Ne găsiți și pe:

Locale

Jaf la o casă de schimb valutar din centrul Timișoarei

Publicat

pe

O casă de schimb valutar din centrul municipiului Timişoara a fost jefuită, joi, după ce un bărbat a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit şi apoi a sustras 20.000 de euro.

Jaful a avut loc joi după amiaza, în jurul orei 17.00, pe strada Craiului, în zona centrală a municipiului Timişoara,  lângă Piaţa Victoriei.

Un bărbat nemascat a intrat în casa de schimb valutar, a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit și i-a cerut toţi banii pe care aceasta îi avea în sediu.

Bărbatul a luat 20.000 de euro, apoi a dispărut. Femeia a apăsat butonul de panică, însă, probabil, a fost prea târziu.

Poliţiştii vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au început căutările pentru a-l prinde pe hoţ.

Locale

Descideri pentru destructurarea unei rețele de trafic de migranți, la Timișoara

Publicat

pe

Polițiștii de la Combaterea Crimei Organiate împreună cu ofițerii de la DGA și mascații de la trupele speciale au descis luni dimineața la o locuință din Timișoara unde au efectuat percheziţii pentru destructurarea unei grupări care se ocupa cu traficul de migranţi.

Gruparea avea legături în Turcia, iar transporturile se făceau cu TIR-urile, costul ajungând până la 10.000 de euro de persoană.

Transporturile erau organizate din Turcia, apoi migranţii erau aduşi în România peste graniţă, din Serbia şi Bulgaria. Migrantii proveneau din Irak, Afganistan şi Siria, iar pentru a ajunge la ţara de destinaţie plăteau până la 10.000 de euro de persoană.

Reţeaua era monitorizată de aproximativ şase luni, iar din aceasta făceau parte atât români, cât şi cetăţeni străini. Liderul grupării, un cetăţean sirian, a fost ridicat de anchetatori dintr-o garsonieră din Timişoara.

Membrii rețelei urmează să fie duşi la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiaţi pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de migranţi.

Citeste mai mult

Locale

Calculatoare destinate agenților economici în unitățile fiscale

Publicat

pe

Ministerul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală pune la dispoziția contribuabililor, în sediile unităților fiscale teritoriale, calculatoare destinate auto-servirii pentru a facilita îndeplinirea obligațiilor fiscale. Prin intermediul acestor calculatoare, contribuabilii pot depune “Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”.

Potrivit normelor legale în vigoare, Declarația unică se depune online, până la data de 31 iulie 2019.

Contribuabilii care nu dețin un calculator personal sau nu dispun de o conexiune la Internet pot utiliza calculatoarele destinate auto-servirii din cadrul unităților fiscale, pentru a-și crea cont în Spațiul Privat Virtual (SPV) și pentru a beneficia și de alte servicii electronice puse la dispoziție de ANAF. La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale.

Subliniem faptul că aceste calculatoare sunt destinate exclusiv accesării serviciilor electronice puse la dispoziție contribuabililor de către Agenția fiscală și Ministerul Finanțelor Publice.

Lista sediilor unităților fiscale în care sunt puse la dispoziția contribuabililor calculatoare destinate auto-servirii se regăsește pe site-ul instituției, www.anaf.ro, la secțiunea Servicii oferite de ANAF.

Instrucțiunile privind modul de creare a contului  SPV sunt disponibile pe site-ul www.anaf.ro, la următorul link https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice

De asemenea, “Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”, poate fi transmisă ANAF și prin intermediul serviciului “Depunere declarații”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat.

Rugăm contribuabilii să depună în timp util Declarația Unică, pentru a se evita suprasolicitarea sistemului informatic al ANAF în perioada termenului limită de depunere.

Citeste mai mult

Locale

Petreceri pentru copii la Colosseum Timișoara – sala mică

Publicat

pe

 Colosseum Timișoara organizeaza petreceri tematice pentru copii.   Acest nou proiect poate fi caracterizat în două cuvinte, mai ales că e vorba despre copii: FERICIRE PURA! 

 Mâncare de calitate, prețuri excelente și o ambianță liniștită, de poveste.

   Locul de joaca din gradina le dă libertate de mișcare ”piticilor” care abia așteaptă să zburde prin iarbă.

 

   Părinții se pot relaxa pe terasa elegantă din apropierea locului de joacă.

   Vă așteptăm cu drag !  

Colosseum Timisoara Sala Mica (0742274120)

FB: Colossseum Timișoara Sala Mică 

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite