Procurorul Tamas Schiffbeck, fostul şef al DNA Timişoara,  a murit, vineri dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul al șaselea al clădirii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în care lucra.

Tamas Schiffbeck  a murit pe loc după ce s-a aruncat, vineri…

Read more: Procurorul Tamas Schiffbeck s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul șase

Târgul de Paşte din acest an de la Timişoara va fi amenajat în Piaţa Victoriei, vis a vis de Catedrala Mitropolitană, într-un decor nou adaptat Sărbătorilor Pascale.Târgul se va desfășura în perioada 5 aprilie - 1 mai 2019.

Există…

Read more: Târgul de Paști, ediția 2019. Când va avea loc și ce programe sunt pregătite

În perioada 18 – 31 martie 2019, casieria Aquatim de la sediul companiei de pe Str. Gheorghe Lazăr va fi închisă din cauza lucrărilor de reamenajare a parterului.

Reamintim clienţilor că factura de apă poate fi achitată la celelalte casierii…

Read more: Casieria de la sediul Aquatim, închisă două săptămâni

Societatea de Transport Public Timişoara anunță publicul călător că, începând cu data de 16 martie 2019, va suplimenta numărul punctelor de vânzare bilete și abonamente deschise în weekend cu încă 4.

Astfel, chioșcurile din Piața 700, Muzeul Corneliu Miklosi (bvd.…

Read more: Mai multe chioșcuri pentru vânzarea biletelor pentru transportul în comun

Joi, 14 martie a.c., între orele 9 și 14, se va întrerupe furnizarea apei pe strada Mătăsarilor, pentru conectarea conductei noi de apă la rețeaua de distribuție.

Se va lucra la interesecția străzilor Mătăsarilor și Lalelelor. Înlocuirea conductei…

Read more: Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara

Timișoara aniversează, în 2019, 100 de ani de la alipirea Banatului la România Mare, drept pentru care lansăm ideea realizării unor producții video și foto corelate cu acest eveniment.

Concursul se derulează pe cele 2 secțiuni:

- fotografie “ Cele…

Read more: Concurs de fotografie și clipuri video despre Timișoara. Ce premii se acordă

Cursele noi cu zbor direct din Timișoara anunțate public în ianuarie 2019 de către compania aeriană Wizz Air și Aeroportul Internațional Timișoara, vor fi disponibile cu două luni mai devreme!

Compania aeriană Wizz Air va aloca bazei de la Timișoara…

Read more: Zborurile spre Danemarca, Germania și Marea Britanie vor fi introduse cu 2 luni mai devreme

Primăria Municipiului Timişoara îi invită pe cei care doresc să participe la Festivalul Artelor Timişorene, să depună proiecte.

Festivalul Artelor Timişorene doreşte să încurajeze artiştii locali, profesionişti sau amatori, sudenţii, elevii, toţi timişorenii creativi şi pasionaţi de cele şapte arte,…

Read more: Festivalul Artelor Timișorene, în iunie. Cum puteți participa cu proiecte

Joi, 7 martie 2019,  între orele 10.00 - 14.00 se va întrerupe furnizarea apei reci în cartierul Plopi pentru o intervenție tehnică la conducta de alimentare cu apă care deservește acest cartier.

Intervenția are loc pe raza Stației…

Read more: Se sistează furnizarea apei potabile în cartierul Plopi

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) demarează vineri, 1 martie, campania de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2019, ultima zi de depunere fiind 15 mai. Documentele vor putea fi depuse și după data de 15…

Read more: A început depunerea cererilor unice de plată, la APIA. Când este termenul limită

Mărţişorul, care a fost inclus în lista reprezentativă a patrimoniului imaterial UNESCO la sfârşitul anului trecut şi care potrivit unei legende ar fi fost tors de Dochia, este un simbol al trecerii de la iarnă la primăvară şi un vestitor…

Read more: Ziua Mărțișorului - simbolul trecerii de la iarnă la primăvară