Anul nou chinezesc începe la data de 16 februarie 2018 și se află sub influența Câinelui de Pământ. Potrivit previziunilor astrologice publicate de site-ul secretele.com, acest an va aduce fericire, armonie în viața de familie, dragoste pentru țară și o…

Read more: Începe Anul Nou Chinezesc. Care sunt previziunile astrologilor

Buclele de aur au dat mereu tonul la visare. Pentru ca blondul a fost si ramane un mit. In 2018, regele culorilor in coafura va fi blondul. Indiferent ca vorbim despre suvite sau despre o culoare unitara.

„In 2018, va…

Read more: Blondul ultraviolet, culoarea anului 2018 în hairstyle

2018. Un nou an, noi speranțe, noi dorințe sau dileme. Fără îndoială, anul cel nou  ne va deschide noi oportunități. Ce ne rezervă astrele pentru anul care vine?

BERBEC

Carieră şi bani. Relația cu superiorii și cu colegii de serviciu pare…

Read more: Horoscop 2018. Previziuni pentru fiecare zodie

O bere special fabricată din carne de pui şi legume şi un sortiment original de îngheţată, preparat din banane, arahide, iaurt şi lapte de soia, sunt "vedetele" singurului bar pentru câini amenajat pe plajele din Croaţia, informează Reuters.

Fericitele patrupede…

Read more: Bere din carne de pui servită la un bar pentru câini din Croația

O companie cu sediul în Florida, Statele Unite, pune la dispoziţia clienţilor săi un tip de pudră de ciocolată care poate fi inhalată pe nas, aceasta având efecte similare unei băuturi energizante, informează joi UPI.

Coco Loko, dezvoltată de Orlando's…

Read more: Ciocolata care se „prizează“ poate fi consumată în Florida

Doi artişti conceptuali au pus în aplicare în Elveţia proiectul unui hotel de zero stele, cu o „cameră” fără pereţi, având un singur pat sub cerul liber, pentru a denunţa contradicţiile lumii moderne.

Cei doi fraţi gemeni, Frank şi Patrik…

Read more: Vacanță sub cerul liber în Elveția, într-o cameră de „zero“ stele

Jurnaliştii de la The New York Times au întocmit alături de cineaşti o listă a celor mai bune 25 de filme ale acestui secol, ce au şanse reale de a deveni filme clasice în viitor.
Lista a fost creată de…

Read more: „Moartea domnului Lăzărescu“, în topul celor mai bune filme ale secolului

Sărbătoarea SFÂNTULUI VALENTIN este legată de o…

Read more: Care este legenda Sfântului Valentin

Adele a fost vedeta incontestabilă a galei premiilor Grammy din acest an.…

Read more: Adele, regina galei premiilor Grammy