Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Fotbal

Workshop Experiențial ONLINE – Explorarea și Vindecarea Veților Anterioare

Publicat

pe

Mă întreb dacă ești unul dintre acei oameni care au simțit, au știut dintotdeauna că sufletul are multiple experiențe umane. Sau poate faci parte dintre aceia pentru care acest subiect nici nu a existat până de curând, când ceva, cineva te-a făcut să fii curios și să te întrebi.

Personal mereu am simțit că trebuie să fie mai mult decât viața aceasta. Chiar și așa, pentru perioade lungi de viața, am ales să mă focalizez pe planul fizic și să ignor subiecte legate de spiritualitate. Din fericire, sufletul meu nu a renunțat și m-a adus înapoi.

  • Este adevărată teoria vieților anterioare?
  • De ce uitam experiențele altor vieți?
  • Care este beneficiul meu în a-mi aminti?
  • Îmi este permis să-mi amintesc?
  • Cum îmi poate îmbunătăți viața amintirea unei experiențe de acum 400 ani?
  • Cum funcționează procesul regresiei în vieți anterioare?
  • Mi-am mai întâlnit și altă dată soțul/copilul/mama?
  • De unde vin anumite tipare care se repetă în viața mea?
  • De ce mă simt atras de o anumita țară/cultură?
  • Care este sursa unei anumite trăiri pe care o simt și care nu-și are explicația în experiența vieții actuale?

Toate aceste întrebări altele asemănătoare pot să își găsească răspuns prin regresia în viețile anterioare. Probabil n-o să te surprindă că nu este prima dată când trăiești aici, pe Pământ. Ar putea ca aceasta să nu fie prima existență în care manifești un anumit talent natural sau abilitate; nici prima în care urmărești o anumită carieră sau ești interesat de un subiect anume și probabil nu este prima dată când oamenii apropiați, familie sau prieteni, au avut un rol important în viața ta într-un anumit mod.

Călătoria în Vieti Anterioare te ajută să găsești informații și adesea prin ea poți elimina anumite blocaje care te țin pe loc. Prin regresia în vieți anterioare poți afla ce rol a avut o anumită persoană pentru tine într-o altă existență. Este, de asemenea, posibil ca anumite conștientizări să te ajute în clarificarea anumitor decizii pe care le ai de luat în aceasta viată.

Poți afla de ce te simți atras de anumite țări (precum Anglia, Egipt, China etc.) sau de anumite culturi. Poți afla mai multe despre amintirile spontane care îți apar în stare de veghe sau de somn. Poți afla care este sursa anumitor temeri. Poți verifica dacă ai trăit vreo experiență ca și vindecător spiritual sau energetic.

Cum se desfășoară acest workshop?

Exista 3 părți majore:

  1. Pregătirea pentru călătoria în timp– aici discutăm despre ce înseamnă această călătorie, ce informații putem primi și care este modalitatea în care ele vin spre noi. Vorbim și facem exerciții pentru a ne deschide mai mult spre această cunoaștere și rezolvam eventualele rețineri și temeri legate de acest proces.
  2. Regresia în vieți anterioare– această parte are cea mai mare pondere în cadrul workshopului. Facem o regresie de grup, dedicată unui subiect care pe tine te interesează. În cadrul acestei regresii fiecare participant își definește de la început întrebarea la care își dorește răspuns; terapeutul conduce procesul cu voce tare, în timp ce fiecare dintre cei prezenți trăiește la nivel interior experiența proprie conform ghidajului. La sfârșitul regresiei, cei care vor și simt pot împărtăși cu grupul informația pe care au accesat-o.
  3. Vindecare și integrare– ultima parte a workshopului este considerata de mulți participanți poate cea mai valoroasa; ea este dedicată procesului de vindecare și integrare. Astfel lucrăm pe iertarea celorlalți (din viața prezentă sau vieți trecute), iertarea de sine, curățarea corpului energetic, eliberarea de regrete, jurăminte, blesteme, legături care nu mai sunt benefice, recuperarea de părți de suflet, curățarea convingerilor limitative și alte lucruri care mai apar în proces.

Vei putea parcurge acest workshop în intimitatea casei tale știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

Recomandarea este să fii prezent la orele de desfășurare deoarece energia care se creează este una cu totul specială.

Totuși înregistrarea acestui workshop îți va fi disponibilă 10 zile după aceea.

Detalii despre înscrieri AICI

Fotbal

„Poli“, remiză cu Buziașul, pe Electrica

Publicat

pe

Sâmbătă, pe terenul de pe Electrica, echipa alb-violetă a remizat, 2 la 2, cu echipa Phoenix Buziaș.

Împinși de la spate de frumoasa galerie, timișorenii nu au reușit să treacă de cei de la Buziaș si s-au îndepărtat la nouă puncte de Bihor, care a învins prin scor de neprezentare la Peciu Nou.

Este cea de-a treia dispută între cele două echipe în sezonul acesta și timișorenii nu au reușit să-i învingă pe cei de la Buziaș.

Politehnica Timişoara: Murariu – Haloş (83, Adamcsik), Bocşan (cpt.), R. Ciurel, Pamfile – Olariu, Pamfile, M. Oprea (78, I. L. Rotariu) – Curescu, D. Popa (70, Istratie), V. Prună (78, V. Prună). Antrenor: Paul Codrea.

Phoenix Buziaş: Flont a – Sturzu, Nicolescu (cpt.), Bîrlovean, Angheli – Românu, Pefoura (85, Velcan), Ferţu, Bobocea (46, Mitre) – Savu (45, Chistrugă), Grancea. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Poli Timișoara a remizat la Bihor

Publicat

pe

Derby-ul de tradiție din vestul țării între Bihor Oradea și Politehnica Timișoara s-a jucat, sâmbătă, la Oradea.

Partida este pentru play-off-ul ligii a treia.

Meciul a fost unul echilibrat până în minutul 17 când juniorul Vlaicu a „încasat“ cartonașul roșu.

În inferioritate numerică, violeții au reușit până la final să nu primească gol, chiar dacă gazdele de la Oradea au avut o sumedenie de ocazii și scorul final a fost 0 la 0.

De amintit că tot la egalitate s-au încheiat și celelalte două partide din sezonul regulat.

La timișoreni a debutat și Bărbuț, care a venit doar de câteva zile la echipă.

Politehnica: Murariu – Haloş, Bocşan (c), Vlaicu, R. Ciurel – Pureca, Olariu (90+3, I. L. Rotariu) – Bărbuţ (30, Istratie), Pamfile, Curescu (75, Marincu) – D. Popa. Rezerve: Miklos – Roșu, D. Ciurel, Adamcsik, Oprea, Sfichi. Antrenor: Paul Codrea.

FC Bihor: Pînzariu – C. Jurj, Preklet, Băican, Ioviţa (56, Gagyi) – R. Farcaş (c; 75, B. Vasile), Gunie (46, Gîdea) – Vînău, Moga (56, Ciocan), Chitaş (64, Tincău) – S. Jurj. Antrenor: Florin Farcaş.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Bărbat de 65 de ani prins în timp ce fura bulbi de lalele. Dorea să le planteze în propria grădină

Publicat

pe

Polițiștii locali, aflați în patrulare în zona centrală a orașului, au fost direcționați de dispeceratul instituției, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 19.00, către Parcul Justiției unde s-a semnalat faptul că o persoană sustrage material dendrofloricol.

La fața locului au depistat un bărbat în vârstă de 65 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care, dotat cu ustensile de grădinărit, scotea bulbi de lalele din parc.

De altfel, acesta avea într-o plasă un număr de 25 de bulbi deja scoși.

Bărbatul a declarat că intenționa să îi folosească în scop personal, cel mai probabil să-i planteze în grădină.

Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârțirii infracțiunii de furt.

Acesta nu este singurul caz de acest gen. De-a lungul timpului polițiștii locali au mai depistat persoane care sustrăgeau flori din zona centrală și din parcuri, din locuri publice precum Piața Victoriei, Filarmonică, Parcul Camen Sylva, Parcul Poporului.

Foto: Poliția Locală Timișoara

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite