Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Fotbal

Semifinalele Champions League

Publicat

pe

Săptămâna aceasta s-au stabilit semifinalele din cea mai puternică competiție europeană de fotbal, Champions League.

În prima, se vor înfrunta Real Madrid vs Manchester City în 9 mai turul și 17 mai returul, o adevărată finală a competiției.

În a doua semifinală va fi un adevărat derby al orașului Milano între Inter și AC Milan. Turul va fii în 10 mai în timp ce returul în 16 mai.

Semifinalele Europa League vor avea loc în 11 și 18 mai. Întâlnirile vor avea loc între AS Roma vs Leverkusen respectiv Yuventus vs Sevilla.

În Conference League se vor disputa semifinalele între Fiorentina vs BASEL și West Ham vs Alkmaar. Turul va avea loc pe 11 mai iar returul pe 18 mai.

Fotbal

UTA nu a reușit să „stingă“ Farul lui Hagi, într-un meci dinamic, la Arad

Publicat

pe

Partida dintre UTA Arad și Farul Constanța s-a încheiat la egalitate, luni seara, pe stadionul Bătrânei Doamne din Arad, într-un moment crucial al sezonului pentru ambele echipe, în etapa a șaptea din Superliga României la fotbal.

UTA – Farul Constanța s-a încheiat în minutul 96 cu scorul de 1-1, golurile fiind înscrie de jucătorii Aradului în prima repriză de Benjamin van Durmen și de echipa constănțeană, în minutul 95, de Dican.

UTA Arad, echipă cu o istorie bogată în fotbalul românesc, se află într-un proces de reconstrucție și modernizare. În același timp, Farul Constanța, sub îndrumarea emblematicului Gheorghe Hagi, continuă să urce în clasament, cu ambiția clară de a-și apăra titlul de campioană.

UTA Arad vine după câteva rezultate oscilante în primele etape ale sezonului. Înfrângerile nefericite au fost însoțite de câteva victorii importante, dar inconsistența rămâne o problemă majoră.

Echipa suferă în special în defensivă, unde lipsa de sincronizare între fundași și portarul titular a dus la primirea unor goluri evitate. În atac, echipa a arătat momente de inspirație, dar nu a reușit să-și transforme ocaziile în goluri decisive.

Farul Constanța, pe de altă parte, a început sezonul cu un moral ridicat, însă a avut parte și de câteva sincope. Cu toate acestea, echipa pare să-și fi găsit echilibrul, iar ultimele partide arată o tendință ascendentă. Gheorghe Hagi a reușit să îmbine experiența veteranilor cu energia tinerilor, creând un mix care pare de neoprit în momentele bune

Citeste mai mult

Fotbal

RESTRICȚII de trafic pentru lucrări și evenimente, în Timișoara

Publicat

pe

Lucrările de mentenanță începute de Primăria Municipiului Timișoara continuă și în luna august și vor afecta traficul rutier în câteva zone centrale ale orașului.

Astfel,  comisia de circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în Pasajul Michelangelo, în data de 24 august 2024, în intervalul orar 07:00 – 13:00, în vederea executării lucrărilor de mentenanță la stația de pompare a apelor meteorice.

Totodată, în data de 25 august 2024, între orele 08:00 – 18:00, circulația rutieră va fi închisă pe traseul: bulevardul Vasile Pârvan – Pasaj Michelangelo – bulevardul Corneliu Coposu – sens giratoriu Pestalozzi și retur, în vederea desfășurării competiției sportive automobilistice și de karting „Timișoara Grand Prix 2024“.

În ceea ce privește organizarea evenimentului CODRU Festival, circulația rutieră va fi închisă în două etape, după cum urmează:

De luni, 26 august 2024, până în data 1 septembrie 2024, pe strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între Cruce și poarta de intrare a fostei Grădini Zoologice

De vineri, 30 august 2024, până în data de 1 septembrie 2024, pe strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între intersecția de la poarta de intrare a Muzeului Satului, până la fosta Grădină Zoologică.

De asemenea, lucrările de mentenanță ale departamentului Spații Verzi Recreative din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara impun restricționarea parțială a parcării proprii, în perioada 23 august 2024 – 24 august 2024, în vederea tăierii unui stejar care ridică probleme de siguranță atât trecătorilor, cât și șoferilor.

Astfel, câteva locuri de parcare nu vor putea fi disponibile până sâmbătă, 24 august 2024, la ora 17:00. Primăria Municipiului Timișoara va planta doi arbori tineri în locul acestui stejar, atunci când condițiile de plantare vor putea fi îndeplinite.

Citeste mai mult

Fotbal

România începe meciurile în Nations League

Publicat

pe

Selecționerul Mircea Lucescu s-a decis asupra listei preliminare cu jucătorii din străinătate în vederea primelor două meciuri din noul sezon al Ligii Națiunilor:

Vineri, 6 septembrie, ora 21:45, stadion Fadil Vokrri Priștina): Kosovo – ROMÂNIA

Luni, 9 septembrie, ora 21:45, stadion Steaua (București): ROMÂNIA – Lituania

Lotul final pentru aceste două jocuri, care va fi format dintr-o parte dintre „stranierii“ de mai jos plus jucătorii din competiția internă, va fi anunțat ulterior.

Iată lista preliminară cu 19 fotbaliști care evoluează la cluburi din străinătate:

Portari
Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid |Spania

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano|Spania), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham| Anglia), Adrian RUS (Pisa | Italia), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia), Andrei BURCĂ (Baniyas | Emiratele Arabe Unite), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia);

MIJLOCAȘI
Deian SORESCU (Gaziantep|Turcia), Marius MARIN (Pisa|Italia), Alexandru CICÂLDĂU (Galatasaray|Turcia), Răzvan MARIN (Cagliari|Italia), Nicolae STANCIU (Damac|Arabia Saudită), Dennis MAN (Parma|Italia), Valentin MIHĂILĂ (Parma|Italia), Ianis HAGI (Rangers|Scoția), Florinel COMAN (Al Gharafa|Qatar);

ATACANȚI
Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor|Turcia), George PUȘCAȘ (Bodrumspor| Turcia), Daniel PARASCHIV (Oviedo|Spania).

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite