Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Business

bizz.club timișoara. „Cum să folosim aplicațiile de mobil pentru a face video-uri” cu Ovidiu Oltean

Publicat

pe

Marți, 9 mai 2023, am avut o nouă sesiune de mentoring BIZZ.CLUB, împreună cu mentorul nostru pe Public Speaking, Ovidiu Oltean, care ne-a vorbit despre „Cum să folosim aplicațiile de mobil pentru a face video-uri”.

Mai întâi, Ovidiu a pus accentul pe „de ce” merită să creăm conținut video în online pentru business-urile noastre, înainte de a ne arăta și „cum” să facem asta.

Așadar, de ce e atât de important conținutul video? Iată câteva statistici din cele împărtășite de Ovidiu:

– La întrebarea „cum preferi să înveți lucruri noi despre un produs sau serviciu?”, 68% din cei chestionați au ales varianta video scurt

– Conținutul de tip video generează 82% din traficul online

– Videoclipurile sunt de 53 de ori mai predispuse să genereze primul click către site-ul companiei, comparativ cu alte tehnici de tip SEO

– CTA-urile obțin cu 380% ai multe click-uri atunci când sunt plasate în videoclipuri
– Conținutul video poate contribui la creșterea de până la 157% a traficului organic (!) pentru paginile tale de destinație.

Concluzia este evidentă, conținutul video este din ce în ce mai important în promovarea online, iar acum mai mult ca oricând e nevoie să creăm conținut video pentru a fi cât mai vizibili!

În a doua parte a întâlnirii, Ovidiu ne-a arătat și cum să creăm video-uri fără bătăi de cap. Cei 6 pași prezentați și detaliați de Ovidiu sunt:
1. Cere idei pe subiectul dorit de la ChatGPT

  1. Cere articole pe baza ideilor de la ChatGPT
  2. Încarcă textul în orice aplicație mobilă de teleprompter (ex. Elegant Teleprompter)
    4. Setează cadrul (lumini, sunet)
  3. Citește textul
  4. Pune-i subtitrare cu un soft (ex. CapCut, Descript)

Au urmat mai multe informații valoroase oferite de Ovidiu, apoi membrii prezenți au putut adresa întrebări privind subiectul întâlnirii, pentru care Ovidiu a oferit soluții practice și ușor de aplicat.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință din zona ta! De ce să faci asta?
Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Business

bizz club pregătește extinderea în noi orașe din țară și din străinătate

Publicat

pe

Şedința săptămânală Bizz Club Timişoara a debutat cu prezetarea ofertei de petrecere de sfârşit de an pentru membrii şi invitații lor.

Evenimentul va avea loc la Colosseum Timişoara Ballroom, în data de 14 decembrie, manageri de eveniment fiind Iszabella Takacs şi Olimpiu Bulzan.

Denisa Hârza a vorbit apoi despre schimbările legislative care au avut loc în ultimul an la Oficiul pentru Registrul Comerțului.

Momentul de educaţie a fost susținut de Răzvan Curcubătă, tema fiind implementarea de obiceiuri noi şi productive.

Călin Iepure, CEO Bizz Club România, a dezvăluit că este în pregătire deschiderea unor cluburi noi în alte oraşe din țară dar şi din Europa.

„bizz.club este cea mai extinsă și activă comunitate românească de business networking dedicată antreprenorilor, managerilor și liber-profesioniștilor care au ca scop creșterea personală a lor și a afacerilor lor, a declarant, pentru Timiș Press, Călin Epure, CEO Bizz Club România.

În anul 2020, brandul s-a extins și international, deschizând astfel un club francizat în Madrid.

„În prezent, bizz.club are 12 cluburi (România și internațional), aproximativ 350 de membri, 40 de mentori și a organizat peste 8.500 de întalniri, peste 100 de evenimente de business, 5 ediții de bizz.camp și 6 ediții de gale naționale bizz.club“, ne-a declarat Laszlo Fodor – proprietar Bizz.club România.

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Bizz club Timișoara. Instrumente de digitalizare a proceselor de bussines cu Dorin Andreica

Publicat

pe

Articol de Olimpiu Bulzan

Sedinta de marți a Bizz Club Timişoara a debutat cu o prezentare a instrumentelor de digitalizare a proceselor în bussines, prezentată de Dorin Andreica, managing partener la Soft Net Consulting.

A continuat Călin Iepure, CEO al Bizz Club România, care a prezentat BIZZ.CONECT Game – un joc prin care participanții fac networking intenționat pentru a se cunoaşte mai bine şi a se sprijini reciproc.

Membrii Bizz.Club Timişoara vor avea parte şi săptămâna aceasta de două evenimente online.

Marți, de la ora 19.00, Mentorare: Cum să-ți remodelezi creierul pentru a face mai mulți bani, cu Monica Ion

Planificare, cashflow și profitabilitate

Vineri, 15 septembrie 2023, de la ora 18.00

Educație: Cum să folosesti profitabil facebook în afacerea ta?*, cu Paul Ardeleanu

Social Media For Brands

P.S. Inspirational Meeting Card of the week: Vezi lucrurile la timpul prezent, chiar dacă ele există în viitor – Larry Ellison, co-fondator

Citeste mai mult

Business

bizz.club Timișoara. „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”

Publicat

pe

Antreprenorii din Timișoara și nu numai sunt invitați la o întâlnire specială a BIZZ.CLUB Timișoara, în 4 iulie 2023, de la ora 8.00 la Banu Sport (Str. FC Ripensia, nr. 33)

La această întâlnire, invitat special este Pasca Sergiu, CLUB MANAGER & COACH Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara, FIRST LEAGUE ROMANIAN BASKETBALL TEAM LA Baschet SCM Timisoara.

Tema antrenamentului și momentului educațional este „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”.

„Vom explora practic modul în care abilitățile dezvoltate în baschet pot fi transferate și aplicate în lumea antreprenorială, oferindu-vă o perspectivă unică asupra modului în care sportul și afacerile se pot completa reciproc.

Pentru moment special de Spotlight, Sergiu ne va împărtăși experiențele sale remarcabile în domeniu“, anunță organizatorii.

Sergiu va fi intervievat de Călin Iepure, CEO BIZZ.CLUB Romania.

Ținută recomandată pentru acest eveniment este cea adecvată pentru activități sportive, trening și adidași confortabili.

Parteneri media ai evenimentului TIMIS PRESS, Qub TV și Renasterea banateana.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite