André Rieu și orchestra sa Johann Strauss concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca.

"Regele Valsului" revine în România pentru 4 concerte pe BT Arena pe 4, 5, 6 și 7 aprilie 2019, în cadrul turneului său mondial de anul viitor.…

Read more: André Rieu va susține patru concerte la Cluj Napoca

Duminică, 16 decembrie 2018, ora 17:00, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara se va desfășura festivalul coral „Leru-i, Doamne, Ler”, ediția a IV-a.

La festival vor participa următoarele formații corale: Corul Catedralei Mitropolitane din Timișoara, Corul cadrelor didactice „Raspevani profesori”, din…

Read more: Festivalul coral „Leru-i Doamne, Ler“, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara

Actorului Ion Caramitru i se va decerna, în 17 decembrie 2018, titlul de ”Cetăţean de onoare al Municipiului Timişoara”, în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră.

Cu acest prilej, Ion Caramitru şi Aurelian-Octav Popa vor urca pe scena Teatrului…

Read more: Ion Caramitru - cetățean de onoare al municipiului Timișoara

Copiii din Timişoara, cu vârste între 3 şi 10 ani, sunt așteptaţi să-i scrie lui Moş Crăciun şi să-i lase mesajele în cutia specială din Piaţa Victoriei, până în 16 decembrie.

Moş Crăciun va veni în Piaţa Victoriei în 19…

Read more: Moș Crăciun va ajunge în Piața Victoriei. Puteți să-i scrieți o scrisoare

Duminică, 16 decembrie 2018, ora 17:00, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara se va desfășura festivalul coral „Leru-i, Doamne, Ler”, ediția a IV-a.

La festival vor participa următoarele formații corale: Corul Catedralei Mitropolitane din Timișoara, Corul cadrelor didactice „Raspevani profesori”, din…

Read more: Festival coral la Catedrala Mitropolitană din Timișoara

Primăria Municipiului Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează, în perioada 19 – 21  aprilie 2019, Festivalul  “Timfloralis”.

Timp de trei zile, organizatorii vor aduce împreună designeri, arhitecţi, peisagişti, florişti internaţionali, ecologişti, studenţi, elevi, şcoli, universităţi, artişti, firme şi…

Read more: Timfloralis 2019 va fi organizat în trei piețe centrale

Ediţia de anul viitor a Festivalului Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie, pe o plajă din Constanţa. Primele 10.000 de abonamente pentru acest eveniment vor fi puse în vânzare în 5 decembrie.

Potrivit organizatorilor, cea de-a treia…

Read more: Se vor pune în vânzare abonamentele pentru Neversea, ediția 2019

Târgul de Crăciun din Timişoara se va derula în perioada 1 decembrie 2018 - 10 ianuarie 2019, în Piaţa Victoriei, Parcarea Modex şi Piaţa Libertăţii, aducând la start 92 de comercianţi, dar şi artişti şi meşteşugari locali.

Programul din acest…

Read more: Se deschide Târgul de Crăciun de la Timișoara. Programul artistic până la Revelion

,,La mulţi ani, România” este titlul manifestării organizate în data de 1 decembrie 2018 de către Primăria Timişoara, pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire, un eveniment cu şi despre români.

Programul a fost structurat pentru a…

Read more: LA MULȚI ANI ROMÂNIA! Programul artistic dedicat Centenarului, la Timișoara

Unul dintre cei mai iubiți artiști din România vine la Timișoara pentru un concert extraordinar. „Confesiune“ este un proiect-cadou pentru toți fanii săi.

Concertul de la Timișoara face parte din turneul național care include 10 orașe din România și poartă…

Read more: Smiley concertează la Timișoara. Ce le-a pregătit fanilor

,,La mulţi ani, România”- este titlul generic al spectacolului prin care Timişoara va marca împlinirea a 100 de ani de la Unirea tuturor provinciilor româneşti.

Deschidem împreună Târgul de Crăciun de la Timişoara în 1 Decembrie, printr-un spectacol dedicat, aşadar,…

Read more: Centenar 2018 la Timișoara. Spectacole de 1 Decembrie la Târgul de Crăciun