Ne găsiți și pe:

Business

BIZZ. CONNECT – Evenimentul de Business Networking al anului, în Timișoara

Publicat

pe

Un eveniment special, marca bizz.club., va fi organizat, vineri, 25 martie 2022, între orele 17.00 și 21.00, la restaurantul Anturaj, din Timișoara.

 

Este vorba despre Evenimentul de Business Networking al anului în Timișoara, BIZZ.CONNECT.

După doi ani de pandemie și restricții a venit și momentul mult așteptat de revenire a evenimentelor fizice, pe care credem că fiecare dintre noi le-a așteptat cu dor.

Acum ai ocazia să participi la acest eveniment în cadrul căruia:

Vei întâlni 100+ colegi și antreprenori bizz.club (și nu numai) cu care vei putea face networking de calitate și

Vei avea parte de momente de educație susținute de invitați speciali.

 

CE VEI ÎNVĂȚA

Vei afla cum poți să devii un antreprenor de top și care sunt ingredientele cheie cu care să-ți crești vânzările și să-ți dezvolți afacerea și în online. Iată cele mai importante puncte din program:

Cum să-ți dai BAC-ul în vânzări (Călin Iepure)

Cum să devii un Antreprenor de Top (Gigi Nacev)

Cum să Inovezi pentru a-ți Surprinde și Fideliza Clienții (Ștefan Burchilă)

Networking în stil bizz.club (Laszlo Fodor)

Femei în Antreprenoriat (Lavinia Bratu, Mara Iepure, Roxandra Caia, Loredana Trocan și Mihaela Berteanu)

Cum îți Amplifici Afacerea ta prin Online (Cosmin Dărăban)

 

CINE SUNT FACILITATORII

Vei întâlni 11 speakeri, antreprenori și traineri de top care te vor ajuta în educația ta antreprenorială și vei face networking de cea mai bună calitate: 

Cosmin Dărăban – Expert în Online, CEO & Co-Founder GOMAG

Lavinia Bratu – Psiholog, consilier nutriție și speaker

Călin Iepure – CEO bizz.club, Antreprenor, Trainer, Speaker & Autor

Gigi Nacev – Manager General Tempini România

Mara Iepure – Moderator Evenimente și Conferințe

Marius Darie – Trainer si JMT Mentor

Roxandra Caia – GM Team Dental Clinic

Laszlo Fodor – Managing Partner @ bizz.club

Loredana Trocan – Owner HANSEN Ergonomics Studio Timișoara

Ștefan Burchilă – Trainer, Specialist in capacitarea organizațiilor

Mihaela Berteanu – Antreprenor, CEO Sithonia Consulting

PROGRAMUL detaliat, PACHETELE disponibile și toaaate celelalte detalii ale evenimentului le găsești pe pagina: COCKTAIL.BIZZ.CLUB

 

CUM PARTICIPI

Intri pe PAGINA evenimentului https://cocktail.bizz.club/;

Alegi PACHETUL dorit și completează FORMULARUL

Achită factura pe care o vei primi pe EMAIL de la noi în maxim 48 ORE.

Dacă ai colegi, parteneri sau prieteni care s-ar putea bucura de acest eveniment, dă-le de știre: https://cocktail.bizz.club/ | https://www.facebook.com/events/1165490534255470/ | https://www.linkedin.com/events/6909158947409047552/about/

Pentru orice întrebări sau ajutor, contactează-l pe Călin la: office@bizz.club

 

Vineri, 25 Martie 2022 | 17:00-21:00

Anturaj, Timișoara (Bulevardul Vasile Pârvan 5)

https://cocktail.bizz.club/

 

Business

bizz.club Timișoara. „Cum mă pregătesc pentru accesarea de fonduri nerambursabile?” cu Giana Bălan

Publicat

pe

Marți, 7 februarie 2023, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în cadrul căreia Giana Bălan, Consultant, Trainer și Mentor pentru consultanți, ne-a vorbit despre „Cum mă pregătesc pentru accesarea de fonduri nerambursabile?”.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

Apoi Giana ne-a vorbit despre fonduri nerambursabile și cum să ne maximizăm șansele să le obținem, împărtășindu-ne câteva sfaturi privind subiectele:

  1. Top 3 provocări în accesarea de fonduri nerambursabile;
  2. Ce nu ni se spune despre fonduri nerambursabile;
  3. Vorba dulce mult aduce – despre comunicarea eficientă și interpretabilitatea textelor scrise;
  4. Imaginea nu mai contează – despre brandul afacerii, profitabilitate, despre grilele de punctaj;
  5. Banii aduc fericirea, doar în anumite condiții – despre efort și satisfacții, perioadă de sustenabilitate și monitorizări.

De asemenea, a subliniat faptul că garantarea aprobării 100% a proiectului nu este niciodată sigură, trebuie făcut fiecare pas cu profesionalism în cel mai mic detaliu.

Sursele oficiale de informații sunt:

https://oportunitati-ue.cov.ro/

www.afir.ro

www.ampeste.ro

https://proiecte.pnrr.gov.ro/#/home

www.adrvest.ro

La final, Giana a răspuns la întrebările adresate de cei prezenți privind acest subiect.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință! De ce să faci asta?

Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Bizz.club Timișoara. „Scad vânzările, cresc salariile. Ce facem?”

Publicat

pe

Vineri, 3 februarie 2023, am avut o nouă sesiune de mentoring bizz.club, împreună cu mentorul nostru pe Managementul Echipelor, Ovidiu Toader, care a ne-a vorbit despre provocarea „Scad vânzările, cresc salariile. Ce facem?”.

În introducere, Ovidiu a ridicat problema inflației și a creșterii salariului minim pe economie. Dacă anul trecut în ianuarie făceai vânzări de 1 milion de lei, anul acesta datorită inflației trebuie să faci cu cel puțin 15% mai mult ca să rămâi la aceeași valoare. Iar în ceea ce privește creșterea salariului minim, practic antreprenorii sunt nevoiți să crească salariile la cei mai neperformanți oameni, și în consecință, și la cei performanți deoarece nici ei nu pot fi trecuți cu vederea.

Apoi ne-a oferit câteva soluții în privința acestor provocări. Una dintre ele ar fi să profităm de ocazia în care angajații cer mărire de salariu. Este semn că ei vor performanță, ar trebui să ne bucurăm și să fructificăm discuția spre: cum putem crește performanța echipei ca să facem mai mulți bani și să vă pot crește salariul?

O altă modalitate complementară cu cea de mai sus, este legată de principiul Pareto 80-20. Cu toții știm că 20% din efort ne aduc 80% din rezultate, însă ce uităm este că și 80% din efort ne aduc restul de 20% din rezultate. O greșeală pe care nu trebuie s-o mai facem este să îmbunătățim acele lucruri și procese de lucru care ne aduc doar 20% din rezultate, ci să ne concentrăm pe acele 20% din lucruri care ne aduc 80% din rezultate și să căutăm să facem cât mai multe din acelea, iar creșterea va fi cu adevărat vizibilă.

Așadar, atunci când membrii echipei vin la tine pentru creștere, (atenție!) bucurați-vă, deoarece ei sunt deja motivați, și profitați de oportunitatea de a prelua acele 20% proiecte care aduc 80% din rezultate și vă veți bucura de performanță în echipele voastre.

La final, a urmat o sesiune generoasă de întrebări la care Ovidiu ne-a oferit răspunsuri și soluții clare și practice, pe care le putem aplica imediat astfel încât performanța echipelor noastre să crească, mai ales în aceste vremuri de criză.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință din zona ta! De ce să faci asta?
Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);
Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);
Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

bizz.club Timișoara. Cum să proiectezi un traseu perfect pentru clienții tăi, cu Anca Jurj

Publicat

pe

Marți, 31 ianuarie 2023, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în cadrul căreia Anca Jurj, Trainer și proprietar de franciză bizz.club Sibiu, ne-a vorbit despre „Cum să proiectezi un traseu perfect pentru clienții tăi”.

Această întâlnire a fost una deosebită deoarece am avut bucuria să-i avem alături de noi pe proprietarii de francize bizz.club din Sibiu și Baia Mare. Ședința a fost moderată de Mihaela Dărăban – co-proprietar de franciză bizz.club Baia Mare.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight susținut de Călin Herta, avocat și co-proprietar al francizei bizz.club Baia Mare. El ne-a vorbit despre câteva principii ale lui în business, despre cum funcționează atunci când vine vorba de etica de business în meseria de avocat, și totodată, ne-a povestit care a fost parcursul lui antreprenorial, prezentându-ne și câteva dintre proiectele minunate din care face parte.

La momentul de educație, Anca Jurj, Trainer și proprietar de franciză bizz.club Sibiu, ne-a vorbit despre „Cum să proiectezi un traseu perfect pentru clienții tăi”.

Datorită prezentării ei am înțeles clar ce înseamnă Pâlnia Vânzărilor și momentele călătoriei clientului prin Pâlnia de Vânzări.

De asemenea, am aflat cât de important este să facem follow-up atunci când vine vorba de vânzări și cum să ne îmbunătățim procesul de vânzare ținând cont de emoțiile pe care le simte clientul în fiecare moment în care interacționează cu tine și cu brandul tău.

La final, colegii și-au asumat unele lucruri pe care le vor aplica în business-ul lor după această prezentare minunată.

Te așteptăm săptămâna viitoare pentru a putea discuta împreună despre Fonduri Europene.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință! De ce să faci asta?
✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);
✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);
✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite