Un bărbat de 37 de ani, soţia lui de 33 de ani şi cei doi băieţi ai lor de 7 respectiv 9 ani au fost răniți, duminică seara, într-un accident pe drumul spre Aeroportul Timișoara, după ce bărbatul a intrat într-o depăşire periculoasă şi a pierdut controlul volanului iar martorii susțin că înaintea accidentului a avut loc o şicanare în trafic. 

„Un bărbat, de 37 de ani a condus un autoturism pe str. Aeroport deplasându-se către localitatea Ghiroda, iar la un moment dat  s-a angajat în efectuarea unei depăşiri însă nu a mai putut redresa autoturismul şi a intrat în coliziune cu un stâlp metalic de pe sensul opus de mers, apoi în doi copaci ornamentali, după care s-a răsturnat  pe sensul său de mers. În urma impactului patru persoane au fost rănite şi transportate la spital, respectiv şoferul, pasagera dreapta-faţă, o femeie, de 33 de ani şi  doi băieţi de 7 şi 9 ani”, a transmis, într-un comunicat, IPJ Timis.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs după ce şoferul aflat la volanul maşinii implicate în accident s-a şicanat în trafic cu un alt şofer.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

 

Alte articole