Un tânăr de 26 de ani care nu avea permis de conducere a fost oprit în trafic de polițiști după o urmărire ca-n filme în timpul căreia au fost trase zeci de focuri de armă.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş spun că totul a început pe Calea Dorobanţilor, din Timişoara, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03.00, când un şofer, aflat la volanul unei maşini cu numere provizorii, a refuzat să oprească la semnele unui poliţist, accelerând în momentul în care i-a văzut pe oamenii legii.

Echipajul de pe Calea Dorobanţilor a plecat pe urmele lui şi a solicitat întăriri, fiind mobilizate încă şapte maşini de Poliţie. După aproximativ o oră, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă, în total, 30 de focuri de armă, majoritatea în plan vertical, dar o parte au lovit şi maşina, cauciucurile din stânga şi dreapta faţă lovite de gloanţe.

Poliţiştii l-au mobilizat pe şofer, iar în urma testării, a reieşit că nu a consumat băuturi alcoolice.

În timpul anchetei s-a descoperit că şoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Timişoara, nu avea permis de conducere.

Tânărul se va alege cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

 

Alte articole