Înainte de premiera de gală a filmului din capitală, echipa ,,Faci sau Taci” îşi dă întâlnire cu publicul timişorean şi va fi prezentă la Cinema City Timişoara pe 9 martie, cu începere de la ora 19.30.

Regizorul Iura Luncaşu…

Read more: Echipa ,,Faci sau Taci” la Timişoara. Când și unde puteți vedea avanpremier

Evenimentul Noaptea Ideilor va avea loc joi, 31 ianuarie 2018, în patru oraşe din ţară, iar „Faţă în faţă cu prezentul” este tema în jurul căreia au loc manifestările ediţiei de anul acesta.

Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara sunt oraşele…

Read more: Noaptea Ideilor la Timișoara. În premieră, ateliere pentru copii

André Rieu și orchestra sa Johann Strauss concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca.

"Regele Valsului" revine în România pentru 4 concerte pe BT Arena pe 4, 5, 6 și 7 aprilie 2019, în cadrul turneului său mondial de anul viitor.…

Read more: André Rieu va susține patru concerte la Cluj Napoca

Duminică, 16 decembrie 2018, ora 17:00, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara se va desfășura festivalul coral „Leru-i, Doamne, Ler”, ediția a IV-a.

La festival vor participa următoarele formații corale: Corul Catedralei Mitropolitane din Timișoara, Corul cadrelor didactice „Raspevani profesori”, din…

Read more: Festivalul coral „Leru-i Doamne, Ler“, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara

Actorului Ion Caramitru i se va decerna, în 17 decembrie 2018, titlul de ”Cetăţean de onoare al Municipiului Timişoara”, în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră.

Cu acest prilej, Ion Caramitru şi Aurelian-Octav Popa vor urca pe scena Teatrului…

Read more: Ion Caramitru - cetățean de onoare al municipiului Timișoara

Copiii din Timişoara, cu vârste între 3 şi 10 ani, sunt așteptaţi să-i scrie lui Moş Crăciun şi să-i lase mesajele în cutia specială din Piaţa Victoriei, până în 16 decembrie.

Moş Crăciun va veni în Piaţa Victoriei în 19…

Read more: Moș Crăciun va ajunge în Piața Victoriei. Puteți să-i scrieți o scrisoare

Duminică, 16 decembrie 2018, ora 17:00, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara se va desfășura festivalul coral „Leru-i, Doamne, Ler”, ediția a IV-a.

La festival vor participa următoarele formații corale: Corul Catedralei Mitropolitane din Timișoara, Corul cadrelor didactice „Raspevani profesori”, din…

Read more: Festival coral la Catedrala Mitropolitană din Timișoara

Primăria Municipiului Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează, în perioada 19 – 21  aprilie 2019, Festivalul  “Timfloralis”.

Timp de trei zile, organizatorii vor aduce împreună designeri, arhitecţi, peisagişti, florişti internaţionali, ecologişti, studenţi, elevi, şcoli, universităţi, artişti, firme şi…

Read more: Timfloralis 2019 va fi organizat în trei piețe centrale

Ediţia de anul viitor a Festivalului Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie, pe o plajă din Constanţa. Primele 10.000 de abonamente pentru acest eveniment vor fi puse în vânzare în 5 decembrie.

Potrivit organizatorilor, cea de-a treia…

Read more: Se vor pune în vânzare abonamentele pentru Neversea, ediția 2019

Târgul de Crăciun din Timişoara se va derula în perioada 1 decembrie 2018 - 10 ianuarie 2019, în Piaţa Victoriei, Parcarea Modex şi Piaţa Libertăţii, aducând la start 92 de comercianţi, dar şi artişti şi meşteşugari locali.

Programul din acest…

Read more: Se deschide Târgul de Crăciun de la Timișoara. Programul artistic până la Revelion

,,La mulţi ani, România” este titlul manifestării organizate în data de 1 decembrie 2018 de către Primăria Timişoara, pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire, un eveniment cu şi despre români.

Programul a fost structurat pentru a…

Read more: LA MULȚI ANI ROMÂNIA! Programul artistic dedicat Centenarului, la Timișoara