Fibrele alimentare, solubile şi nesolubile, sunt indispensabile pentru echilibrul organismului, ele asigurând protecţie împotriva unei serii de boli, scrie miercuri passionsante.be, atrăgând însă atenţia că nu...
Tuberculii de cartof conţin aproape toate vitaminele principale, mai mult decât pâinea albă şi orezul. Predomină atât unele vitamine liposolubile (A, E), cât şi unele vitamine...
Este pentru a cincea oară la selecţia Eurovision şi această încercare a fost cu noroc. Ovidiu Anton a câştigat finala Eurovision România, după ce a cucerit...
Copiii care au mâncat din primii ani de viaţă arahide sunt mai protejaţi împotriva alergiilor, chiar dacă au întrerupt consumul timp de o perioadă mai lungă...
Evenimentele fericite pot provoca şi ele o boală cardiacă, aşa-zisul sindrom al „inimii frânte”, care de obicei este atribuit unui şoc emoţional intens negativ, provocat de...
Regimul alimentar constituie pârghia principală de prevenire și combatere a tendinței de îngrășare, prin depășirea plafoanelor de greutate corporală. Cunoscând aceste plafoane, pacientul va fi conștient...
Un nou studiu britanic sugerează faptul că, pe termen lung, persoanele supraponderale au o memorie mai slabă decât cele cu greutate normală. Astfel, la necazurile provocate...
Pelicula ”Spotlight”, în regia lui Tom MacCarthy, a obţinut premiul Oscar pentru ”Cel mai bun film al anului”, iar distincţiile pentru „Cea mai bună actriţă în...
Seminarul Gratuit de Nutriție și Stil de Viață Sănătos – duminică, la Casa Tineretului Timișorenii au ocazia de a învăța lucruri utile și interesante la...
Urzicile, ştevia, spanacul, loboda sau leurda au reale puteri terapeutice asupra organismului privat de câteva luni de soare şi hrană vie, explică, pentru AGERPRES, nutriţionistul Lygia...