Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Business

Proiecte de reamenajări terase cu Sun Leader (pergole, sisteme de sticlă, accesorii)

Publicat

pe

La începutul activității Sun Leader, ideea de spații exterioare premium cu sisteme moderne retractabile era încă respinsă de mulți proprietari de terase. Conceptul era necunoscut, iar nesiguranța reprezenta un factor de risc pentru companie. Pentru a depăși momentul de start a fost nevoie doar de repoziționarea atenției asupra potențialului real al teraselor. Află și tu cum te poți afla pe lista de proiecte de reamenajări terase cu Sun Leader (pergole, sisteme de sticlă, accesorii).

Ce înseamnă un proiect de reamenajare terasă alături de Sun Leader?

După peste 300 de proiecte realizate în toată România, colaborări de succes cu nume importante din industria HoReCa și clienți satisfăcuți de calitatea pergolelor retractabile, suntem fericiți că am adus relaxarea pe terase la un alt nivel.

Astăzi, suntem partenerul tău de încredere în construirea de terase cu:

  • pergole din aluminiu cu acoperiș retractabil
  • sisteme de acoperire și închidere cu sticlă glisantă
  • alte accesorii menite să facă posibilă utilizarea teraselor în orice anotimp, la potențialul lor maxim (alte sisteme de umbrire, încălzitoare, mobilier de terasa, și altele).

Te sprijinim cu consultanță și proiectare gratuită pentru terasa ta, calitate garantată până la 30 de ani, sute de exemple de proiecte realizate și recomandări personalizate strict pentru nevoile tale.

Venim cu drag în sprijinul tău dacă ai:

  • O terasă HoReCa sau turistică
  • O terasă comercială sau corporate
  • O terasă rezidențială

Proiecte de reamenajari terase HoReCa

Sun Leader doreste sa fie prezenta pe terasele oamenilor din intreaga tara, prin urmare suntem mandri să afirmam că #AcoperimtoataRomânia! Tu spune-ne planurile tale si noi te vom ajuta sa-ti construiesti terasa ideala!

Sun Leader are o echipa ambitioasa care isi propune sa creeze lucruri mari si sa ajunga la succes. Activitatea noastra principala este construirea de terase cu pergole retractabile si alte sisteme moderne, iar visul nostru a fost dintotdeauna sa construim cea mai mare pergola retractabila din Romania. Si am reusit să o construim astfel incat sa gazduiasca evenimente importante si sa acopere sute de metri patrati. Restaurantul Pescarus din Bucuresti are o pergola cu acoperis retractabil care acopera aproximativ 700 de metri patrati.

Inainte de acest proiect, o alta locatie din Buzau a gazduit evenimente sub cea mai mare pergola retractabila din Romania. Un alt tip de pergola, la fel de sigura si eleganta, este acum instalata la Complexul Magura Buzau, unde au fost acoperiti aproximativ 640 de metri patrati de terase cu acoperis retractabil.

Ne mândrim și de colaborarea cu lanțul de restaurante tip fast-food Mesopotamia – unul dintre proiectele noastre care ne reprezintă pe plan național în industria HoReCa. Până acum, am acoperit și/sau închis terasele a 5 locații din 3 județe din România și am finalizat cel mai recent proiect în zona Obor din București. Clienții acestor locații se pot bucura de terase primitorare, moderne și protejate, acoperite cu diferite modele de pergole retractabile de la Sun Leader. Unele dintre pergole au fost dotate ulterior cu închideri laterale cu sticlă glisantă. Colaborarea noastră cu Mesopotamia este în desfășurare și clienții pot urmări proiectele noastre direct pe site-ul nostru, în secțiunea de proiecte.

Proiecte de reamenajari terase la casa

În ceea ce privește proiectele rezidențiale, instalarea și utilizarea pergolelor retractabile în zone de munte reprezintă dovada perfectă a rezistenței lor în fața condițiilor meteorologice extreme, cum ar fi zăpada și schimbările bruște ale vremii. Recent, am acoperit terase la case din zone precum Brașov și Bușteni cu pergole retractabile bioclimatice – o categorie care face față cu brio tuturor provocărilor meteo.

Visurile si planurile echipei Sun Leader au devenit, astfel, realitate, iar acum construim pergole retractabile si accesorii pe orice tip de terasă.

Ia și tu legătura cu noi și extinde utilizarea terasei la 12 luni din 12. În completarea proiectelor rezidențiale sau HoReCa, pe site-ul pergole-retractabile.ro găsești și proiecte pentru terase comerciale. Împreună, putem realiza proiecte de reamenajări terase unice, personalizate după nevoile și dorințele tale!

Secretul succesului

Descoperirea Echilibrului Ideal: Fitness și Alimentație Conștientă pentru Femeia Modernă

Publicat

pe

În lumea agitată de azi, femeile caută constant modalități de a-și îmbunătăți calitatea vieții prin echilibru și armonie. Dincolo de responsabilitățile zilnice și provocările profesionale, sănătatea și bunăstarea personală rămân prioritare.

Un stil de viață echilibrat, care îmbină fitness-ul cu alimentația conștientă, poate fi cheia către o viață plină de energie și satisfacții. Aceste teme, deși abordate în diverse forme și contexte, cum ar fi comunități, cursuri sau workshop-uri pentru femei, reflectă o preocupare universală pentru autenticitatea și împlinirea fiecărei femei.

Mindful Fitness: Un Legământ cu Propriul Corp

Conștientizarea importanței unui echilibru minte-corp prin exerciții fizice este prioritară. Nu este vorba doar de a arăta bine, ci de a te simți bine în propria piele, de a-ți antrena nu doar musculatura, ci și reziliența, stima de sine și capacitatea de a face față stresului. Fitness-ul devine astfel o călătorie personală de descoperire și acceptare, unde fiecare reușită fizică reflectă o victorie interioară.

Alimentația Conștientă: Mai Mult Decât o Dietă

Un stil de viață sănătos pornește din farfurie. Cât de important est să avem culoare în farfurie, porția zilnică de legume, aportul necesar de fibre, echilibru de proteine, lipide și carbohidrați. Toate au un impact major asupra sănătății noastre.

Aduceți o perspectivă proaspătă asupra modului în care ne hrănim trupul și sufletul. „A mânca sănătos poate fi chiar gustos” devine un motto pentru femeia modernă, care își dorește să combine plăcerea culinară cu beneficiile unei alimentații echilibrate. Fiecare alegere alimentară se transformă într-un act de grijă față de sine, un pas către un stil de viață care promovează vitalitatea și longevitatea.

Un Stil de Viață Autentic

Într-o eră unde autenticitatea este la mare preț, abordarea holistică a sănătății personale devine esențială. Femeile de succes recunosc că echilibrul nu înseamnă a face compromisuri, ci a găsi armonia între diferitele aspecte ale vieții. Este un proces continuu de învățare și adaptare, unde fiecare zi aduce o nouă oportunitate de a face alegeri care reflectă cine suntem cu adevărat.

Concluzie: Un Stil de Viață Sănătos este o Călătorie, nu o Destinație

Adoptarea unui stil de viață sănătos este o călătorie personală și unică pentru fiecare femeie. Inspirându-ne din evenimentul dedicat femeilor din Timișoara, Workshop-ul F.E.M.E.I.A. putem învăța că echilibrul între minte, corp și suflet este cheia către o viață împlinită. Dotate cu cunoștințe, inspirație și sprijinul comunității, femeile moderne sunt mai bine pregătite să facă față provocărilor zilnice, menținându-și totodată sănătatea și bunăstarea pe termen lung. Prin micile alegeri zilnice, fie că este vorba de alimentație, mișcare sau gestionarea stresului, ne putem construi un stil de viață care reflectă cine suntem și aspirațiile noastre cele mai profunde.

În timp ce evenimente precum Workshop-ul F.E.M.E.I.A. din Timișoara oferă spații valoroase pentru conectare și inspirație, călătoria către un stil de viață echilibrat și autentic este profund personală. Fie că este vorba de alegerea unui antrenament care ne bucură sufletul sau de experimentarea cu rețete noi și sănătoase, fiecare pas contează în construirea versiunii noastre cele mai fericite și împlinite. Într-o lume în continuă schimbare, să ne reamintim că suntem arhitecții propriei noastre fericiri, iar echilibrul perfect între fitness și alimentație conștientă este cheia către o viață autentică și vibrantă.

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Diana Selagea cântă la Balul Mărțișorului, la Colosseum Timișoara Ballroom

Publicat

pe

Sărbătorile dedicate femeilor și primăverii încep la Timișoara cu Balul Mărțișorului, organizat de Colosseum Timisoara Ballroom.

Evenimentul va avea loc vineri, 1 martie 2024, de la ora 19,00, la Colosseum Timișoara Ballroom, Complex Totalco, Calea Timișoarei, nr. 6, Giroc.

Atmosfera va fi întreținută de Diana Selagea, o solistă foarte apreciată în vestul țării, dar și la nivel național.

Dj Narcis Pintilie, de la Exclusiv Events Timișoara va mixa pentru invitați cele mai în vogă piese muzicale ale momentului.

Maestrul în arta culinară Cătălin Jitianu va oferi o mostră a talentului său, propunând un meniu deosebit. Cafeaua, apa minerală, apa plată, și sucurile vor fi din partea casei.

Prețul meniului va fi unul dintre cele mai bune, comparativ cu alte evenimente de acest gen din luna martie – 160 lei/persoană.

Partenerii evenimentului sunt: Timis Press, Bensoft Telekom, Healthy Vibe.

Pentru informații și bilete: 0741.684.595 (Alina Bulzan)

Citeste mai mult

Business

bizz.club Timișoara. „Cultura organizațională vs. Managementul organizational“ cu Roxandra Caia

Publicat

pe

Sedința săptămânală Bizz Club Timişoara a fost sub egida TDC (Team Dental Clinic).

Roxandra Caia a susținut momentul de educație „Cultura organizațională vs Managementul organizational“.

Momentul de spotlight a fost asigurat tot de o angajată TDC – Carmen Miuleț.

În această săptămână Bizz Club România va avea două evenimente online:

Marți, de la ora 18.00, TIPS & TRICKS PENTRU LONGEVITATE, cu Narcis Cernea

SELF BIOHACKING

Vineri de la ora 16.00 – CUM BENEFICIEZI LA MAXIM DE CONTEXTUL BIZZ.CLUB, cu Bogdan Babalau Maghiar.

NETWORKING

Va exista și un eveniment offline miercuri la București:

BIZZ.CLUB Business Awards 28 februarie 2024, ora 17:00.

Mai sunt câteva locuri: https://bucuresti.bizz.club/bizz.club-businessawards

Inspirational Meeting Card of the week: În fiecare dimineaţă, dacă n-ai chef să te dai jos din pat, adu-ţi aminte că nu eşti încă printre cei bogaţi care-şi permit să doarmă cât vor! Și-o să vezi ce chef de muncă te apucă imediat! – Bill Gates.

Bulzan Olimpiu, manager Colosseum Timișoara Ballroom și Timiș Press

Parteneri de succes Timis Press: Bizz.Club Timisoara, Bizz.Club România, Colosseum Timisoara Ballroom, Healthy Vibe.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite