Indiferent de forma de prezentare (tos, cubic, candel, siropuri), zahărul în exces este considerat cel mai dăunător aliment folosit în dieta zilelor noastre, cu efecte nocive...
Considerat un aliment-medicament, un adevărat izvor de sănătate, pepenele galben aparține familiei botanice Curcubitacee, alături de dovleac, castraveți, dovlecel, pepene roșu. Este un fruct sățios, ale...
Persoanele care suferă de boli cardiovasculare sunt mai sensibile la temperaturi ridicate, ceea ce nu înseamnă însă că trebuie să stea în casă. Este chiar important...
Există tot mai multe dovezi ştiinţifice că muzica are efecte terapeutice. Ceea ce era deja o intuiţie pentru Pitagora începe acum să capete contur în diverse...
Fiecare dintre noi s-a întrebat cum poate împlini porunca iubirii în existența sa cotidiană, aceasta având întâietate între cele 10 porunci – iubirea pentru Dumnezeu și...
Judeţul nostru beneficiază de 3,5 milioane de euro pentru achiziționarea de aparatură necesară unui diagnostic rapid şi corect în ceea ceea ce privește maladia secolului, cancerul....
Clipe de cumpănă la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din Timișoara. În sălile de operație clima specială, laminară, veche de 22 de ani, nu mai funcționează, astfel...
A doua prelevare de organe de la începutul acestui an a avut loc ieri la Spitalul Judeţean din Timişoara. Organele au fost prelevate de la o...
Includerea nucilor în alimentaţie poate contribui la modificarea structurii microflorei intestinale, ceea ce sugerează o nouă modalitate prin care aceste fructe cu coajă lemnoasă pot contribui...
Castravetele este o legumă din familia Curcubitacee din care provin și dovleacul, dovlecelul, pepenele verde sau galben. Este a patra cea mai cultivată legumă din lume...