Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Afaceri de succes in Timisoara

Sedinta bizz.club timișoara. despre „Cutia Neagră a Afacerii tale” cu Gigi Nacev

Publicat

pe

Marți, 7 februarie 2023, am avut o nouă sesiune de mentoring bizz.club, împreună cu mentorul nostru pe Achiziții și Negociere, Gigi Nacev, care ne-a vorbit despre „Cutia Neagră a Afacerii tale”.

În introducere, Gigi ne-a povestit cum într-o anumită situație a fost nevoit să refacă istoricul activității companiei, și observând cât de utilă este această documentare, din acel moment a implementat atât planificare pentru viitor (plan de afaceri) cât și analiza trecutului (din arhivare) pentru a învăța din greșeli și a nu le repeta.

În această ocazia Gigi a dezvoltat subiectul unui plan de afaceri și cum această „cutie neagră” trebuie construită astfel încât să poată ajuta la creșterea business-ului dacă este construită bine de la bun început.

Unii sunt de părere că un plan de afaceri trebuie făcut doar pe o pagină A4, alții consideră că trebuie făcut în detaliu. Astăzi, Gigi ne-a arătat de ce merită să fie făcut în detaliu și ce trebuie să conțină:
– Tablou de bord: principalii parametri după care managementul firmei iau deciziile strategice;
– Proiecții Financiare;
– Marketing (piață, concurență, potențiali clienți);
– Resurse Umane;
– Achiziții;
– Logistică.

Important de subliniat, este faptul că e necesar câte un dosar pentru fiecare departament în parte în această cutie neagră, iar pentru fiecare departament/capitol Gigi ne-a prezentat ce trebuie să cuprindă în ceea ce privește algoritmii de funcționare:
– algoritmi strategici
– măsuri corective
– parametri operaționali

La final, participanții au putut adresa întrebări privind acest subiect, oferind soluții practice și utile atât pentru cei la început de drum cât și pentru cei care conduc deja o afacere.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință din zona ta! De ce să faci asta?
Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);
Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);
Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Afaceri de succes in Timisoara

BIZZ.CLUB Timișoara. Prezentare zgardă cu GPS pentru animalele de companie

Publicat

pe

Sedința săptămânală BIZZ.CLUB Timişoara, de marți, 4 iunie, a debutat cu un moment sporlight interesant, prezentat de către Cezar Spătaru, fondator SmilyPets.

El a prezentat un produs nou lansat pe piață – un zgardă cu GPS pentru animalele de companie. Acest dispozitiv ajută la localizare animalului pierdut. Momentul de educație a fost susținut de către Aurel Rusu, fondatorul Investeo.ro.

El a prezentat cursu online de investiții la bursă www.investeo.ro.

Clubul de afaceri şi networking va avea săptămâna aceast două evenimente online:

Marți, de la ora 19.00 – „Gestionarea clienților și angajaților dificili“, cu Nicu Zegheanu și vineri de la ora 20.00 – „Valorifică la maxim

membership-ul în comunitatea BIZZ.CLUB, cu Raluca Culda, workshop de inducție pentru noii membri.

La sfârşit vă lăsăm spre meditație cardul inspirațional al săptămânii bizz: „Oportunitatea e trecută cu vederea de majoritatea oamenilor pentru că e camuflată în banal și seamănă cu munca“ (Thomas Edison).

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Nicu Zegheanu la BIZZ CLUB Timișoara. Cum gestionezi clienții și angajații dificili 

Publicat

pe

Şedința săptămânală BIZZ CLUB Timişoara a avut un moment valoros de educație susținut de Nicu Zegheanu, un cunoscut trainer şi consultant de business.

El a oferit ponturi despre gestionarea clienților şi angajaților dificili.

Momentul de spotlight a fost asigurat de Adrian Urban, fondator al societații de traduceri Penini Translations, o firmă specializată în traduceri pentru companii.

La final, Calin Iepure, preşdintele Bizz Club România, a anunțat deschiderea unor noi cluburi de business networking la Londra şi Suceava.

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Diana Selagea cântă la Balul Mărțișorului, la Colosseum Timișoara Ballroom

Publicat

pe

Sărbătorile dedicate femeilor și primăverii încep la Timișoara cu Balul Mărțișorului, organizat de Colosseum Timisoara Ballroom.

Evenimentul va avea loc vineri, 1 martie 2024, de la ora 19,00, la Colosseum Timișoara Ballroom, Complex Totalco, Calea Timișoarei, nr. 6, Giroc.

Atmosfera va fi întreținută de Diana Selagea, o solistă foarte apreciată în vestul țării, dar și la nivel național.

Dj Narcis Pintilie, de la Exclusiv Events Timișoara va mixa pentru invitați cele mai în vogă piese muzicale ale momentului.

Maestrul în arta culinară Cătălin Jitianu va oferi o mostră a talentului său, propunând un meniu deosebit. Cafeaua, apa minerală, apa plată, și sucurile vor fi din partea casei.

Prețul meniului va fi unul dintre cele mai bune, comparativ cu alte evenimente de acest gen din luna martie – 160 lei/persoană.

Partenerii evenimentului sunt: Timis Press, Bensoft Telekom, Healthy Vibe.

Pentru informații și bilete: 0741.684.595 (Alina Bulzan)

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite