Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Fotbal

Bilete la EURO 2024

Publicat

pe

Vineri seara au fost anunțate rezultatele tragerii la sorți a biletelor fanilor români care vor să fie alături de naționala României la EURO 2024 din Germania.

Calificarea după 8 ani la un nou turneu final a stârnit un interes uriaș pentru fanii români.

Zeci de mii de fani s-au înscris în perioada 4 – 12 decembrie 2023 la loteria biletelor, pentru achiziționarea celor 10.000 de bilete puse la vânzare pentru fiecare din cele 3 meciuri ale echipei naționale.

În total au fost 120.000 de cereri pentru 30.000 de bilete.

Cei norocoși își pot plati biletele câștigătoare până pe 30 ianuarie pe situl UEFA.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Expoziție la tribuna oficială a stadionului „Dan Păltinușanu“, înainte de demolare

Publicat

pe

Suporterii echipei de fotbal Politehnica Timișoara deschid vineri, 25 octombrie, de la ora 14.00, o expoziție eveniment la tribuna oficială pentru a oferi tuturor iubitorilor de fotbal un loc în care, vreme de câteva săptamâni, să retrăiască cele mai importante momente din istoria de 61 de ani a arenei.

La deschiderea expoziției vor participa mai mulți jucători emblematici și personalități din istoria clubului de fotbal Politehnica Timișoara.

Stadionul se află pe ultima sută de metri cu demersurile de demolare, după care va începe construcția noii arene.

Evenimentul este organizat de Asociația Suporterilor Druckeria timp de 2 luni de zile.

Mircea Petroman

Foto: gsp.ro

Citeste mai mult

Fotbal

Piață volantă în zona Gheorghe Lazăr din Timișoara. Comercianții, așteptați să încheie contracte

Publicat

pe

Timișorenii vor avea din nou piață volantă în zona Gheorghe Lazăr, începând de săptămâna viitoare.

După succesul Târgului de vară, pe str. Martir Remus Tăsală va funcționa piața volanta două zile pe săptămână.

Pentru început, 10 mese vor fi pline de marfă proaspătă, iar dacă proiectul se dovedește un succes, vom suplimenta numărul lor. La cumpărături puteți veni, cu mic, cu mare, e deschisă miercurea și sâmbăta, de la 05:00 până la ora 18:00.

Producătorii interesați să-și expună produsele la piață sunt așteptați pentru semnarea contractelor la sediul S.C. Piețe, str. Ovidiu Balea nr. 2.

Citeste mai mult

Fotbal

Amendă de 2.000 de lei pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap

Publicat

pe

Un timișorean de 53 de ani care a parcat, într-una din serile trecute, autovehiculul pe care îl conducea, cu numere de Germania, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități din fața magazinului Profi din Calea Șagului, a fost amendat de polițiștii locali.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză nu avea nicio problemă medicală pentru care să i se fi eliberat legitimația necesară staționării într-un astfel de loc rezervat, motiv pentru care a fost sancționat cu 2.000 de lei.  Potrivit Legii 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, se sancționează „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap, cu amendă de la 2.000 lei la 10.000 lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”.

Polițiștii locali continuă să acționeze pentru luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care staționează pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilități din oraș, fiind aplicate zeci de sancțiuni pe această linie în ultimele luni.

Foto: Poliția locală Timișoara

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite