Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Timiş a lansat platforma "Discover Timis", o aplicaţie care include informaţii despre obiective turistice, cazări, evenimente şi istorie. Aplicaţia poate fi accesată atât pe computer, cât şi pe telefonul mobil.

Obiective turistice, informaţii despre cazări, evenimente sau istorie sunt disponibile pe "Discover Timiş", o aplicaţie lansată, marţi, de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Timiş. Aplicaţia este disponibilă atât pe computer, cât şi pe Android şi iOS şi se vrea a fi un ghid pentru cei care vizitează judeţul Timiş.

Fiecare utilizator al aplicaţiei îşi va putea face, opţional, un cont pentru a-şi personaliza liste de preferinţe sau pentru a-şi salva date pe care şi le va putea trece în calendar pentru a primi notificări despre evenimente.

Vor fi pagini de prezentare din partea tuturor celor de pe piaţa turistică, fie ei comunităţi publice, hoteluri, restaurante, ghizi, agenţii de turism, fiecare îşi vor putea prezenta oferta, fiecare pagină pusă la dispoziţie gratuit va putea fi recenzată şi cotată cu un sistem de stele pentru ca fiecare să ştie unde se situează şi ce poate să facă pentru a îmbunătăţi serviciile.

Pentru acest proiect s-au investit 7.200 de lei pentru dezvoltarea aplicaţiei, iar lunar se vor atribui câte 2.700 de lei pentru mentenanţă şi suport tehnic.

Aplicaţia "Discover Timiş" este disponibilă în limbile română şi engleză şi poate fi descărcată gratuit pe telefon sau accesată pe web.

 

Alte articole