Ne găsiți și pe:

Locale

Apartamente de lux, cu grădină, la Timișoara. AXM Vest Imobiliare by Toth Ana Maria.

Publicat

pe

Amplasate intr- un complex rezidențial modern și elegant, format din 2 clădiri, cu execuție și finisaje de calitate, pregătit pentru a satisface până și cele mai exigente cerințe în domeniu.

Prima clădire dispune de 36 de apartamente și este situată pe #Calea Timișoarei, #Giroc.

#Complexul dispune de toate utilitățile necesare, precum electricitate, rețea de apă-canal, gaz, fibră optică și căi de acces asfaltat.

Parcare subterana, pret 9.000 €uro

Penthouse-uri, 88 respectiv 92 mp cu terasa pret 145.000 €uro, .155.000 €

Compartimentate astfel:

3 camere;

Living +dining 40.58mp;

dormitor 12.33mp;

dormitor 19.38mp;

hol 1.63mp;

hol 2.58mp;

hol 4.42mp;

baie 4.20mp;

baie 6.72mp;

terasa 31mp;

Imobilul dispune de elevator;

Spatii comerciale;

Apartamente cu 1 si 2 camere.

Compartimentare:

living+bucatarie open-space, 25.74mp

dormitor, 15.70 mp

baie 6.12mp

hol 2.72 mp

balcon, 9.96 mp

#Apartament -1 camera: 42 mp suprafata utila- pret 61.000 €uro

1 camera, 45 mp suprafata utila – pret 65.000 €uro

-2 camere, 50 mp suprafata utila – – 74.000 €uro

2 camere, 55 mp suprafata utila – 80.000 €uro

2 camere, 58 mp suprafata utila – 83.000 €uro

Toate apartamentele dispun de balcoane generoase. 10 mp

Cea dea doua clădire dispune de 10 apartamente și este situată pe strada Musicescu, #Timișoara .

Apartamentele dispun de gradina, 40 mp

Parter: Ap. 1 camera, 35.5 mp, pret,59.000 €uro

Ap.2 camere, 47.5 mp+gradina 40 mp, pret,79.000 €uro

Etaj 1

Ap. 2 camere, 52 mp, pret 82.000 €uro

Ap. 2 camere, 43 mp, pret 70.000 €uro

Apartamentele se pot achizitiona atat cash cat si prin credit ipotecar.

Oferim consiliere financiara

Colaboram cu cei mai buni in domeniu

Te-ai saturat de drumuri inutile pe la banci si pierderea timpului?

Ca un simplu om, mergand prin banci, nu poti beneficia de cele mai bune produse bancare?

Stai in chirie sau cu parintii si iti doresti un credit ipotecar sau Prima Casa?

Cauti solutii de finantare si crezi ca nu te poti incadra?

Pentru asta sunt brokerii de credite.

Poti beneficia de cele mai bune servicii bancare alaturi de un consultant bancar bun.

Manager franciza #Kiwi, expert de ajutor in credite

#Vuia Nicoleta

0722 727 203

nicoleta.vuia@kiwifinance.ro

Termen de finalizare proiect: 30.06.2022

Predare la” cheie”

Pentru detalii si stabilirea unei vizionari:

0732 335 392, Ana Maria Toth, manager general AXM VEST IMOBILIARE (https://www.facebook.com/toth.anamaria.7)

(comision agenție 2%).

Locale

Târgul de nunți „Wedding Land 2023“, la Arad

Publicat

pe

În perioada 3 – 5 februarie se va desfăşura, la Arad, Târgul de nunți „Wedding Land 2023“.

Evenimentul va avea loc la Amiral Events&Style, în incinta Ştrandului Neptun. „Vor participa furnizori din mai multe domenii ale industriei nunților. Mirii vor putea achiziționa sau cere oferte de la firme de rochii de mireasa, cofetării, costume de gală, invitații de nuntă, articii, foto – video, Dj, foto 360 sau bijuterii din aur“, ne-a declarat organizarorul târgului Loredan Suciu (Geea Sposa).

Citeste mai mult

Locale

Bugetul județului Timiș a fost aprobat. S-au alocat mai mulți bani pentru investiții

Publicat

pe

Bugetul consolidat pentru anul 2023, compus din cheltuieli de funcționare și alocări pentru investiții, este de 840.656,89 mii lei.

Acesta este în ușoară creștere față de bugetul anului trecut, iar principiul în baza căruia a fost întocmit are în vedere reducerea cheltuielilor pe secțiunea de funcționare și majorarea alocărilor pe secțiunea de dezvoltare, prin vărsăminte în valoare de 41.239 mii lei, fonduri necesare pentru obiective de investiții mature, care au termen de finalizare în anul 2023.

Programul de investiții pe anul 2023 însumează  378.427,43 mii lei, cu 7,52% mai mult decât în anul 2022. Aproape 24% din totalul veniturilor vor fi atrase din fonduri europene.

Bugetul județului cuprinde sume consistente pentru finalizarea proiectelor începute, dar și fonduri importante pentru investiții publice complet noi. Cele mai mari investiții în 2023 vor fi în sănătate și în transporturi – drumuri județene, domenii care au prevăzut un buget de 238.852 mii lei din totalul de 378.427,43 mii lei.

„Continuăm dezvoltarea pe șase direcții principale: derularea de proiecte majore, cultură, eficientizare, creșterea calității vieții, dezvoltarea infrastructurii și a patrimoniului. Punem accent pe drumuri și pe siguranță rutieră, intenționăm chiar să facem un studiu pentru identificarea celor mai periculoase zone, astfel încât prin intervenția noastră să evităm adevărate nenorociri. Totodată am construit un buget echilibrat, în jurul principalelor interese ale cetățenilor, cu alocări de peste 332.215,68 mii lei pentru sănătate, protecție socială, protecția mediului și învățământ. Cultura ocupă un loc de cinste în acest an, cu fonduri semnificative, 62.414 mii lei pentru cele trei muzee, teatrul pentru copii, biblioteca și centrul de artă, pe care le avem în subordine, deoarece Timișoara deține titlul de Capitală Europeană a Culturii, iar Consiliul Județean Timiș este partener important în acest program național”,  a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

În plus, Consiliul Județean Timiș are depuse mai multe proiecte cu fonduri europene, aflate în diverse stadii de evaluare, care vor fi incluse în bugetul de anul acesta doar după semnarea contractelor de finanțare.

Citeste mai mult

Locale

Au început lucrările de reabilitare la Conacul Mocioni din Foeni

Publicat

pe

CJ Timiș a deschis șantierul de reabilitare al Conacului Mocioni din Foeni, un obiectiv cultural deosebit de important pentru patrimoniul nostru istoric. Investiția este posibilă prin accesarea unei finanţări europene nerambursabile din Granturile SEE (Spațiului Economic European), în cadrul Programului RO-CULTURA.

Imobilul istoric clasă A va fi reabilitat integral. Potrivit proiectului la parter se vor amenaja un salon de primire și un hol de onoare, ce vor permite găzduirea unor evenimente complexe. De asemenea, un colț muzeal va reda atmosfera specifică familiei Mocioni. Va fi realizată și o bibliotecă dotată inclusiv cu tehnologii moderne, interactive, precum și o cafenea culturală. Curtea și grădina vor fi amenajate peisagistic, pentru a permite organizarea de evenimente în exterior. Subsolul și podul vor fi igienizate, consolidate și vor servi ca spații tehnice. Imobilul va fi reabilitat până în luna aprilie 2024 conform documentației.

„Demararea lucrărilor a fost un efort considerabil al aparatului de specialitate. Vorbim atât de un imobil istoric, cât și de o finanțare nerambursabilă printr-un program deosebit de exigent. Putem spune că investiția a intrat în linie dreaptă. În paralel, lucrăm și la celelalte activități ale proiectului. La final, în 2024, ne vom bucura de un nou punct important pe harta turistică a Timișului, așa cum ne place să vizităm în vacanțele de peste graniță”, spune președintele CJ, Alin Nica.

Așa cum a menționat președintele Consiliului Județean, obiectivul proiectului întrece cu mult miza reabilitării fizice a Conacului. Acesta va deveni un centru pentru activități culturale, educaționale și artistice. Vor fi organizate acțiuni intersectoriale, culturale, educaționale, patrimoniale și turistice, campanii de sensibilizare și informare, vizite de studiu, rezidențe de artă stradală și amenajare peisagistică, baluri caritabile etc. De altfel, se dorește revigorarea economică, socială și culturală a întregii zone, prin atragerea de turiști, având în vedere valoarea națională și universală a Conacului Mocioni din Foeni.

Vă reamintim, contractul de proiectare și execuție a fost atribuit prin licitație publică Asocierii T.T. & CO SOLARIA GRUP SRL (lider) – EURAS SRL – GRAPHIC SPACE SRL.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite