Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Afaceri de succes in Timisoara

Prima sesiunea bizz.club timișoara din 2023. Ce poți face în 2023 pentru a schimba în bine viitorul afacerii tale

Publicat

pe

Marți, 10 ianuarie, a avut loc prima sesiune de mentoring bizz.club din 2023, împreună cu mentorul pe Planificare, Cashflow & Profitabilitate, Ioana Stan, care a vorbit despre „Ce poți face în 2023 pentru a schimba în bine viitorul afacerii tale”.

Această ședință a fost foarte bogată și practică, cu informații esențială în ceea ce privește administrarea eficientă a finanțelor afacerilor noastre, mai ales acum la început de an.

Cele 4 etape ce fac parte din acest proces de planificare sunt:

Analizează

Planifică

Monitorizează

Realocă resursele

 1. Analizează cifrele din afacerea ta: înțelege cum și unde faci bani cu adevărat
  – Utilizează structura de bază a unui P&L la nivelul afacerii. Vei înțelege care este valoarea adevărată pe care o generează afacerea ta, cum să-ți calculezi prețurile, ce discounturi să oferi, vei putea calcula ușor vânzările necesare pentru breakeven, vei afla dimensiunea reală a costurilor operaționale, etc.
  – Utilizează structura de bază a unui P&L pe centre de profit / grupe de servicii sau produse / proiecte / centre de cost. Vei înțelege ce este profitabil și ce nu din ceea ce vinzi, vei valida sau recalibra strategia de business, strategia de vânzări, strategia de marketing și strategia de investiții;

– Izolează cash flow-ul operațional din fluxul tău general de numerar. Vei afla dacă afacerea ta profitabilă este și validă ca business, vei înțelege ce ai de îmbunătățit la modul cum generează bani afacerea ta, vei putea să calculezi efortul financiar pentru susținerea vânzărilor, etc.

 1. Planifică. Doar după ce ai trecut prin toate detaliile primei etape vei putea să planifici eficient.

– Estimează veniturile și cheltuielile pe tructura P&L, pe fiecare centru de profit/proiect
– Estimează zona de cheltuieli operaționale pentru tot ce a rămas nealocat pe centre de profit / alte centre de cost

– Cumulează cele de mai sus într-o singură structură P&L estimată la nivelul firmei
Vei putea stabili obiective la nivel de indicatori de performanță, aliniate cu obiectivele la nivel de firmă: profitabilitate și stabilitate financiară.

 1. Monitorizează lunar și trimestrial

– Vei afla dacă ești în linie cu ce ți-ai propus sau deviezi din ce în ce mai mult
– Vei constata îmbunătățirile din activitatea sau vei sesiza apariția problemelor
– Vei constata că bugetul este un instrument „viu”: reeșalonează sau ia-o de la capăt

 1. Realocă resursele

– La devierea substanțială față de planificarea inițială, indiferent de cauze, se revizuiesc strategiile și se realocă resursele în business
– Schimbă obiectivele dacă nu mai sunt relevante

La finalul întâlnirii, participanții au putut adresa întrebări privind materialul prezentat sau în legătură cu provocările cu care se confruntă.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință din zona ta! De ce să faci asta?
✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);
✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);
✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Afaceri de succes in Timisoara

Bizz club Timișoara. Instrumente de digitalizare a proceselor de bussines cu Dorin Andreica

Publicat

pe

Articol de Olimpiu Bulzan

Sedinta de marți a Bizz Club Timişoara a debutat cu o prezentare a instrumentelor de digitalizare a proceselor în bussines, prezentată de Dorin Andreica, managing partener la Soft Net Consulting.

A continuat Călin Iepure, CEO al Bizz Club România, care a prezentat BIZZ.CONECT Game – un joc prin care participanții fac networking intenționat pentru a se cunoaşte mai bine şi a se sprijini reciproc.

Membrii Bizz.Club Timişoara vor avea parte şi săptămâna aceasta de două evenimente online.

Marți, de la ora 19.00, Mentorare: Cum să-ți remodelezi creierul pentru a face mai mulți bani, cu Monica Ion

Planificare, cashflow și profitabilitate

Vineri, 15 septembrie 2023, de la ora 18.00

Educație: Cum să folosesti profitabil facebook în afacerea ta?*, cu Paul Ardeleanu

Social Media For Brands

P.S. Inspirational Meeting Card of the week: Vezi lucrurile la timpul prezent, chiar dacă ele există în viitor – Larry Ellison, co-fondator

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

bizz.club timișoara. „Automatizare și auto-management în vânzări” cu Răzvan Nicoară

Publicat

pe

Marți, 14 martie 2023, a avut loc o nouă ședință BIZZ.CLUB Timișoara, în cadrul căreia Răzvan Nicoară, Business Strategy Consultant & Strategy Coach și Business Evangelist pentru MiniCRM România, ne-a vorbit despre „Automatizare și auto-management în vânzări”.

Aceasta a fost prima ocazie în care ne-am întâlnit la noua locație, Hotel NH, Timișoara, o locație mult mai mare și foarte primitoare în care ne-am putut întâlni o mare parte din membri împreună cu cei 5 invitați.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight susținut de Aurel Rusu, de la INVESTEO. El ne-a vorbit despre cum este structurat businessul lui, care sunt cei 5 piloni ai afacerii și ne-a împărtășit câteva lucruri despre cum putem deveni investitori la bursa din România.

La momentul de educație, Răzvan Nicoară, Business Strategy Consultant & Strategy Coach și Business Evangelist pentru MiniCRM România, ne-a vorbit despre cum ne putem digitaliza afacerea, cum am putea să ne setăm un mindset de creștere, atunci când vine vorba de creșterea vânzărilor și totodată automatizând lucrul acesta.

Două insight-uri importante de la Răzvan:

– procesul de vânzare este un proces prin care îmi fac o relație, vânzarea este doar o consecință

– clienții nu se câștigă și nu se pierd, se câștigă și se pierd oportunitățile, iar ce ai de făcut este să verifici de fiecare dată ce oportunități noi poți să aduci în fața clientului tău

De asemenea, ne-a vorbit despre cum putem reactiva clientul și care este diferența dintre avatarul de client și profilul clientului – avatarul se folosește mai mult în marketing, iar profilul clientului este cel care se folosește în vânzări.

BIZZ.CLUB are un parteneriat solid cu MiniCRM și membrii BIZZ.CLUB vor beneficia de o mulțime de lucruri din partea MiniCRM datorită acestui parteneriat.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință! De ce să faci asta?
Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);
Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);
Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

bizz.club timișoara. „Top 7 mituri despre francize”, cu Paul Voicu

Publicat

pe

Marți, 7 martie 2023, am avut o nouă sesiune de mentoring bizz.club, împreună cu mentorul nostru pe Francize, Paul Voicu, care ne-a vorbit despre „Top 7 mituri despre francize”.

În introducere, Paul și Călin au creat cadrul ședinței în ceea ce privește ce înseamnă o franciză, cât de flexibilă ar trebui să fie și cum ar trebui să se organizeze business-ul astfel încât să creeze un context de dezvoltare pentru fiecare franciză.

Apoi Paul ne-a prezentat cele mai întâlnite 7 mituri despre francize și de ce nu sunt adevărate.

 1. Limitează creativitateaeste încurajată adaptarea conceptului la specificul pieței locale în care operează francizatul
 2. Franciza este ușoară – simplă da, dar ușoară nu, este vorba despre antreprenoriat unde nu există garanție 100%, trebuie să-ți asumi un risc
 3. Este scump să investești într-o franciză – depinde pe de o parte de taxa de franciză și de costul investiției, iar pe de altă parte de beneficiul pe care îl aduce
 4. Trebuie să ai experiență anterioară – poți fi format ca francizat, nu este nevoie de experiență (de multe ori experiența poate fi un impediment)
 5. Alegere limitată a domeniului – nu există limitări, doar trebuie să identifici franciza care ți se potrivește
 6. Mai bine singur – ești gata să reinventezi roata sau să cauți un parteneriat?
 7. Poți deveni milionar prin franciză – munca ta de-abia începe după deschiderea francizei

La final, participanții au putut adresa întrebări privind acest subiect al francizelor, iar răspunsurile lui Paul au fost clarificatoare.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință din zona ta! De ce să faci asta?
Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);
Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);
Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite