Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Fotbal

Euro 2024: Olanda România: 3-0

Publicat

pe

Aventura echipei naționale a României la EURO 2024 a luat sfârșit în această seară de 2 iulie 2024 pe Allianz Arena din Munchen, în fața a 65.000 de spectatori.

Olanda a învins România cu scorul de 3 la 0 și se califică în sferturile de finală ale campionatului.

Băieții noștri trebuie felicitați pentru acest parcurs bun și sperăm că această generație ne va mai scoate și pe viitor în stradă pentru a sărbători.

Rămânem totuși cu această calificare din grupe, pe care nu am mai reușit-o din anul 2000.

Publicul român a fost ca de obicei la înălțime, răsunând în majoritatea timpului.

Mircea Petroman

Fotbal

Polițist local lovit cu mașina de un drogat cu canabis, în zona Unirii din Timișoara

Publicat

pe

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în serviciu în zona centrală a orașului, au observant, sâmbătă, un autoturism cu numere de Timiș staționat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă.

S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta i-a amenințat pe polițiștii locali, spunându-i unuia dintre aceștia „îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața” și provocându-l la bătaie etc.

Ulterior, polițiștii locali i-au comunicat bărbatului S.M.D., de 26 de ani, din Timișoara, ca îi va fi comunicat procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe Str. Palanca.

În acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul din polițiștii locali, a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din mașină, luând-o la fugă, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat și cu ajutorul echipei de televiziune de la Antena 1 aflată in zonă.

Acesta a fost predat polițiștilor de la Secția 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor.

În urma testelor efectuate de polițiști, aceasta a ieșit pozitiv la canabis. Polițistul local a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații fiind lovit la o mână.

Foto: Poliția locală Timișoara

Citeste mai mult

Fotbal

Naționala de fotbal a României, în optimile EURO 2024

Publicat

pe

Echipa națională de fotbal a României a reuşit, miercuri, la Campionatul European din Germania, să se califice în optimile de finală ale competiţiei.

Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1.

România a încheiat grupa E pe primul loc.

În optimile de finală ale EURO 2024, România va întâlni naționala Olandei, în 2 iulie, de la ora 19.00, pe Allianz Arena din Munchen.

Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe.

La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

Citeste mai mult

Fotbal

EURO 2024: România, învinsă de naționala Belgiei

Publicat

pe

Naționala României a pierdut al doilea joc de la EURO 2024, împotriva naționalei din Belgia, pe stadionul din Koln, în fața a 42.535 de spectatori, dintre care mai mult de jumate au susținut echipa noastră.

Meciul a început prost pentru noi, iar belgienii au deschis scorul deja din minutul 2.

Rezultatul final a fost 2 la 0 pentru „dracii“ roșii, dar putem spune că echipa noastră națională a făcut un meci reușit, în unele momente chiar dominând partida.

Și după această partidă rămânem pe primul loc în grupa E, iar un egal miercuri de la ora 19.00, la Frankfurt, împotriva Slovaciei, califică ambele echipe din grupă mai departe.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite