Bizz.club Arad anunţă că, în cadrul evenimentelor organizate bianual, în această primăvară, a pregătit antreprenorilor doritori de schimb de informaţii și relaţii noi un eveniment inedit. Evenimentul se va diferenţia prin interactivitate și aplicabilitate.

Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie, de la ora 18:00, la hotelul Leon, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 5.

Participarea, care include consumul de mâncare și băutură, este contra cost. Preţ 130.lei/persoană cu posibilitatea de reduceri pentru pachete de bilete.

„Salut antreprenorule! Ți s-a întâmplat să constați că afacerea îți merge relativ bine, dar să ai totuși impresia că ar putea merge chiar mai bine? Și noi ajungem uneori în această situație atunci când ne analizăm propria afacere - și ne întrebăm cum arată pasul spre următorul nivel de performanță. În astfel de momente, chiar și aici în Arad, în anul 2019, efortul nostru individual poate fi potențat de experiența altora - antreprenori locali, ca noi!

Ne-am propus să găsim o modalitate de a afla de la oameni de afaceri arădeni, care au avut un succes real în ultimii ani, cum au reușit să facă acest lucru și, mai ales, ce sfaturi ne-ar putea oferi pentru a îmbunătăți soluțiile pe care le aplicăm?

Te invităm să vii cu întrebări dificile și cu idei îndrăznețe, pe care să le discuți cu alți antreprenori care poate au atins deja nivelul următor în domeniul lor sau au o experiență relevantă pentru planurile tale de afaceri!“, transmit organizatorii.

Invitaţii evenimentului:

Harald Bock - Antreprenor, General Manager - Maresi Foodbroker

Michael Bulzan - Acționar Grup West Arad și Director Regional Duke University

Marius Darie - Coach, Trainer şi Speaker certificat, fondator John Maxwel Team România

Calin Iepure - Public Speaker, Trainer, Facilitator şi antreprenor - co-proprietar bizz.club România

Detalii și înscrieri AICI

 

Alte articole