„Litoralul Pentru Toti“ este un program destinat turistilor care doresc sa-si petreaca sejurul la mare in extrasezon, atunci cand statiunile si plaja sunt mai libere, dar totusi incalzite de soare, si presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopti.

Programul „Litoralul pentru Toti“ se desfasoara in perioada 3 mai - 20 iunie si  1 septembrie - 15 octombrie, iar in cadrul lui se inscriu an de an hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate statiunile de pe litoralul romanesc.

Acestea ofera in cadrul programului pachete turistice de sase nopti de cazare cu preturi incepand de la 199 Lei/persoana/sejurul de 6 nopți.

De exmplu, la un hotel de două stele din Eforie Nord, preţul este 65 de lei pe cameră pe noapte. La o unitate de cazare de trei stele, preţurile încep de la 69 de lei, tot în Eforie Nord.

Camere la prețuri extrem de accesibile se gasesc și în stațiunea de lux Mamaia acolo unde, la un hotel de 3 stele, turiștii plătesc pentru o cameră dublă 80 de lei pe noapte.

Un sejul de 6 nopţi este de 260 de lei,cam 40 de lei de persoană patul pe zi.

Sunt oferte și la hotelurile de 4 stele, cu regim de ultra all inclusive. Un sejur de 6 nopți costă aici 460 de lei pentru 6 nopți.

Reprezentanții unităților de cazare vor sa atragă cât mai mulți turiști. Gradul de rezervare pentru lunile mai și iunie este de aproximativ 40 la sută.

În program sunt înscrise 26 de hoteluri, din Mamaia, Eforie, Neptun, Olimp, Venus, Jupiter şi Saturn. Ofertele sunt valabile până pe 20 iunie.

 

Alte articole