Ne găsiți și pe:

Fotbal

Workshop Experiențial ONLINE – Explorarea și Vindecarea Veților Anterioare

Publicat

pe

Mă întreb dacă ești unul dintre acei oameni care au simțit, au știut dintotdeauna că sufletul are multiple experiențe umane. Sau poate faci parte dintre aceia pentru care acest subiect nici nu a existat până de curând, când ceva, cineva te-a făcut să fii curios și să te întrebi.

Personal mereu am simțit că trebuie să fie mai mult decât viața aceasta. Chiar și așa, pentru perioade lungi de viața, am ales să mă focalizez pe planul fizic și să ignor subiecte legate de spiritualitate. Din fericire, sufletul meu nu a renunțat și m-a adus înapoi.

 • Este adevărată teoria vieților anterioare?
 • De ce uitam experiențele altor vieți?
 • Care este beneficiul meu în a-mi aminti?
 • Îmi este permis să-mi amintesc?
 • Cum îmi poate îmbunătăți viața amintirea unei experiențe de acum 400 ani?
 • Cum funcționează procesul regresiei în vieți anterioare?
 • Mi-am mai întâlnit și altă dată soțul/copilul/mama?
 • De unde vin anumite tipare care se repetă în viața mea?
 • De ce mă simt atras de o anumita țară/cultură?
 • Care este sursa unei anumite trăiri pe care o simt și care nu-și are explicația în experiența vieții actuale?

Toate aceste întrebări altele asemănătoare pot să își găsească răspuns prin regresia în viețile anterioare. Probabil n-o să te surprindă că nu este prima dată când trăiești aici, pe Pământ. Ar putea ca aceasta să nu fie prima existență în care manifești un anumit talent natural sau abilitate; nici prima în care urmărești o anumită carieră sau ești interesat de un subiect anume și probabil nu este prima dată când oamenii apropiați, familie sau prieteni, au avut un rol important în viața ta într-un anumit mod.

Călătoria în Vieti Anterioare te ajută să găsești informații și adesea prin ea poți elimina anumite blocaje care te țin pe loc. Prin regresia în vieți anterioare poți afla ce rol a avut o anumită persoană pentru tine într-o altă existență. Este, de asemenea, posibil ca anumite conștientizări să te ajute în clarificarea anumitor decizii pe care le ai de luat în aceasta viată.

Poți afla de ce te simți atras de anumite țări (precum Anglia, Egipt, China etc.) sau de anumite culturi. Poți afla mai multe despre amintirile spontane care îți apar în stare de veghe sau de somn. Poți afla care este sursa anumitor temeri. Poți verifica dacă ai trăit vreo experiență ca și vindecător spiritual sau energetic.

Cum se desfășoară acest workshop?

Exista 3 părți majore:

 1. Pregătirea pentru călătoria în timp– aici discutăm despre ce înseamnă această călătorie, ce informații putem primi și care este modalitatea în care ele vin spre noi. Vorbim și facem exerciții pentru a ne deschide mai mult spre această cunoaștere și rezolvam eventualele rețineri și temeri legate de acest proces.
 2. Regresia în vieți anterioare– această parte are cea mai mare pondere în cadrul workshopului. Facem o regresie de grup, dedicată unui subiect care pe tine te interesează. În cadrul acestei regresii fiecare participant își definește de la început întrebarea la care își dorește răspuns; terapeutul conduce procesul cu voce tare, în timp ce fiecare dintre cei prezenți trăiește la nivel interior experiența proprie conform ghidajului. La sfârșitul regresiei, cei care vor și simt pot împărtăși cu grupul informația pe care au accesat-o.
 3. Vindecare și integrare– ultima parte a workshopului este considerata de mulți participanți poate cea mai valoroasa; ea este dedicată procesului de vindecare și integrare. Astfel lucrăm pe iertarea celorlalți (din viața prezentă sau vieți trecute), iertarea de sine, curățarea corpului energetic, eliberarea de regrete, jurăminte, blesteme, legături care nu mai sunt benefice, recuperarea de părți de suflet, curățarea convingerilor limitative și alte lucruri care mai apar în proces.

Vei putea parcurge acest workshop în intimitatea casei tale știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

Recomandarea este să fii prezent la orele de desfășurare deoarece energia care se creează este una cu totul specială.

Totuși înregistrarea acestui workshop îți va fi disponibilă 10 zile după aceea.

Detalii despre înscrieri AICI

Fotbal

Barcelona nu scapă de probleme

Publicat

pe

Gavi a semnat prelungirea cu Barcelona în septembrie, dar contractul nu poate fi înregistrat din cauza faptului că trupa „blaugrana” ar încălca și mai mult fair-play-ul financiar.   Astfel, Gavi va juca cel puțin până în vară pe baza contractului semnat în 2020, pe vremea când era junior, potrivit Mundo Deportivo.

Sursele sport.es susțin însă că oficialii catalani sunt încrezători că ar putea rezolva situația până pe 31 ianuarie.

Conform jurnaliștilor catalani, plafonul salarial la Barcelona este cu 200 de milioane peste limita fair-play-ului financiar.

Noul contract al lui Gavi prevedea o clauză de reziliere de 1 miliard de euro și era valabil până în vara lui 2026. Actuala sa înțelegere, semnată în 2020, are data de expirare în 2024. În contractul actual, Gavi are o clauză de 50 de milioane de euro.

MIRCEA PETROMAN

Citeste mai mult

Fotbal

IPS Ioan și-a sărbătorit onomastica alături de oamenii nevoiași

Publicat

pe

Mitropolitul Banatului și-a serbat onomastica sâmbătă, 7 ianuarie, de sărbătoarea Soborului Sfântului Ioan Botezătorul și Înaintemergătorul Domnului, și a luat masa de prânz cu beneficiarii Centrului social de urgență pentru persoane fără adăpost, de pe strada Telegrafului.

Înaltpreasfințitul Părinte Ioan este un sprijinitor important al instituției sociale timișorene, pentru care oferă periodic cantități însemnate de alimente.

De asemenea, Părintele Mitropolit Ioan a împărțit pachete cu mâncare persoanelor fără adăpost, care locuiesc în cele 11 containere racordate la utilități din cadrul Centrului de Suport pentru Situații de Urgență și Criză de la Pădurea Verde, Timișoara.

Oamenii străzii s-au bucurat de prezența Chiriarhului Banatului în mijlocul lor și de grija constantă a Înaltpreasfinției Sale față de problemele lor. Aceste persoane nevoiașe au beneficiat și de consultanță medicală din partea monahiei doctor Anastasia de la Centrul eparhial.

La solicitarea beneficiarilor centrului Părintele Mitropolit a promis și altora tot sprijinul pentru un consult medical amănunțit.

La gestul caritabil al Înaltpreasfințitului Părinte Ioan a participat și Marius Cosmin Murariu, directorul general adjunct al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, care s-a bucurat de prezența Părintelui Mitropolit în mijlocul oamenilor străzii, chiar de onomastica Sa, și i-a adresat Părintelui Mitropolit Ioan urarea de La mulți ani!

Citeste mai mult

Fotbal

Fostul internațional brazilian Pele, răpus de un cancer la colon

Publicat

pe

Fostul internaţional brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani, la spital.

Pele era internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo din data de 29 noiembrie din cauza unui de cancer de colon. Recent, medicii anunţau că Pele are insuficienţă cardiacă şi renală şi cancerul progresează.

Anunţul decesului a fost făcut de fiica brazilianului, Kely Nascimento, pe Instagram.

„Tot ce suntem suntem datorită ţie. Te iubim infinit. Odihneşte-te în pace”, a scris fiica lui Pele, postând şi o fotografie cu mâinile lui Pele şi ale coopiilor şi nepoţilor, unite.

Pe pagina de Facebook a legendei braziliene a fost postat un mesaj în care se precizează că moştenirea lui Pele pentru generaţiile viitoare este „iubire, iubire şi iubire”.

Inspiraţia şi iubirea au marcat călătoria Regelui Pele, care a trecut astăzi în nefiinţă în linişte. În periplul său, Edson a încântat lumea cu geniul său în sport, a oprit un război, a avut acţiuni sociale în întreaga lume şi a răspândit ce a crezut cel mai mult că este soluţia tuturor problemelor: iubire.

Mesajul lui astăzi devine moştenire pentru generaţiile viitoare.

Iubire, iubire şi iubire, pentru totdeauna”.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite