EU ALEG ROMÂNIA - CRONICI DE LUMINĂ – Spectacol în 21 octombrie, la Timișoara, piața Sf. Gheorghe, la ora 19.00.

Cea de-a doua serie de spectacole de susținere a proiectului Eu Aleg România – Istoria românilor în 100 de momente esentiale, prezentată la Timișoara, reia temele istorice ale show-urilor precedente, argumentate coregrafic și muzical, oferind momente spectaculoase de teatru și coregrafii de foc pe muzică live, dar pe o temă generală diferențiată, prin tematică și repertoriu, de conținutul spectacolelor de vernisaj.

Spectacolele  se constituie în evenimente puternice în stilul concertelor live de muzică veche, însoțite de coregrafii și teatru medieval, prezentate la cele mai pretențioase festivaluri cu temă de reconstituire istorică. Radio România prezintă la Timișoara un nou spectacol comun al muzicienilor și dansatorilor din trupa de world music Peregrinii și al actorilor și jonglerilor din trupa Deep6 Project. 

Cronici de Lumină este titlul noului spectacol original, realizat special pentru proiectul Radio România. Peregrinii asigură repertoriul și interpretarea Live, iar trupa Deep6  completează interpretând momentele de foc și lumină.

Durata spectacolului prezentat duminică, 21 octombrie la Timișoara, este de o oră. Scenariul acestui show, diferit de primele spectacole de la vernisaj, este de asemenea construit pe tema istorică a proiectului Eu Aleg România.

 

Alte articole