Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Sport

Victorie prețioasă pentru alb-violeți

Publicat

pe

Chiar dacă banii promiși de către primărie încă nu au intrat în conturile echipei timișorene, jucătorii au reușit un meci de excepție împotriva celor de la Juventus București.

În fața a aproximativ 700 de spectatori, pe o căldură insuportabilă, echipa violetă a învins cu 2 la 1, într-un meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul.

Golurile echipei bănățene au fost marcate de Munteanu (min 10), Mailat (min 69), iar pentru oaspeți a punctat Tîră( min 90).

Un meci practic fără istoric, în care diferența putea fi mult mai mare pe tabela de marcaj, doar multele ratări ale gazdelor făcând acest lucru imposibil.

POLI: Curileac, Crețu, Melinte, Cânu, Țigănașu, Vașvari, Artean, Doman, Munteanu, Mailat, Bud.

Rezerve: Croitoru, Bianconni, Soljoc, Strston, Șeroni, Ciucur.

JUVENTUS: Stoian, Beța, Benga, Morariu, Ștefan , Călințaru, Sesar, Mihăescu, Stoena , Lungu, Măzărache.

Rezerve: Mingote, Petre, Tîră, Buhăescu, Wallace.

 

PETROMAN MIRCEA

 

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte sporturi

Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, ediția I, la final. Încep înscrierile pentru ediția a II-a

Publicat

pe

Primul campionat județean de padel din România a ajuns la final după șase luni de competiții intense, care au adus pe terenurile PADEL CENTER Timișoara aproximativ 120 de sportivi. Sâmbătă, cele mai bune echipe vor urca pe podium, iar festivitatea va fi marcată de focuri de artificii.

Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, ediția I a fost un concurs important: prima competiție județeană de padel organizată în România. Dar, mai mult decât atât, celebrează nașterea unei comunități. Oameni de afaceri, medici, ingineri, studenți, români și expați, de toate vârstele, vorbitori sau nu de limba română, au devenit parteneri și competitori care nu doar au acumulat puncte, ci și-au făcut noi prieteni, unii cu care împărtășesc aceeași pasiune: padelul.

„Suntem mândri că am organizat primul campionat județean de padel din România. Astăzi încheiem Campionatul Județean de Padel Timiș 2024, ediția I, și lansăm înscrierile pentru ediția următoare, a doua, care se va desfășura anul viitor, 2025. Continuăm să promovăm padelul în județul Timiș și în România, după un an în care Timișoara a găzduit Cupa României, demonstrând că acest sport se bucură de o vizibilitate din ce în ce mai mare. Cu această ocazie ne bucurăm să anunțăm că găzduirea Cupei României la Padel devine o tradiție pentru Timișoara, iar clubul nostru sportiv va fi din nou gazda competiției și anul acesta, în luna decembrie. Suntem încântați să vedem că numărul sportivilor care practică padel crește exponențial, la fel ca și numărul celor care vin spre noi din dorința de a descoperi acest sport devenit deja un fenomen mondial. Conform celor mai recente statistici, în lume există în jur de 30 de milioane de jucători, iar noi suntem unii dintre ei”, a declarat Lucian Perescu, reprezentantul PADEL CENTER Timișoara, primul club de padel deschis în vestul României și primul din țară apărut în afara Bucureștiului.

Organizatorul și gazda primului campionat județean de padel din România, PADEL CENTER Timișoara, este cea mai mare bază sportivă de padel din vestul țării și singura cu terenuri omologate Official Premier Padel (3 indoor și 5 outdoor, dotate cu nocturnă).

Evenimentul festiv de încheiere a Campionatului Județean de Padel – Timiș 2024, ediția I  va fi marcat de un concert susținut de Dorina Vasilashko (X Factor) și focuri de artificii, sâmbătă, 21 septembrie, în penultima zi a Săptămânii Europene a Mobilității, de la ora 20:00.

Cu sprijinul sponsorilor principali, CONSTRUCTIM S.A., Padel Store și Nox Padel, se vor acorda premii pentru primele 3 locuri din fiecare nivel de joc.

Clasamentul Campionatului Județean de Padel – Timiș 2024, ediția I

Nivelul 1

Locul 1: Silviu Popescu – Klaus Herle

Locul 2: Lucian Perescu – Ignacio Federico

Locul 3: Mădălin Ilinca – Valentin Roșu

Nivelul 2

Locul 1: Ciprian Vârvescu – Alexandru Dragomir

Locul 2: Adrian Ionescu – Dinu Nica

Locul 3: Mădălin Ilinca – Daniel Neacșu

Nivelul 3

Locul 1: Adriana Dehelean – Radu Mihăilă

Locul 2: Ștefan Fulop – Mădălin Minea

Locul 3: Rareș Tivadar – Flavius Cârpean

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați www.padelcenter.ro sau să ne contactați (0745830362)

Citeste mai mult

Fotbal

Amendă de 2.000 de lei pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap

Publicat

pe

Un timișorean de 53 de ani care a parcat, într-una din serile trecute, autovehiculul pe care îl conducea, cu numere de Germania, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități din fața magazinului Profi din Calea Șagului, a fost amendat de polițiștii locali.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză nu avea nicio problemă medicală pentru care să i se fi eliberat legitimația necesară staționării într-un astfel de loc rezervat, motiv pentru care a fost sancționat cu 2.000 de lei.  Potrivit Legii 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, se sancționează „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap, cu amendă de la 2.000 lei la 10.000 lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”.

Polițiștii locali continuă să acționeze pentru luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care staționează pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilități din oraș, fiind aplicate zeci de sancțiuni pe această linie în ultimele luni.

Foto: Poliția locală Timișoara

Citeste mai mult

Fotbal

UTA nu a reușit să „stingă“ Farul lui Hagi, într-un meci dinamic, la Arad

Publicat

pe

Partida dintre UTA Arad și Farul Constanța s-a încheiat la egalitate, luni seara, pe stadionul Bătrânei Doamne din Arad, într-un moment crucial al sezonului pentru ambele echipe, în etapa a șaptea din Superliga României la fotbal.

UTA – Farul Constanța s-a încheiat în minutul 96 cu scorul de 1-1, golurile fiind înscrie de jucătorii Aradului în prima repriză de Benjamin van Durmen și de echipa constănțeană, în minutul 95, de Dican.

UTA Arad, echipă cu o istorie bogată în fotbalul românesc, se află într-un proces de reconstrucție și modernizare. În același timp, Farul Constanța, sub îndrumarea emblematicului Gheorghe Hagi, continuă să urce în clasament, cu ambiția clară de a-și apăra titlul de campioană.

UTA Arad vine după câteva rezultate oscilante în primele etape ale sezonului. Înfrângerile nefericite au fost însoțite de câteva victorii importante, dar inconsistența rămâne o problemă majoră.

Echipa suferă în special în defensivă, unde lipsa de sincronizare între fundași și portarul titular a dus la primirea unor goluri evitate. În atac, echipa a arătat momente de inspirație, dar nu a reușit să-și transforme ocaziile în goluri decisive.

Farul Constanța, pe de altă parte, a început sezonul cu un moral ridicat, însă a avut parte și de câteva sincope. Cu toate acestea, echipa pare să-și fi găsit echilibrul, iar ultimele partide arată o tendință ascendentă. Gheorghe Hagi a reușit să îmbine experiența veteranilor cu energia tinerilor, creând un mix care pare de neoprit în momentele bune

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite