În apropierea sărbătorilor, ne gândim tot mai mult la mesele în familie, pline cu bunătăți tradiționale. Odată puși în fața mâncărurilor, parcă nu ne mai putem...
Dietele vegană şi vegetariană sunt asociate unui risc redus de boli cardiovasculare, însă ar putea creşte posibilitatea declanşării unui accident vascular cerebral, conform unui studiu efectuat...
Făina de mălai (mălaiul sau mămăliga) este un aliment tradițional consumat încă din cele mai vechi timpuri. Porumbul este o materie primă foarte versatilă pentru industria...
În perioada 20 martie – 7 aprilie 2019, AlimenteSpeciale.ro, magazin online specializat in comercializarea de produse dietetice și terapeutice, a realizat un studiu menit a releva...
Cu un puternic miros de usturoi, leurda, supranumită usturoiul sălbatic, crește în pădurile din Europa Centrală. În țara noastră, verdele viu al frunzelor și albul luminos...
Mango este un fruct tropical, cultivat de mii de ani în India. Ajunși în această țară, chinezii au dus fructul la ei acasă, pentru ca un...
Postul intermitent este un secret antic al unei sănătăţi de fier care, deşi oarecum uitat la finalul perioadei antice, a fost practicat constant de-a lungul istoriei...