Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Internațional

Google Pixel Fold va fi mai greu decât alte telefoane pliabile

Publicat

pe

Ergonomia este unul dintre cei mai importanți factori ai smartphone-urilor moderne și acest lucru se aplică și telefoanelor pliabile. Confortul de prindere, senzația materialului și greutatea afectează mult satisfacția utilizatorului. Când vine vorba de telefoane pliabile, aceste reguli nu se schimbă, chiar dacă au o altă nuanță. Cu toate acestea, un zvon recent sugerează că Pixel Fold ar putea fi surprinzător de greu în comparație cu concurenții săi.

Potrivit GizmoChina, viitorul telefon pliabil Google Pixel Fold ar fi surprinzător de greu în comparație cu alte dispozitive pliabile actuale. Pe măsură ce telefoanele pliabile continuă să câștige utilizatori și cotă de piață, producătorii depășesc în mod constant granițele cu designul, caracteristicile și capacitățile lor. Unul dintre cele mai așteptate dispozitive pliabile din 2022 este Google Pixel Fold, așteptat să concureze cu alte dispozitive pliabile populare, cum ar fi Samsung Galaxy Z Fold 4 și Oppo Find N2.

Cu toate acestea, un zvon recent sugerează că Pixel Fold ar putea fi surprinzător de greu în comparație cu aceste două telefoane de la Samsung și Oppo. Potrivit unor surse familiare cu subiectul, Pixel Fold poate cântări mai mult decât Samsung Galaxy Z Fold 4, care este deja un dispozitiv relativ greu, are 263 grame. Acest lucru a stârnit îngrijorări în rândul potențialilor cumpărători care ar putea căuta un dispozitiv ușor și portabil.

Un posibil motiv pentru greutatea lui Pixel Fold este dimensiunea bateriei. Zvonul sugerează că telefonul ar putea avea cea mai mare baterie dintre telefoanele pliabile de pe piață, cu o capacitate apropiată de 5.000 mAh. Aceasta este semnificativ mai mare decât bateria de 4.400 mAh găsită în Galaxy Z Fold 4 și bateria de 4.520 mAh din Oppo Find N2. O baterie mai mare este cu siguranță de dorit, deoarece permite timpi mai lungi de utilizare, dar vine cu prețul greutății suplimentare.

Primele randări cu Pixel Fold ne oferă o idee despre ce să ne așteptăm în ceea ce privește dimensiunile sale. Dispozitivul este de așteptat să aibă aproximativ 140 mm în înălțime și aproape 80 mm în lățime, ceea ce îl aliniază cu Oppo Find N2. Cu toate acestea, ecranul interior al Pixel Fold va fi mai apropiat ca factor de formă de o tabletă tradițională, mai degrabă decât de un pătrat precum Galaxy Z Fold 4. Acest lucru va optimiza dispozitivul pentru elementele UI destinate tabletelor, dar va face și mai greu dispozitivul.

Deci, ce înseamnă acest lucru pentru potențialii cumpărători ai Pixel Fold? În timp ce un dispozitiv mai greu poate fi o îngrijorare pentru unii, greutatea adăugată ar putea merita dacă va avea o baterie mai mare. În plus, designul lui Pixel Fold probabil va fi mai elegant, ceea ce ar putea compensa greutatea suplimentară. Rămâne de văzut dacă greutatea Pixel Fold va fi o problemă majoră pentru consumatori. Cu toate acestea, cu bateria sa mai mare și interfața de utilizare optimizată, ar putea fi totuși un dispozitiv pliabil atractiv pe piață.

Sursa Foto:  via gizmochina.com

Internațional

Timișoara, promovată cu barca, în Europa

Publicat

pe

Expediția SEA 2023 a echipajului Circumeuropa devine parte din programul TM2023 și duce Capitala Culturală în jurul Europei.

Proiectul inedit poate fi asemănat cu o „caravană” pe apă. Ambarcațiunea va face opriri în peste 20 de orașe capitale culturale europene, pentru a promova Timișoara.

Echipajul Circumeuropa a pornit la drum cu barca „Vulpea” din spatele Catedralei, zona Pod 16, prin ecluzele de la Sânmihaiu Român și Uivar, pe Dunăre și apoi pe mare către Elefsina, înconjoară continentul și se întoarce la Timișoara de la Marea Nordului pe rețeaua de canale, râuri și Dunăre.

Călătoria pe mare și Oceanul Atlantic este programată să se desfășoare cu velierul „Gaia”. Va reveni la Timișoara la sfârșitul anului.

Caravana pe apă poartă cu ea o bogată încărcătură de evenimente culturale.

La traversarea Bosforului, va avea loc un concert pe barcă, cu livestreaming în Timișoara, al trompetistului Petrică Ionuțescu. La Elefsina și Patras, vor avea loc spectacole susținute de Ansamblul „Timișul“ alături de artiști locali.

De asemenea, publicul va putea vedea și testa aplicația Spotlight Timișoara, pe echipamente de VR. La Elefsina expediția va prezenta, de asemenea, expoziția fotografului grec Nikos Economópulos.

Partener pentru organizarea acestor evenimente este Casa de Cultură a Municipiului Timișoara cu Ansamblul „Timișul“.

Pe toată perioada călătoriei, vor fi desfășurate și activități de cercetare. Va fi realizată o hartă a calității apei și a microorganismelor din apele parcurse, aceasta fiind o cercetare independentă importantă în domeniul ecologiei.

Citeste mai mult

Internațional

Cosmin Adrian, la Campionatul Balcanic de Masaj de la Indija – Serbia

Publicat

pe

Cosmin Adrian este timişoreanul care va concura la Campionatul Balcanic de la Indija – Serbia, in 27 şi 28 mai.

El speră că va aduce României medalia de aur la această ediție.

La Campionatul balcanic vor fi prezenţi concurenţi pe cinci categorii de masaj şi vor participa maseuri inclusiv din Thailanda şi Japonia.

Timişoreanul Cosmin Adrian Simu a luat medalia de bronz la Campionatul Continental de Masaj, care a avut loc, zilele trecute, în Grecia, la Atena.

Majoritatea sportivilor din Timişoara îl cunosc şi au apelat la terapeutul Cosmin, şi îl caracterizează ca pe un adevărat profesionist.

Cosmin are un cabinet particular în Timișoara unde ajută pacienții prin chiroterapie, masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj cu vaccum, reflexoterapie, presopunctură și alte proceduri specifice pentru acestei ramuri.

Citeste mai mult

Internațional

Vedeta pop Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani

Publicat

pe

Tina Turner, star al rock’n’roll-ului, care a devenit vedetă pop în anii 1980, a murit la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă.

A fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016 şi a suferit un transplant de rinichi în 2017.

„Tina Turner, ‘regina rock’n roll-ului’ a murit liniştită, astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveţia. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii şi un model”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii artistei.

Biografie Tina Turner

Şi-a început cariera la vârsta de 18 ani, alături de Ike Turner. În decurs de doi ani, a câştigat notorietate graţie vocii impresionante şi a apariţiei scenice, iar cei doi au lansat piese ca „A Fool In Love”, „River Deep, Mountain High” şi „Nutbush City Limits”.

Tina s-a căsătorit cu Ike Turner în 1962, iar relaţia lor turbulentă a ajuns la final în anii 1970.

Ea a continuat, câţiva ani mai târziu, cu o carieră solo de succes impresionant, lansând albume precum „Private Dancer” şi „Foreign Affair”, certificate cu platină.

Una dintre cele mai populare staruri pop din toate timpurile, Tina Turner a renunţat la concerte în 2009, însă a avut câteva apariţii publice, inclusiv la premiera de pe Broadway a spectacolului despre viaţa ei. HBO a lansat documentarul „Tina”, la care artista şi-a adus aportul.

Anna Mae Bullock s-a născut pe 26 noiembrie 1939, în Nutbush, statul Tennessee. Şi-a luat ca nume de scenă Tina Turner. Ea deţine recordul Guinness ca artist solo cu cele mai multe bilete de concert vândute vreodată. Şi-a început cariera în anii 1960, devenind cunoscută ca parte a duo-ului Ike & Tina. A debutat solo în 1977.

A colaborat cu nume precum The Rolling Stones, David Bowie, Rod Stewart şi Cher, iar discografia sa cuprinde nouă albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. Între cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără „Nutbush City Limits”, prima pe care a scris-o, „River Deep – Mountain High”, „Private Dancer”, „What You Get Is What You See”, „Steamy Windows”, „The Best”, „I Don’t Wanna Lose You” şi „Golden Eye”.

A fost recompensată cu 8 premii Grammy din 25 de nominalizări, iar în 1991 a fost inclusă în Rock and Roll Hall Of Fame. Piesa „River Deep – Mountain High” a fost inclusă în Grammy Hall of Fame, în 1999. Viaţa Tinei Turner a fost ecranizată în 1993, sub numele „What’s Love Got to Do With It”, rolul artistei fiind interpretat de Angela Bassett.

În 2021, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame pentru a doua oară.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite