ASU Politehnica a reușit doar o remiză pe teren propriu cu Daco-Getica București și se apropie tot mai mult de retrogradarea în Liga a III-a.

Meciul s-a jucat pe Stadionul Dan Păltinișanu în fața a aproximatix 1500 de spectatori, iar rezultatul final a fost 1 la 1.

Partida a fost una de luptă cu ocazii la ambele porți, dar la final alb-violeți au trebuit să se multumescă doar cu un punct adus de Mera în minutul 85.

Pentru oaspeți a deschis scorul francezul Nsiah în minutul 63, după ce la aceeași fază el ratase un penalty.

Pentru bănățeni urmează miercuri, 10 aprilie de la ora 17 o partidă foarte dificilă la Constanța, împotriva celor de la Farul.

Politehnica: Murariu – Bedea (46, M. Ene), Mera (c), Vidrăsan (83, Trip), Cherecheş – Dros, B. Vasile (72, Coadă) – A. Manea, Ignea, O. Ursu – Cr. Ene. Rezerve: Borbei – Cojocaru, D. Radu, Gaşpar. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Daco-Getica: Gavrilaş – Dedu, I. Prodan, Cotigă (c) (90, Motroc), Vl. Georgescu, Călinţaru – M. Martin (65, E. Nica), Cârjan (72, M. Stancu), R. Grecu, Tudorică – Nsiah. Rezerve: Isvoranu – R. Stănescu, R. Neacşu, R. Prodan. Antrenor: Marius Baciu.

Mircea Ionuț Petroman

 

Alte articole