Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Sport

Derby-ul Vestului a ajuns în faza pe țarcuri. UTA-Poli nu mai e ce a fost

Publicat

pe

Derby-ul Vestului, partida dintre UTA-ASU Poli Timișoara s-a încheiat, marți, în minutul 60 la scorul de 0-0 după ce fotbaliştii timişoreni au părăsit suprafaţa de joc şi au refuzat să mai revină pe teren. Arbitrul a aşteptat trei minute a fluierat finalul meciului. Scorul urmează să se decidă.

Motivul ieşirii jucătorilor timişoreni de pe teren a fost  faptul că suporterii alb-violeţi nu au fost lăsaţi să intre la meci. Deşi aveau în mod oficial 70 de locuri, timişorenii au reuşit să facă rost de alte 300 de bilete şi au făcut deplasarea la Şiria. Au fost ţinuţi într-un ţarc în apropierea gării din localitate şi li s-a spus să meargă doar 70 de persoane spre stadion. Aceştia au refuzat preferând să rămână în locul special amenjat de jandarmi.

În semn de protest, echipa timişoreană a intrat cu întârziere pe teren la startul partidei şi nu s-au alăturat arbitrilor şi fotbaliştilor arădeni la salutul oficial.

Cu toate acestea timişorenii au jucat 60 de minute, însă la un moment dat oficialii le-au solicitat fotbaliştilor un semn după care aceștia au ieșit de pe tren.

Federaţia Română de Fotbal urmează să decidă asupra rezultatului acestei partide, însă cel mai probabil formaţia arădeană va câştiga cu trei la zero la masa verde.

Galeria UTA-ei s-a solidarizat cu fanii timişoreni şi a refuzat să ia loc în tribunele stadionului din Şiria.

Cunoscută în toată țara ca fiind „meciul galeriilor“, partida dintre cele două rivale, UTA și Poli a ajuns într-o fază în care ne întrebăm daca mai există fotbal adevărat în România și dacă fanii adevărați merită să mai investească sentimente, timp și efort pentru a-și susține și încuraja favoriții.

sursa foto: uta-arad.ro

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte sporturi

Timișoreanca Mădălina Stanca, dublă Campioana Balcanică la Culturism și Campioana Absolută, la categoria ei de vârstă

Publicat

pe

Mădălina Stanca (foto – prima din stânga), o sportivă de 20 de ani din Timișoara a participat în acest weekend la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, unde a obținut de două ori locul I la categoria Bikini fitness (locul I Junioare, respectiv locul I Senioare – conform regulamentului, vârsta îi permite participarea la ambele categorii). Încununarea acestui succes a fost câștigarea celui de-al treilea titlu, cel de Campioană Absolută Junioare la categoria Bikini fitness, în cadrul aceleiași competiții.

Mădălina Stanca este studentă la Universitatea Politehnica  din Timișoara. Ea studiază Automatică și Calculatoare și a descoperit acest sport datorită mamei sale. De cinci ani a început antrenamentele la Smartfit Timișoara, acolo unde a cunoscut-o pe Narcisa Martin, Campioana Europeană Bikini fitness, care i-a devenit antrenoare, alături de Cristi Martin.

„Sunt entuziasmată și abia aștept să văd ce urmează la Campionatul European, unde sper să merg cu același vibe pozitiv. Sunt recunoscătoare echipei Smartit, echipei mele de antrenori, tuturor celor care m-au susținut. Și nu în ultimul rând sunt recunoscătoare Federației Române de Culturism și Fitness pentru tot suportul acordat! Acum cinci ani, am început să vin la sală datorită mamei mele. Pe mine Narcisa m-a convins prin pasiunea ei față de sport”, declară proaspăta campioana balcanică.

Narcisa Martin, de opt ori Campioană Naţională la Bikini fitness (de patru ori Campioană Absolută), Campioană Balcanică Absolută şi medaliată cu aur şi cu argint în ultimii doi ani la Campionatul European la aceeaşi categorie, are rezultate excelente ca antrenoare.

„Pe Mădălina am selectat-o încă de la vârsta de 15 ani, datorită talentului ei și tot de 5 ani o antrenez constant. Mădălina face antrenamente zilnice, urmează asumat o dietă strictă și corespunzătoare sportului pe care îl practică. Ea a mai participat la ediții ale Campionatului Național de Culturism și Fitness, iar seriozitatea și performanțele obținute i-au atras selecția în lotul național. Participarea ei la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness este a doua prezență a sportivei la o competiție internațională, ca reprezentantă a României”, a declarat Narcisa Martin, Campioana Europeana Bikini fitness, antrenoarea Mădălinei și trainer în cadrul Smartfit.

Sursa foto: Cristi Martin

Citeste mai mult

Fotbal

FCSB este noua campioană a României

Publicat

pe

După o perioadă de 9 ani, FCSB este noua campioană a Ligii 1 la fotbal.

Sâmbătă seara, echipa bucureșteană a învins Farul Constanța cu 2 la 1 și a devenit matematic câștigătoare chiar în fața propriilor fani, care au invadat terenul de joc la sfârșitul partidei.

De acuma începe adevărata aventură europeană a echipei roș-albastre, deoarece echipa românească va juca în preliminariile Champions League înca din Primul Tur.

După o pauză atât de lungă de așteptare a titlului cu numărul 27 , echipa bucureșteană a petrecut alături de fanii proprii după miezul nopții la baza proprie de antrenament de la Berceni.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Semifinalele Champions League

Publicat

pe

Săptămâna aceasta s-au decis semifinalele din Champions League.

PSG a reușit o remontada la Barcelona și s-a calificat în semifinală, unde o va întâlni pe Borusia Dortmund, care a revenit și ea în meciul cu Atletico Madrid.

În a doua semifinală se vor întâlni Bayern Munchen, care a reușit sa treacă de Arsenal Londra și Real Madrid, care a trecut la loviturile de departajare de Manchester City, câștigătoarea din sezonul trecut.

Meciurile tur vor avea loc în 30 aprilie și 1 mai, iar returul în 7 și 8 mai.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite