Anul 2020 a început în ascensiune pentru sectorul mobil și Samsung este cel care deschide în fiecare an balul prezentând noua serie Galaxy S20. Samsung a lansat trei smartphone-uri de excepție, Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra.
Cu schimbări minore de design față de anul trecut și un accent către sectorul multimedia, 5G și departamentul interne, compania Samsung ridică ștacheta în materie de smartphone-uri la cote greu de atins. Noile telefoane sunt capabile să înregistreze videoclipuri de 8K și au ecrane cu o rată de actualizare de 120Hz. Cu siguranță că noile diagonale impresionează pentru a câta oară. Galaxy S20 Ultra cu un impresionant ecran cu diagonala de 6,9 inch (17,53 cm), Galaxy Note 10+ are „doar” 6,8 inch, și un raport de aspect de 20: 9, este pur și simplu uluitor.
Noile memorii RAM Samsung LPDDR5 își fac debutul cu această nouă serie, care promite un alt salt înainte în performanța generală. Inima este procesorul Samsung Exynos 990 care bate pentru toate smartphone-urile comercializate în Europa. Snapdragon 865 este folosit pentru SUA și alte câteva piețe. Baterii mai performante pentru toate modelele și încărcătorul de 25W inclus în pachet.
Samsung Galaxy S20. Este cel mai mic dintre cele trei și cea mai potrivită soluție pentru cei care au iubit Galaxy S10 și nu vor ceva mai mare și mai greu. Cel puțin pentru moment, nu există o variantă „e” sub șase inch, conform HDBlog.
Ușor mai îngust decât Galaxy S10 și puțin mai lung, diagonala ecranului merge de la 6,1 la 6,2 inch pe Galaxy S20. Noutatea interesantă se află sub caroseria din sticlă și metal, cu o baterie mare de 4.000mAh și un departament foto mai performant.
De fapt, cele două camere de 12MP, una principală cu F/1,8 și una unghi larg F/2,2 sunt la datorie pe spate împreună cu o cameră de 64MP cu F/2,0 cu zoom optic hibrid de 3x. Așa cum am menționat deja, poate înregistra video de până la 8K la 30fps. Culorile disponibile vor fi Gri, Albastru și Roz. Începând cu 13 martie 2020, toate cele trei modele Galaxy S20 vor fi disponibile la liber în magazine.
Samsung Galaxy S20+. Acesta se ocupă de moștenirea dificilă a predecesorului său, cu siguranță unul dintre cel mai bune telefoane din 2019. Are un ecran cu diagonala de 6,7 inch, ecran aflat și pe Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite. Diferența constă în rezoluția QHD+, care poate fi ajustată – ca în cazul tuturor celor trei frați Galaxy S20 și Galaxy S20 Ultra – în FHD+ pentru a profita de rata de actualizare a ecranului de 120Hz.
Și la Galaxy S20+ capacitatea bateriei crește până la 4.500mAh și, în mod evident, și greutatea. Departamentul foto este aproape la fel cu Galaxy S20 cu un plus pentru camera DepthVision (ToF) pentru adâncimea câmpului fotografiilor. Deci, efecte de portret mai bune pe fotografii și videoclipuri, precum și funcții avansate de măsurare în timp real, cu ajutorul realității augmentate. Interesant este că grosimea rămâne mică și chiar mai mică decât cea a Galaxy S20 (doar 7,8 mm). Galaxy S20+ este disponibil în Negru, Gri și Albastru.
Samsung Galaxy S20 Ultra. Cea mai mare noutate, cel mai cel din toate cele trei. Samsung Galaxy S20 Ultra cu un ecran de 6,9 inch este impresionant. Este cireașa de pe tortul Samsung, că tot a deschis Samsung balul! În primul rând, va fi disponibil doar în versiune 5G, apoi va avea o baterie de 5.000mAh. Păcat că vine cu un încărcător de doar 45W și acela vândut separat.
În comparație cu frații mai mici, doar camera ultra-wide de 12MP (120°) cu F/ 2,2 și DepthVision (doar pe Galaxy S20+) rămân aceleași. Camera telefoto este de 48MP cu un F/3,5 capabilă să aducă aproape tot ce este la distanță și, mai ales, o cameră principală 108MP cu F/1,8 sunt la un alt nivel și bat tot în domeniul mobil.
Două variante, una cu 12GB de RAM / 128 GB stocare și una cu 16GB de RAM și 512GB stocare vor fi disponibile. Samsung Galaxy S20 Ultra va avea culorile Cosmic Gray și Cosmic Black.
Toate cele trei smartphone-uri vor fi vândute atât în configurație single SIM (cu slot MicroSD de până la 1TB), cât și Dual-SIM (cu slot hibrid, două Nano SIM sau un Nano SIM și un MicroSD de până la 1TB), dar se vorbește și despre sprijin pentru noul eSIM.
Sursa foto: hdblog.it