Leo Grozavu a debutat săptămâna trecută la Timișoara cu o înfrângere în fața celor de la Voluntari , iar după meci conducerea bănățeană a început să-i caute unii jucători pentru a se încerca întărirea lotului.

Astfel, au fost aduşi Maxi Oliva şi Mihai Roman, iar în planul de scurtă durată mai există şanse de aducere a unui nou jucător,  asta în condiţiile în care au venit deja 5 fotbalişti în această iarnă.   

Dacă fundașul stânga Maxi Oliva a fost anunțat oficial la mijlocul săptămânii, acesta evoluând ultima dată la Dinamo, Mihai Roman a sosit vineri, conducerea clubului ajungând la un acord cu CSU Craiova pentru un împrumut al atacantului până-n vara acestui an.

Adrian Neaga a anunțat că există negocieri pentru aducerea unui fundaș central, discutându-se pentru doi jucători: unul, aflat sub contract, celălalt, fără angajament.

Poli nu a mai câştigat în campionat din toamnă, mai exact de la sfârşitul lui octombrie (!) şi vrea să rupă blestemul rezultatelor proaste duminică, de la ora 18.00, când pe „Dan Păltinişanu” vine o echipă cu pretenţii de play-off, CSMS Iaşi.

Mircea Petroman

 

 

Alte articole