Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Business

bizz.club timișoara. „7 metode pentru a face afacerea ta mai profitabilă” cu Călin Iepure

Publicat

pe

Marți, 21 martie 2023, a avut loc o nouă ședință BIZZ.CLUB Timișoara, în cadrul căreia Călin Iepure, CEO BIZZ.CLUB România, ne-a vorbit despre „7 metode pentru a face afacerea ta mai profitabilă”.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight susținut de Petronela Franț, manager de agenție BT Mic. Ea ne-a vorbit despre posibilitățile de finanțare ale BT Mic, ne-a povestit despre cum BT Mic poate să ajute antreprenorii la început de drum și ne-a spus câteva lucruri pe care le face pentru a veni în întâmpinarea lor.

BT Mic are soluții de finanțare pentru antreprenori cu o abordare personalizată, care au idei bune de afaceri și au nevoie la început de finanțare, apoi reușesc să crească.

Ceea ce face BT Mic cel mai bine este că reușește să finanțeze foarte mulți clienți, peste 20.000 din peste 300 de domenii de activitate, iar pașii necesari pentru a beneficia de ajutorul BT Mic: (1) solicitare credit, (2) decizia de a se acorda creditul și (3) primirea banilor în cont (uneori răspunsul îl primești în 3 zile).

Există mai multe destinații pentru aceste credite: capital de lucru, investiții și credite fără avans. Așadar, apelați cu încredere la partenerii noștri de la BT Mic care susțin antreprenoriatul românesc.

La momentul de educație, Călin Iepure, CEO BIZZ.CLUB România, ne-a vorbit despre „7 metode pentru a face afacerea ta mai profitabilă”.

Călin ne-a prezentat 18 moduri prin care putem crea mai multă valoare pentru clienții noștri, iar a doua parte, cea mai importantă, a fost cum poți dezvolta în șapte pași o strategie de business profitabilă.

Acești pași te pot ajuta să îți îmbunătățești modelul de business și te pot ajuta ca să faci competiția ta irelevantă.

Dacă modelul tău e profitabil, e important ca și produsul sau serviciul tău să aibă tracțiune pe piață, iar acest lucru duce la succesul companiei tale.

Trei dintre ideile prezentate de Călin au fost:

  1. fă în așa fel încât clienților tăi să le fie greu să îi aleagă pe alții,
  2. încasează banii înainte de a crea produsul sau serviciu,

și
3. implică pe clienți sau pe altcineva să îți creeze valoare gratuită în modelul tău de business.

Te așteptăm și săptămâna viitoare la o ședință BIZZ.CLUB Timișoara.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință! De ce să faci asta?
Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Business

bizz club pregătește extinderea în noi orașe din țară și din străinătate

Publicat

pe

Şedința săptămânală Bizz Club Timişoara a debutat cu prezetarea ofertei de petrecere de sfârşit de an pentru membrii şi invitații lor.

Evenimentul va avea loc la Colosseum Timişoara Ballroom, în data de 14 decembrie, manageri de eveniment fiind Iszabella Takacs şi Olimpiu Bulzan.

Denisa Hârza a vorbit apoi despre schimbările legislative care au avut loc în ultimul an la Oficiul pentru Registrul Comerțului.

Momentul de educaţie a fost susținut de Răzvan Curcubătă, tema fiind implementarea de obiceiuri noi şi productive.

Călin Iepure, CEO Bizz Club România, a dezvăluit că este în pregătire deschiderea unor cluburi noi în alte oraşe din țară dar şi din Europa.

„bizz.club este cea mai extinsă și activă comunitate românească de business networking dedicată antreprenorilor, managerilor și liber-profesioniștilor care au ca scop creșterea personală a lor și a afacerilor lor, a declarant, pentru Timiș Press, Călin Epure, CEO Bizz Club România.

În anul 2020, brandul s-a extins și international, deschizând astfel un club francizat în Madrid.

„În prezent, bizz.club are 12 cluburi (România și internațional), aproximativ 350 de membri, 40 de mentori și a organizat peste 8.500 de întalniri, peste 100 de evenimente de business, 5 ediții de bizz.camp și 6 ediții de gale naționale bizz.club“, ne-a declarat Laszlo Fodor – proprietar Bizz.club România.

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Bizz club Timișoara. Instrumente de digitalizare a proceselor de bussines cu Dorin Andreica

Publicat

pe

Articol de Olimpiu Bulzan

Sedinta de marți a Bizz Club Timişoara a debutat cu o prezentare a instrumentelor de digitalizare a proceselor în bussines, prezentată de Dorin Andreica, managing partener la Soft Net Consulting.

A continuat Călin Iepure, CEO al Bizz Club România, care a prezentat BIZZ.CONECT Game – un joc prin care participanții fac networking intenționat pentru a se cunoaşte mai bine şi a se sprijini reciproc.

Membrii Bizz.Club Timişoara vor avea parte şi săptămâna aceasta de două evenimente online.

Marți, de la ora 19.00, Mentorare: Cum să-ți remodelezi creierul pentru a face mai mulți bani, cu Monica Ion

Planificare, cashflow și profitabilitate

Vineri, 15 septembrie 2023, de la ora 18.00

Educație: Cum să folosesti profitabil facebook în afacerea ta?*, cu Paul Ardeleanu

Social Media For Brands

P.S. Inspirational Meeting Card of the week: Vezi lucrurile la timpul prezent, chiar dacă ele există în viitor – Larry Ellison, co-fondator

Citeste mai mult

Business

bizz.club Timișoara. „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”

Publicat

pe

Antreprenorii din Timișoara și nu numai sunt invitați la o întâlnire specială a BIZZ.CLUB Timișoara, în 4 iulie 2023, de la ora 8.00 la Banu Sport (Str. FC Ripensia, nr. 33)

La această întâlnire, invitat special este Pasca Sergiu, CLUB MANAGER & COACH Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara, FIRST LEAGUE ROMANIAN BASKETBALL TEAM LA Baschet SCM Timisoara.

Tema antrenamentului și momentului educațional este „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”.

„Vom explora practic modul în care abilitățile dezvoltate în baschet pot fi transferate și aplicate în lumea antreprenorială, oferindu-vă o perspectivă unică asupra modului în care sportul și afacerile se pot completa reciproc.

Pentru moment special de Spotlight, Sergiu ne va împărtăși experiențele sale remarcabile în domeniu“, anunță organizatorii.

Sergiu va fi intervievat de Călin Iepure, CEO BIZZ.CLUB Romania.

Ținută recomandată pentru acest eveniment este cea adecvată pentru activități sportive, trening și adidași confortabili.

Parteneri media ai evenimentului TIMIS PRESS, Qub TV și Renasterea banateana.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite