Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Internațional

Ceasul inteligent Fossil Gen 6 Hybrid Wellness Edition a fost lansat

Publicat

pe

Compania americană Fossil tocmai a anunțat un nou smartwatch, este vorba despre Fossil Gen 6 Hybrid Wellness Edition. Dacă acest lucru sună familiar, este pentru că Fossil Gen 6 Wellness Edition a fost anunțat în octombrie anul trecut. Veți observa că partea „hibridă” este factorul de diferențiere aici. Ediția Fossil Gen 6 Hybrid Wellness este oficială și are un afișaj E Ink.

Deci, ce înseamnă „Hybrid”? Ei bine, modelul obișnuit este o versiune bazată pe Wear OS, în timp ce „Hybrid” nu vine cu sistemul de operare Google Wear OS. Sistemul de operare Wear OS este tot mai prezent pe noile ceasuri inteligente, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro venind deja cu Wear OS 3.5. Fossil Gen 6 Hybrid Wellness Edition are de fapt un afișaj E Ink cu iluminare din spate, modelul precedent având un ecran OLED.

Având în vedere că acesta este un afișaj E Ink, acesta este mereu aprins, potrivit Androidheadlines. Cu cât este mai multă lumină, cu atât este mai vizibil ecranul. Pe timpul nopții, iluminarea de fundal încorporată va ajuta, deoarece afișajul în sine nu este foarte vizibil în timpul nopții. Fossil Gen 6 Hybrid Wellness Edition are trei butoane pe partea dreaptă. Ceasul este fabricat din oțel inoxidabil și are un diametru de 44 mm, 11,4 mm grosime și acceptă curele de 20 mm.

Ceasul Fossil vine cu certificare de rezistență la apă 3ATM și oferă o durată de viață excelentă a bateriei, în principal datorită acelui afișaj și software-ului aferent. Fossil spune că puteți obține până la două săptămâni de viață a bateriei, în timp ce o încărcare de 60 de minute vă va duce la aproximativ 80%. Din păcate, nu are încărcare wireless.

Ceasul vă poate notifica atunci când primiți un apel, îl puteți folosi pentru a controla muzica și așa mai departe. Verificarea calendarului este, de asemenea, o posibilitate, la fel și verificarea vremii. Fossil Gen 6 Hybrid Wellness Edition are suport Amazon Alexa, în timp ce veți avea nevoie de aplicația Fossil Smartwatches pentru a profita din plin de ceea ce are de oferit acest smartwatch.

Fossil a inclus aici și o serie de caracteristici „Wellness”, de unde marca „Wellness Edition”. Vine cu un senzor de ritm cardiac, măsurarea oxigenului din sânge (SpO2), VO2 Max și detectare automată a antrenamentului. Bluetooth 5.0 este inclus în pachet, la fel și Wi-Fi. Același lucru este valabil și pentru GPS, un motor cu vibrații și un microfon. Nu există nici un difuzor pe acest ceas, totuși.

Ediția Fossil Gen 6 Wellness vine în trei combinații. Este disponibil cu cadran și carcasă neagră, cadran albastru cu carcasă argintie și cadran roz cu carcasă roz-auriu. Ceasul costă 229 de dolari și este disponibil la vânzare din 5 ianuarie pe site-ul companiei.

Sursa foto: Fossil

Internațional

Timișoara, promovată cu barca, în Europa

Publicat

pe

Expediția SEA 2023 a echipajului Circumeuropa devine parte din programul TM2023 și duce Capitala Culturală în jurul Europei.

Proiectul inedit poate fi asemănat cu o „caravană” pe apă. Ambarcațiunea va face opriri în peste 20 de orașe capitale culturale europene, pentru a promova Timișoara.

Echipajul Circumeuropa a pornit la drum cu barca „Vulpea” din spatele Catedralei, zona Pod 16, prin ecluzele de la Sânmihaiu Român și Uivar, pe Dunăre și apoi pe mare către Elefsina, înconjoară continentul și se întoarce la Timișoara de la Marea Nordului pe rețeaua de canale, râuri și Dunăre.

Călătoria pe mare și Oceanul Atlantic este programată să se desfășoare cu velierul „Gaia”. Va reveni la Timișoara la sfârșitul anului.

Caravana pe apă poartă cu ea o bogată încărcătură de evenimente culturale.

La traversarea Bosforului, va avea loc un concert pe barcă, cu livestreaming în Timișoara, al trompetistului Petrică Ionuțescu. La Elefsina și Patras, vor avea loc spectacole susținute de Ansamblul „Timișul“ alături de artiști locali.

De asemenea, publicul va putea vedea și testa aplicația Spotlight Timișoara, pe echipamente de VR. La Elefsina expediția va prezenta, de asemenea, expoziția fotografului grec Nikos Economópulos.

Partener pentru organizarea acestor evenimente este Casa de Cultură a Municipiului Timișoara cu Ansamblul „Timișul“.

Pe toată perioada călătoriei, vor fi desfășurate și activități de cercetare. Va fi realizată o hartă a calității apei și a microorganismelor din apele parcurse, aceasta fiind o cercetare independentă importantă în domeniul ecologiei.

Citeste mai mult

Internațional

Cosmin Adrian, la Campionatul Balcanic de Masaj de la Indija – Serbia

Publicat

pe

Cosmin Adrian este timişoreanul care va concura la Campionatul Balcanic de la Indija – Serbia, in 27 şi 28 mai.

El speră că va aduce României medalia de aur la această ediție.

La Campionatul balcanic vor fi prezenţi concurenţi pe cinci categorii de masaj şi vor participa maseuri inclusiv din Thailanda şi Japonia.

Timişoreanul Cosmin Adrian Simu a luat medalia de bronz la Campionatul Continental de Masaj, care a avut loc, zilele trecute, în Grecia, la Atena.

Majoritatea sportivilor din Timişoara îl cunosc şi au apelat la terapeutul Cosmin, şi îl caracterizează ca pe un adevărat profesionist.

Cosmin are un cabinet particular în Timișoara unde ajută pacienții prin chiroterapie, masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj cu vaccum, reflexoterapie, presopunctură și alte proceduri specifice pentru acestei ramuri.

Citeste mai mult

Internațional

Vedeta pop Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani

Publicat

pe

Tina Turner, star al rock’n’roll-ului, care a devenit vedetă pop în anii 1980, a murit la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă.

A fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016 şi a suferit un transplant de rinichi în 2017.

„Tina Turner, ‘regina rock’n roll-ului’ a murit liniştită, astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveţia. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii şi un model”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii artistei.

Biografie Tina Turner

Şi-a început cariera la vârsta de 18 ani, alături de Ike Turner. În decurs de doi ani, a câştigat notorietate graţie vocii impresionante şi a apariţiei scenice, iar cei doi au lansat piese ca „A Fool In Love”, „River Deep, Mountain High” şi „Nutbush City Limits”.

Tina s-a căsătorit cu Ike Turner în 1962, iar relaţia lor turbulentă a ajuns la final în anii 1970.

Ea a continuat, câţiva ani mai târziu, cu o carieră solo de succes impresionant, lansând albume precum „Private Dancer” şi „Foreign Affair”, certificate cu platină.

Una dintre cele mai populare staruri pop din toate timpurile, Tina Turner a renunţat la concerte în 2009, însă a avut câteva apariţii publice, inclusiv la premiera de pe Broadway a spectacolului despre viaţa ei. HBO a lansat documentarul „Tina”, la care artista şi-a adus aportul.

Anna Mae Bullock s-a născut pe 26 noiembrie 1939, în Nutbush, statul Tennessee. Şi-a luat ca nume de scenă Tina Turner. Ea deţine recordul Guinness ca artist solo cu cele mai multe bilete de concert vândute vreodată. Şi-a început cariera în anii 1960, devenind cunoscută ca parte a duo-ului Ike & Tina. A debutat solo în 1977.

A colaborat cu nume precum The Rolling Stones, David Bowie, Rod Stewart şi Cher, iar discografia sa cuprinde nouă albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. Între cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără „Nutbush City Limits”, prima pe care a scris-o, „River Deep – Mountain High”, „Private Dancer”, „What You Get Is What You See”, „Steamy Windows”, „The Best”, „I Don’t Wanna Lose You” şi „Golden Eye”.

A fost recompensată cu 8 premii Grammy din 25 de nominalizări, iar în 1991 a fost inclusă în Rock and Roll Hall Of Fame. Piesa „River Deep – Mountain High” a fost inclusă în Grammy Hall of Fame, în 1999. Viaţa Tinei Turner a fost ecranizată în 1993, sub numele „What’s Love Got to Do With It”, rolul artistei fiind interpretat de Angela Bassett.

În 2021, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame pentru a doua oară.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite