Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Business

bizz.club Timișoara. Cum închizi persuasiv o vânzare importantă pentru tine cu Raluca Bugariu

Publicat

pe

Marți, 29 iunie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în cadrul căreia invitatul nostru special Raluca Bugariu, Coach, Consultant, Trainer, Facilitator și Fondator Bucuria Dulapurilor Ordonate, ne-a vorbit despre „Cum să închizi persuasiv o vânzare importantă pentru tine”.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight susținut de Vlad Ianos, Manager Espy’s Advertising 360 Foto Tour. Conform unor studii oamenii rețin mult mai bine informația dacă este însoțită de un element vizual. Așadar, dacă ai nevoie pentru a-ți prezenta mai ușor produsele / serviciile tale clienților tăi prin intermediul unui un tur virtual sau unor fotografii profesionale în locație, de produs sau 360 grade, intră aici: https://360fototour.ro/.

La momentul de training, invitatul nostru Raluca Bugariu, Coach, Consultant, Trainer, Facilitator și Fondator Bucuria Dulapurilor Ordonate, ne-a vorbit despre „Cum să închizi persuasiv o vânzare importantă pentru tine”.

În introducere, Raluca a subliniat importanța poveștilor în procesul de vânzare. Poveștile ajung să vândă mult mai ușor un produs sau serviciu, iar poveștile sunt legate de cuvinte.

Apoi ne-a prezentat 6 metode de închidere persuasivă foarte eficiente:

• Presupozițiile lingvistice – ansamblul de cuvinte care îl introduce pe om în poveste;

• Povestea relevantă – ceea ce prezinți;

• Returnarea instantanee – când rezolvi o obiecție folosind cuvintele „tocmai de aceea… ”;

• Inversarea rolurilor – îl pui pe om în papucii tăi, „cum ar fi dacă tu ai fi în locul meu?”;

• Feedback-ul final – îi întrebi interlocutorul la final „dacă ar fi să schimb ceva pentru a închide mai repede… ce ar fi?”;

• Metoda Ben Franklin – îi prezinți seturile de DA și NU pentru a observa cantitativ avantajele.

Ca și presupoziții lingvistice ele pot fi de 3 tipuri:

• de Timp – ex. „în timp ce luați o hotărâre, doriți să luați loc?”

• de Context – ex. „copii vor fi încântați să vă vadă la volanul acestei mașini?”

• de Alegere – ex. „doriți acest model pe culoare albastră sau verde?”

Acestea ar trebui să fie aplicate doar în momentul în care simți și percepi că omul este mai mult decis decât indecis și merită acum să facă pasul final.

Mai multe despre Raluca și activitatea pe care o desfășoară, găsești aici: https://ralucabugariu.ro/.

 

Dcă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Business

bizz club pregătește extinderea în noi orașe din țară și din străinătate

Publicat

pe

Şedința săptămânală Bizz Club Timişoara a debutat cu prezetarea ofertei de petrecere de sfârşit de an pentru membrii şi invitații lor.

Evenimentul va avea loc la Colosseum Timişoara Ballroom, în data de 14 decembrie, manageri de eveniment fiind Iszabella Takacs şi Olimpiu Bulzan.

Denisa Hârza a vorbit apoi despre schimbările legislative care au avut loc în ultimul an la Oficiul pentru Registrul Comerțului.

Momentul de educaţie a fost susținut de Răzvan Curcubătă, tema fiind implementarea de obiceiuri noi şi productive.

Călin Iepure, CEO Bizz Club România, a dezvăluit că este în pregătire deschiderea unor cluburi noi în alte oraşe din țară dar şi din Europa.

„bizz.club este cea mai extinsă și activă comunitate românească de business networking dedicată antreprenorilor, managerilor și liber-profesioniștilor care au ca scop creșterea personală a lor și a afacerilor lor, a declarant, pentru Timiș Press, Călin Epure, CEO Bizz Club România.

În anul 2020, brandul s-a extins și international, deschizând astfel un club francizat în Madrid.

„În prezent, bizz.club are 12 cluburi (România și internațional), aproximativ 350 de membri, 40 de mentori și a organizat peste 8.500 de întalniri, peste 100 de evenimente de business, 5 ediții de bizz.camp și 6 ediții de gale naționale bizz.club“, ne-a declarat Laszlo Fodor – proprietar Bizz.club România.

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Bizz club Timișoara. Instrumente de digitalizare a proceselor de bussines cu Dorin Andreica

Publicat

pe

Articol de Olimpiu Bulzan

Sedinta de marți a Bizz Club Timişoara a debutat cu o prezentare a instrumentelor de digitalizare a proceselor în bussines, prezentată de Dorin Andreica, managing partener la Soft Net Consulting.

A continuat Călin Iepure, CEO al Bizz Club România, care a prezentat BIZZ.CONECT Game – un joc prin care participanții fac networking intenționat pentru a se cunoaşte mai bine şi a se sprijini reciproc.

Membrii Bizz.Club Timişoara vor avea parte şi săptămâna aceasta de două evenimente online.

Marți, de la ora 19.00, Mentorare: Cum să-ți remodelezi creierul pentru a face mai mulți bani, cu Monica Ion

Planificare, cashflow și profitabilitate

Vineri, 15 septembrie 2023, de la ora 18.00

Educație: Cum să folosesti profitabil facebook în afacerea ta?*, cu Paul Ardeleanu

Social Media For Brands

P.S. Inspirational Meeting Card of the week: Vezi lucrurile la timpul prezent, chiar dacă ele există în viitor – Larry Ellison, co-fondator

Citeste mai mult

Business

bizz.club Timișoara. „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”

Publicat

pe

Antreprenorii din Timișoara și nu numai sunt invitați la o întâlnire specială a BIZZ.CLUB Timișoara, în 4 iulie 2023, de la ora 8.00 la Banu Sport (Str. FC Ripensia, nr. 33)

La această întâlnire, invitat special este Pasca Sergiu, CLUB MANAGER & COACH Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara, FIRST LEAGUE ROMANIAN BASKETBALL TEAM LA Baschet SCM Timisoara.

Tema antrenamentului și momentului educațional este „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”.

„Vom explora practic modul în care abilitățile dezvoltate în baschet pot fi transferate și aplicate în lumea antreprenorială, oferindu-vă o perspectivă unică asupra modului în care sportul și afacerile se pot completa reciproc.

Pentru moment special de Spotlight, Sergiu ne va împărtăși experiențele sale remarcabile în domeniu“, anunță organizatorii.

Sergiu va fi intervievat de Călin Iepure, CEO BIZZ.CLUB Romania.

Ținută recomandată pentru acest eveniment este cea adecvată pentru activități sportive, trening și adidași confortabili.

Parteneri media ai evenimentului TIMIS PRESS, Qub TV și Renasterea banateana.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite