Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Fotbal

Violeții au remizat cu Ripensia în ultimul amical

Publicat

pe

Poli a remizat astăzi cu Ripensia pe arena „Ştiinţa”, scor 2-2 (1-0),  în ceea ce poate fi ultima partidă de verificare a celor două formaţii înaintea primei etape de Liga 2. Alb-violeţii au condus cu 1-0 şi 2-1, prin golurile lui Alin Manea şi Mircea Axente, dar roş-galbenii au restabilit de fiecare dată egalitatea, ultima reuşită venind cu mai puţin de două minute înaintea fluierului final.

Violeții au lovit primii în jocul desfăşurat pe o vreme foarte călduroasă. Era minutul 11 când Alin Manea a concretizat din careu cu piciorul centrarea venită din banda dreaptă, de la Munteanu. Primul marcator al întâlnirii a resimţit o problemă medicală câteva minute mai târziu şi a fost înlocuit în minutul 18 de Claudiu Pamfile, noua achiziţie a Politehnicii.

Oaspeţii au avut mai multă posesie în finalul primei reprize şi în startul celei de-a doua părţi iar în minutul 56 A. Macriţchii a egalat cu un şut la colţul lung după o respingere greşită a defensivei alb-violete.

Mircea Axente, atacantul polist care a înscris în toate testele, a readus Politehnica în avantaj cu 20 de minute înainte de final cu un şut pe jos la colţul lung. Ripensia a restabilit egalitatea în minutul 89, când Vasluian a reluat cu capul la colţul lung.

Politehnica: Borbei – Sofran, Mera, Scutaru, S. Popovici – D. Codrea, Coadă – Munteanu, Ignea, Manea – Axente.      Au mai intrat: Murariu – Pamfile, Jurj, B. Vasile, D. Andrei, Trip şi Lolea.

 Antrenor: Octavian Benga.

Ripensia: Şt. Dobre – A. Macrițchii, Țieranu, Neacșu, Gladun – T. Călin, V. Macrițchii, Neagu – Urvanțev, Al. Popovici, Sârbu.

Au mai intrat: Păduraru, Mociu – Marić, Burdeț, Tenlep, Fridrich, Stoi, Tudorache, M. Ene, Vasluian, Soković şi Golda.

 Antrenor: Cosmin Petruescu

MIRCEA PETROMAN 

Fotbal

Semifinalele Champions League

Publicat

pe

Săptămâna aceasta s-au decis semifinalele din Champions League.

PSG a reușit o remontada la Barcelona și s-a calificat în semifinală, unde o va întâlni pe Borusia Dortmund, care a revenit și ea în meciul cu Atletico Madrid.

În a doua semifinală se vor întâlni Bayern Munchen, care a reușit sa treacă de Arsenal Londra și Real Madrid, care a trecut la loviturile de departajare de Manchester City, câștigătoarea din sezonul trecut.

Meciurile tur vor avea loc în 30 aprilie și 1 mai, iar returul în 7 și 8 mai.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

„Poli“, remiză cu Buziașul, pe Electrica

Publicat

pe

Sâmbătă, pe terenul de pe Electrica, echipa alb-violetă a remizat, 2 la 2, cu echipa Phoenix Buziaș.

Împinși de la spate de frumoasa galerie, timișorenii nu au reușit să treacă de cei de la Buziaș si s-au îndepărtat la nouă puncte de Bihor, care a învins prin scor de neprezentare la Peciu Nou.

Este cea de-a treia dispută între cele două echipe în sezonul acesta și timișorenii nu au reușit să-i învingă pe cei de la Buziaș.

Politehnica Timişoara: Murariu – Haloş (83, Adamcsik), Bocşan (cpt.), R. Ciurel, Pamfile – Olariu, Pamfile, M. Oprea (78, I. L. Rotariu) – Curescu, D. Popa (70, Istratie), V. Prună (78, V. Prună). Antrenor: Paul Codrea.

Phoenix Buziaş: Flont a – Sturzu, Nicolescu (cpt.), Bîrlovean, Angheli – Românu, Pefoura (85, Velcan), Ferţu, Bobocea (46, Mitre) – Savu (45, Chistrugă), Grancea. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Poli Timișoara a remizat la Bihor

Publicat

pe

Derby-ul de tradiție din vestul țării între Bihor Oradea și Politehnica Timișoara s-a jucat, sâmbătă, la Oradea.

Partida este pentru play-off-ul ligii a treia.

Meciul a fost unul echilibrat până în minutul 17 când juniorul Vlaicu a „încasat“ cartonașul roșu.

În inferioritate numerică, violeții au reușit până la final să nu primească gol, chiar dacă gazdele de la Oradea au avut o sumedenie de ocazii și scorul final a fost 0 la 0.

De amintit că tot la egalitate s-au încheiat și celelalte două partide din sezonul regulat.

La timișoreni a debutat și Bărbuț, care a venit doar de câteva zile la echipă.

Politehnica: Murariu – Haloş, Bocşan (c), Vlaicu, R. Ciurel – Pureca, Olariu (90+3, I. L. Rotariu) – Bărbuţ (30, Istratie), Pamfile, Curescu (75, Marincu) – D. Popa. Rezerve: Miklos – Roșu, D. Ciurel, Adamcsik, Oprea, Sfichi. Antrenor: Paul Codrea.

FC Bihor: Pînzariu – C. Jurj, Preklet, Băican, Ioviţa (56, Gagyi) – R. Farcaş (c; 75, B. Vasile), Gunie (46, Gîdea) – Vînău, Moga (56, Ciocan), Chitaş (64, Tincău) – S. Jurj. Antrenor: Florin Farcaş.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite