Victima accidentului rutier provocat de medicul Dorel Sandesc, pe o strada din Giroc, patroana hotelului Trio, Ofelia Marincu, a murit, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale de la Clinica de Neurochirurgie, in special al neurochirurgului Horia Ples, de a-i salva viața.

Familia Ofeliei Marincu a sperat până în ultima clipă că aceasta va trăi, chiar dacă era posibil sa ramana cu sechele.

Ofelia Marcu a fost un manager excepțional, care a condus un lanț de restaurante și un hotel cu mână de fier, spun cei care au cunoscut-o. 

Anul trecut, in prima zi dupa Paști, Ofelia Marincu a suferit rani extrem de grave, mai ales in zona capului, dupa ce masina in care se afla, pe bancheta din spate, o Dacia Logan, a fost izbită violent, la intersectia strazilor Timiș cu Dunarea, de autoturismul Jaguar condus cu viteză de medicul Dorel Săndesc, seful Sectiei ATI de la Spitalul Judetean Timisoara. 

Girocul este din nou îndoliat la scurt timp după ce un tânăr dansatror din localitate, Neluțu Șipoș, a dispărut fulgerator. Ofelia Marincu a fost nașa de cununie a lui Neluțu. Nicoleta Șipoș, mama tânărului, sfâșiată de durere a postat un mesaj pe Facebook: ”Astazi, zi de tristete si doliu pentru familia noastra, cand dragul nostru Nelutu a parasit aceasta lume acum 6 saptamani, a devenit daca se putea și mai tristă. Astăzi, Dumnezeu a hotărât sa ia la El inca un suflet bun, o inima mare și o persoană iubită, draga noastră Ofelia! Ne rugăm pentru sufletele lor, cu siguranță sunt amândoi impreună și ne privesc din ceruri, inconjurati de ingeri!

O să vă purtăm mereu in inimile noastre! ”.

De altfel, mesajele au curs de condoleanțe au curs pe paginile de socializare ale familiei, Ofelia Marincu fiind o persoana apreciată, temută dar și invidiată pentru ca alături de soțul ei a reușit să ridice un adevărat imperiu în apropiere de Timișora, în Giroc, construind un hotel, mai multe restaurante și săli de evenimente, și blocuri de locuit. 

Este posibil ca din cauza vegetatiei, fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii sa nu fi remarcat la timp indicatorul rutier care-l obliga sa cedeze trecerea. 

Politia Rutiera a intocmit un dosar penal pentru vatamare grava din culpa si urmeaza sa se dispuna masurile legale ce se impun.

citiți și:

Patroana unui restaurant din Giroc, în comă. A fost accidentată de Săndesc

 

Alte articole