În acest week-end, Iulius Mall Timişoara își invită clienții să combine sesiunile de shopping cu evenimente pe placul lor: târg de bijuterii şi accesorii lucrate manual, târg de sănătate şi frumuseţe, teatru de păpuşi şi mii de premii atractive.

De vineri până duminică, în perioada 9 – 11 septembrie 2016, demisolul Iulius Mall va găzdui Târgul de Bijuterii şi Accesorii Handmade. Expozanții s-au pregătit cu piese deosebite, lucrate cu migală, care să aducă un plus de personalitate unei ținute sau unui colț de locuință. Bijuterii din materiale neconvenționale, din  argint, piele, perle sau ceramică, genţi, curele, decorațiuni diverse, cutii pentru podoabe, accesorii și multe alte articole create manual sunt propunerile pentru cei care apreciază unicitatea.

Ediţia de toamnă a Beauty Days debutează vineri, la Iulius Mall. Timp de trei zile, până duminică inclusiv, la parterul mall-ului, participanţii la târg îi aşteaptă pe clienţi cu oferte tentante în  materie de sănătate şi frumuseţe. Cosmetice, make-up, articole de înfrumuseţare din miere, bijuterii antialergenice, vintage şi nu numai, accesorii fashion, produse naturale pentru sănătate, ceaiuri, creme, tincturi şi multe altele pot fi achiziţionate de la cei peste 20 de specialişti prezenţi la eveniment.

Pe 11 septembrie, de la ora 12.00, copiii sunt invitaţi în food court, la prima reprezentaţie de teatru de păpuşi din această toamnă. Duminică, cei mici vor afla povestea lui „Verde Împărat”.

Până pe 18 septembrie 2016, cumpărăturile de la Iulius Mall Timişoara le pot aduce clienților șansa de a câștiga premii mult râvnite. Zilnic, pentru primii 100 de clienți participanți, Iulius Mall oferă premii instant: ochelari Virtual Reality 3D Cardboard, băuturi răcoritoare, invitaţii să experimenteze lumea virtuală la insula The Hub din Iulius Mall şi vouchere la policlinica Regina Maria, pentru a se asigura că vor începe noul an şcolar în formă maximă.

Duminică, 11 și 18 septembrie, vor fi selectați doi clienți pentru care drumul către școală va fi unul mai ușor și mai distractiv, întrucât vor câștiga câte un scuter electric hoverboard. Aceleași extrageri vor desemna câștigătorii care vor primi câte un smartwatch, iar două biciclete vor merge la toţi atâţia clienţi care au participat la tombolă.