Asemenea castraveților, dovleceii sunt bogați în apă, reprezentând aproape 95% din masa lor. În pulpă și mai ales în coaja lor găsim cantități mari de vitaminele...
Mâncatul emoţional nu reflectă o nevoie de nutrienţi a organismului ci o nevoie de glucoză a creierului pentru că el cu asta se hrăneşte, spune Mihaela...
Consumul ridicat de sare este asociat cu un risc de două ori mai mare de insuficienţă cardiacă, potrivit rezultatelor unui studiu desfăşurat pe parcursul a 12...
Mai sunt câteva zile până în septembrie și odată cu schimbarea anotimpului alergiile se manifestă tot mai amplu. Cele mai frecvente semne ale acestora sunt strănutul...
Devenit sinonim cu vara, pepenele roșu poate fi numit și fructul verii. Gustul său răcoritor ne ajută să facem față căldurii și, în plus, este un...
Deşi brânza este frecvent denigrată pentru conţinutul ridicat de grăsimi saturate, o nouă cercetare a arătat că este posibil ca acest preparat alimentar să nu aibă...
O bere special fabricată din carne de pui şi legume şi un sortiment original de îngheţată, preparat din banane, arahide, iaurt şi lapte de soia, sunt...
Potrivit datelor făcute publice de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, în ultima săptămână în Timiş au fost înregistrate încă unsprezece cazuri. De...
Copiii care nu au obiceiul de a servi micul dejun în fiecare zi riscă să nu consume cantităţile recomandate de nutrienţi esenţiali pentru creşterea şi dezvoltarea...
Alături de depresie și tulburările psihosomatice, tulburările de anxietate sunt printre primele trei afecțiuni psihice ce afectează populația țării noastre, după cum notează Agerpres. Anxietatea este...