Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Fotbal

A început EURO 2024 din Germania

Publicat

pe

Vineri a început Campionatul European de fotbal din Germania 2024.

Ca și la precedentele ediții, echipa jurnalistică a Timispress este la fața locului de unde prezintă cele mai noi știri.

Anul acesta meciul de deschidere este între gazda Germania și reprezentativa Scoției.

Pe Alianz Arena din Munchen, în fața a 65.052 de spectatori, cele două combatante au oferit un meci animat și cu multe goluri.

Germania s-a impus cu un categoric 5 la 1 și a început la turație maximă, punând deja presiune pe celelalte echipe care râvnesc la trofeul european.

Mircea Petroman

 

Fotbal

EURO 2024: România, învinsă de naționala Belgiei

Publicat

pe

Naționala României a pierdut al doilea joc de la EURO 2024, împotriva naționalei din Belgia, pe stadionul din Koln, în fața a 42.535 de spectatori, dintre care mai mult de jumate au susținut echipa noastră.

Meciul a început prost pentru noi, iar belgienii au deschis scorul deja din minutul 2.

Rezultatul final a fost 2 la 0 pentru „dracii“ roșii, dar putem spune că echipa noastră națională a făcut un meci reușit, în unele momente chiar dominând partida.

Și după această partidă rămânem pe primul loc în grupa E, iar un egal miercuri de la ora 19.00, la Frankfurt, împotriva Slovaciei, califică ambele echipe din grupă mai departe.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

EURO 2024. România a câștigat împotriva Ucrainei

Publicat

pe

O după amiază excepțională pentru toată suflarea românească și mai ales pentru cei peste 50.000 de spectatori care au văzut pe viu victoria naționalei României împotriva Ucrainei pe Allinz Arena din Munchen.

O victorie atât de mare încât lumea parcă a și uitat să se bucure.

Meciul a fost unul senzațional reușit de băieții lui Edward Iordănescu, care au învins cu 3 la 0, un scor pe deplin meritat.

Și ca seara să fie una magnifică, naționala noastra a reușit două dintre goluri cu niște șuturi excepționale din afara careului, prin Nicolae Stanciu și Razvan Marin.

Sâmbătă, de la ora 22.00 ne așteaptă un meci și mai greu la Koln împotriva Belgiei, care în prima etapă a fost învinsă de Slovacia cu 1 la 0.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Anglia a învins Serbia la EURO 2024

Publicat

pe

Pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, în fața a 48.953 de spectatori, duminică, echipa națională a Angliei a trecut de naționala similară din Serbia cu scorul de 1 la 0, grație golului marcat în minutul 13 de Jude Belingham.

Atmosfera pe stadion a fost una foarte frumoasă, ambele echipe fiind încurajate de miile de spectatori.

Totuși înainte de meci au avut loc unele incidente între fanii englezi, cei sârbi și albanezi.

Poliția a intervenit în forță și a calmat suporterii.

Tot duminică Olanda a trecut de Polonia cu 2 la 1, iar Slovenia și Danemarca au remizat 1 la 1.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite