Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Fotbal

„Make it! Race it! Recycle it!”, la Timișoara. 15 ambarcațiuni s-au înscris în competiție

Publicat

pe

Un număr de 15 ambarcaţiuni confecţionate din materiale recuperate şi reciclabile s-au înscris în competiţia „Make it! Race it! Recycle it!”, care va avea loc la Timişoara, pe canalul Bega, sâmbătă, 10 iunie.

„Sâmbătă, 10 Iunie, începând cu ora 09:00, vom celebra Ziua Internaţională a Mediului cu puţină întârziere şi prin intrecerea a 15 ambarcaţiuni confecţionate din materiale recuperate şi reciclabile, pe Bega, în zona Parcului Alpinet.

Două licee (Liceul tehnologic energetic „Ferdinand I” Timişoara şi Liceul Waldorf) şi 11 companii (DS Smith Packaging Romania, Hella Romania, Valeo Timişoara România, Nokia Networks, ZF Group, Draexlmaier Timişoara, EPS Romania, Hexagon OA, Litens Automotive Eastern Europe, NR Instal Systems, Compania de Coca-Cola HBC) vor concura pentru trofeele puse în joc de organizatori: Cea mai rapidă ambarcaţiune, Cea mai faină temă, Saved by the bell, Popularitate, Premiul special EcoStuff, Titanic Award, People’s Choice Award.

De la ţestoase la piramide şi faraoni, de la Dracula la Brâncuşi şi la Dragon Ball, toate vor anima malul Begăi şi-i vor încânta cu siguranţă pe spectatori”, transmit organizatorii, joi, într-un comunicat de presă.

Spectatorii vor decide şi premiul People’s Choice, prin vot pe pagina de Facebook EcoStuff Romania sau pe cea a evenimentului Make it! Race it! Recycle it! 2023 pe toată durata competiţiei.

Reprezentanţii Retim Ecologic Service şi ADID Timiş vor fi prezenţi la eveniment şi vor informa publicul despre importanţa colectării selective a deşeurilor.

După curse, fiecare echipaj îşi va demonta ambarcaţiunea şi va recupera sau va preda spre reciclat deşeurile din care a fost construită.

Fotbal

EURO 2024. România a câștigat împotriva Ucrainei

Publicat

pe

O după amiază excepțională pentru toată suflarea românească și mai ales pentru cei peste 50.000 de spectatori care au văzut pe viu victoria naționalei României împotriva Ucrainei pe Allinz Arena din Munchen.

O victorie atât de mare încât lumea parcă a și uitat să se bucure.

Meciul a fost unul senzațional reușit de băieții lui Edward Iordănescu, care au învins cu 3 la 0, un scor pe deplin meritat.

Și ca seara să fie una magnifică, naționala noastra a reușit două dintre goluri cu niște șuturi excepționale din afara careului, prin Nicolae Stanciu și Razvan Marin.

Sâmbătă, de la ora 22.00 ne așteaptă un meci și mai greu la Koln împotriva Belgiei, care în prima etapă a fost învinsă de Slovacia cu 1 la 0.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Anglia a învins Serbia la EURO 2024

Publicat

pe

Pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, în fața a 48.953 de spectatori, duminică, echipa națională a Angliei a trecut de naționala similară din Serbia cu scorul de 1 la 0, grație golului marcat în minutul 13 de Jude Belingham.

Atmosfera pe stadion a fost una foarte frumoasă, ambele echipe fiind încurajate de miile de spectatori.

Totuși înainte de meci au avut loc unele incidente între fanii englezi, cei sârbi și albanezi.

Poliția a intervenit în forță și a calmat suporterii.

Tot duminică Olanda a trecut de Polonia cu 2 la 1, iar Slovenia și Danemarca au remizat 1 la 1.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

A început EURO 2024 din Germania

Publicat

pe

Vineri a început Campionatul European de fotbal din Germania 2024.

Ca și la precedentele ediții, echipa jurnalistică a Timispress este la fața locului de unde prezintă cele mai noi știri.

Anul acesta meciul de deschidere este între gazda Germania și reprezentativa Scoției.

Pe Alianz Arena din Munchen, în fața a 65.052 de spectatori, cele două combatante au oferit un meci animat și cu multe goluri.

Germania s-a impus cu un categoric 5 la 1 și a început la turație maximă, punând deja presiune pe celelalte echipe care râvnesc la trofeul european.

Mircea Petroman

 

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite