Ne găsiți și pe:

Locale

Măcel la Făget. Un bărbat a înjunghiat 3 persoane, a bătut două și a lovit una cu mașina

Publicat

pe

Un bărbat din satul Bichigi, oraşul Făget, judeţul Timiş, este căutat de poliţişti, după ce a înjunghiat mortal un bărbat, în parcul din Făget, şi a rănit-o grav pe soţia acestuia.

Ionel Boldea a fugit cu o bicicletă, apoi a ameninţat proprietarul unei maşini şi a fugit cu autoturismul.  În total, acesta a înjunghiat trei persoane, pe una a lovit-o cu maşina, iar pe alte două le-a agresat.

Poliţiştii au tras trei focuri de armă înspre maşina cu care a fugit, încercând să-l oprească, unul dintre gloanţe  lovind portiera maşinii. Boldea a abandonat, apoi, maşina într-un şanţ şi a fugit.

În zonă au fost aduse un elicopter şi o dronă pentru căutarea fugarului.

Cei doi soţi din Făget s-au dus cu bicicletele miercuri dimineaţa în parc să facă sport. Au lăsat bicicletele de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc. La un moment dat, au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar femeia a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge.

Atacatorul a luat una dintre biciclete şi s-a dus până în satul Temereşti care aparţine de Făget. Acolo a furat o maşină şi a făcut alte patru victime: o bătrână a fost înjunghiată, o persoană a fost lovită cu maşina şi alte două au fost agresate.

Femeia înjunghiată în parc a fost transportată iniţial la Spitalul din Făget de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean din Timişoara unde a intrat  în operaţie. Tot la Spitalul Judeţean din Timişoara au fost aduse alte două victime ale bărbatului, cu o salvare.

Poliţiştii au instituit filtre şi îl caută pe agresor. Acesta a fost dat şi în consemn la frontieră.

El este recidivist,  fiind condamnat pentru loviri şi alte violenţe, în 2017.

foto: aradon.ro

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Locale

Un mort și cinci răniți, într-un accident, la ieșirea de pe autostradă

Publicat

pe

Cinci persoane au fosr rănite și o persoană a murit, vineri, într-un accident care a avut loc în zona localității Giarmata, la iesirea de pe autostrada A1.

În accident au fost implicate un TIR, un autoturism si un microbuz.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au precizat că accidentul a avut loc la ora 7.35, pe A1, pe sensul de mers Arad – Timişoara.

„În accident au fost implicate un autotren cu o persoană, un autoturism cu 2 persoane şi un microbuz cu 7 persoane. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 17 pompieri, 2 echipaje SAJ”, a transmis ISU Timiş.

Polițiștii au început cercetările pentru stabilirea cauzei accidentului și a vinovaților.

Citeste mai mult

Locale

Consiliul Județean Timiș dă asigurări că nu vor fi probleme cu deszăpezirea

Publicat

pe

Consiliul Județean are încheiate contracte de deszăpezire pentru toate cele șase zone din Timiș. Problema apărută chiar în prag de iarnă în zona Făget și-a găsit rezolvarea, un nou contract fiind semnat în 2 decembrie.

Firma care avea în sarcină acea zonă are suspendată activitatea pe o perioadă trei luni, printr-o sentință judecătorească. Astfel, până pe 15 martie 2020, deszăpezirea drumurilor județene din jurul Făgetului va fi asigurată de societatea comercială AXO UTIL SRL.

„Am rezolvat rapid problema generată de suspendarea activității firmei cu care eram sub contract în zona Făgetului, cea mai mare dintre cele șase. Am fost contratimp. Vestea suspendării a venit în prag de iarnă, când firmele de deszăpezire, în mod normal, își fac stocurile și își pun la punct utilajele. Iată că i-am dat de capăt, am găsit o nouă firmă, care zilele acestea își face aprovizionările necesare”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Noul contract are o sumă maximă estimată de 3.5 milioane lei, bani ce vor putea fi decontați în funcție de nivelul precipitaților. Angajamentul în cauză fiind unul limitat, Consiliul Județean lucrează deja la licitația pentru un contract cadru pe mai mulți ani, care să intre în vigoare iarna viitoare.

Rețeaua de drumuri județene, administrată de către CJ Timiș, se ridică la aproape 1300 de km de șosele, activitatea de deszăpezire fiind împărțită după cum urmează:

– zona I – Sânnicolau Mare – SC GROUP DCM SRL;
– zona II – Pișchia – SC MNG TRANS SRL;
– zona III – Gătaia – SC AXELA CONSTRUCŢII SRL;
– zona IV – Buziaș – SC TREDECO HOLDING SRL.;
– zona V – Bethausen – SC COMPACT PRODUCT SRL LUGOJ;
– zona VI – Făget – SC AXO UTIL SRL.

Numărul de telefon la care se pot obține informații despre starea drumurilor județene pe perioada iernii este 0731.540.965.

Citeste mai mult

Locale

Restricții de circulație în sensul giratoriu de la AEM. Se execută lucrări

Publicat

pe

Având în vedere lucrările din Piaţa Gheorghe Domăşnean (sensul giratoriu de la AEM), pentru a urgenta realizarea lor, se vor institui anumite restricţii de circulaţie, respectiv se vor închide anumite artere de acces în sensul giratoriu, în perioada 6 decembrie 2019 – 9 decembrie 2019, după cum urmează:

Din 6 decembrie 2019, de la ora 7.00 dimineaţa, până în 7 decembrie 2019 la ora 7.00 dimineaţa:
–    Va fi închisă circulaţia pe relaţia Calea Buziaşului – bd. Liviu Rebreanu.
–    Relaţia Calea Stan Vidrighin – Calea Buziaşului  se va realiza prin ocolire pe drumul de legătură între Calea Stan Vidrighin – bd. Liviu Rebreanu, accesul în giraţie făcându-se de pe bd. Liviu Rebreanu.

Din 7 decembrie 2019, de la ora 7.00 dimineaţa, până în 8 decembrie 2019, ora 7.00 dimineaţa:
–   Intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi închisă circulaţiei.
–   Relaţia Calea Buziaşului – bd. Liviu Rebreanu va fi închisă circulaţiei.
–  Relaţia bd. Liviu Rebreanu – Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei.
–  Relaţia bd. Liviu Rebreanu – Calea Buziaşului se va realiza prin ocolire pe drumul de legătură  între Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul în giraţie făcându-se de pe Calea Stan Vidrighin.

Din 8 decembrie 2019, de la ora 7.00 dimineaţa, până în 9 decembrie 2019, ora 7.00 dimineaţa:
– Intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi închisă circulaţiei
– Relaţia Calea Buziaşului – Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei
– Intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre bd. Industriei va fi închisă circulaţiei

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite