Fie că vorbim despre un start-up sau despre o companie cu o experiență de peste 20 de ani, indiferent de domeniu, susținem și valorificăm potențialul partenerilor noștri.

Cum facem acest lucru?

Știm cu toții că trăim într-un mediu predominat de viteză, de schimbare, de transformare. Aflați sub presiunea unor termene limită sau a costurilor, se întâmplă să alegem variante de servicii care nu ne satisfac nici măcar 50%. Mai mult, uneori renunțăm la anumite servicii. Fiecare dintre noi este un consumator, care își dorește calitate, siguranță, promptitudine.

La findoo, dorim să simplificăm viața oamenilor și în același timp să eficientizăm timpul dedicat găsirii unui prestator de servicii, care să corespundă nevoilor. Pornind de la respectarea și înțelegerea valorii factorului uman și a eticii în business, dăm un plus de încredere procesului de interacțiune. De asemenea, mediul este unul dinamic și inovator.

Cum funcționează findoo?

Disponibilă 24/7, bazată pe un concept simplu de folosit și în același timp foarte eficientă, prin platforma online findoo.ro căutarea unui prestator de servicii sau identificarea de noi posibili clienți devine foarte ușoară, în patru pași:

 

 

 

1. Consumatorul intră pe platforma findoo și cere o ofertă, simplu, rapid și sigur.

 

2. Toate companiile din domeniul cerut, înregistrate în platformă, sunt notificate instant cu privire la cererea înscrisă.

 

3. Consumatorul primește maxim 10 oferte de la primele companii care aleg să îl oferteze, într-un timp dat.

 

4. Consumatorul alege cu cine dorește să colaboreze, în funcție de ofertă și review-uri

 

 

 

Participanții la eveniment beneficiază de acces complimentary la platforma findoo.ro, pentru 12 luni.

 

 

 

Parteneri: Asociația Națională a Antreprenorilor, Creative Community, Ballon Rouge, BIO GREEN, Dulcegăria din Papazoglu, Cadou din suflet, Thessa, Domeniile Urlați, HTag PR, Even'Thor, Trupa ZUM.

 

 

14 martie 2017, Hotel Intercontinental București, sala Fortuna

Evenimentul va avea loc marți, 14 martie, începând cu ora 18.30, la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna (etaj 21).

Invitat special: Cristina Chiriac, Președinte Asociația Națională a Antreprenorilor din România