Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Business

bizz.club timișoara. Experiența clientului în strategia ta de business cu Nicu Zegheanu

Publicat

pe

Marți, 2 mai 2023, am avut o nouă sesiune de mentoring BIZZ.CLUB, împreună cu mentorul nostru pe Customer Experience, Nicu Zegheanu, care ne-a vorbit despre „Experiența clientului în strategia ta de business”.

În introducere, Nicu a definit ce înseamnă experiența clientului și strategia de business.

Experiența clientului – satisfacție de la A la Z. Caut care sunt acele puncte de contact ale clientului cu afacerea mea și să mă întreb cum stau lucrurile acum și dacă există un minus, să văd unde e și ce am de făcut acolo.

Strategia de business – orice business este construit în jurul unor clienți. Strategia de business este totdeauna făcută ca să dea soluții la problemele clientului.

Așadar, trebuie să te asiguri că știi foarte bine:

  1. Care este grupul țintă de clienți,
  2. Care sunt potențialele lui probleme,
  3. Produsul sau serviciul pe care-l ai este o soluție veritabilă la aceste preocupări ale clienților și
  4. Ai și mijlocul să le pui în legătură (ajungi la clienții cu produsele / serviciile tale)

Scopul principal al strategiei de business este ca să ai cât mai mulți clienți din piața dorită de tine, iar cunoscând foarte bine cele 4 puncte de mai sus, poți să începi să construiești strategia de business.

Apoi ne-a oferit un indicator important care arată gradul de satisfacție a clienților în ceea ce privește produsele și serviciile noastre: NPS (Net Promoter Score). În business sunt promoters (cei care sunt mulțumim și promovează ce oferi) și detractors (cei care nu sunt mulțumiți), iar cei care sunt la mijloc sunt pasivii, care sunt ignorați din calcul.

Prin întrebarea „Cât de mult ai recomanda recomanzi produsele și serviciile noastre prietenilor și familiei, pe o scară de la 1 la 10?” poți calcula ce procent din răspunsuri sunt între 1 și 6 (detractors), apoi între 9 și 10 (promoters), iar diferența dintre ei rezultă NPS-ul tău. Evident, cu cât este mai mare, cu atât mai bine

La întrebarea ce putem face pentru a îmbunătăți experiența clientului, Nicu a pus accentul pe centrarea pe clienți în business, și nu doar la nivel declarativ, ci și prin tot ceea ce facem. Trebuie să ne întrebăm mereu cum cumpără clientul și care este procesul de achiziții. Și cunoscând acest proces, trebuie să conturăm procesul de vânzare în jurul preocupărilor și frământărilor clientului, iar nevoile lui să fie îndeplinite.

Au urmat mai multe informații valoroase oferite de Nicu, apoi membrii prezenți au putut adresa întrebări privind subiectul întâlnirii, pentru care Nicu a oferit soluții practice.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință din zona ta! De ce să faci asta?
Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);
Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);
Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Afaceri de succes in Timisoara

Bizz club Timișoara. Instrumente de digitalizare a proceselor de bussines cu Dorin Andreica

Publicat

pe

Articol de Olimpiu Bulzan

Sedinta de marți a Bizz Club Timişoara a debutat cu o prezentare a instrumentelor de digitalizare a proceselor în bussines, prezentată de Dorin Andreica, managing partener la Soft Net Consulting.

A continuat Călin Iepure, CEO al Bizz Club România, care a prezentat BIZZ.CONECT Game – un joc prin care participanții fac networking intenționat pentru a se cunoaşte mai bine şi a se sprijini reciproc.

Membrii Bizz.Club Timişoara vor avea parte şi săptămâna aceasta de două evenimente online.

Marți, de la ora 19.00, Mentorare: Cum să-ți remodelezi creierul pentru a face mai mulți bani, cu Monica Ion

Planificare, cashflow și profitabilitate

Vineri, 15 septembrie 2023, de la ora 18.00

Educație: Cum să folosesti profitabil facebook în afacerea ta?*, cu Paul Ardeleanu

Social Media For Brands

P.S. Inspirational Meeting Card of the week: Vezi lucrurile la timpul prezent, chiar dacă ele există în viitor – Larry Ellison, co-fondator

Citeste mai mult

Business

bizz.club Timișoara. „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”

Publicat

pe

Antreprenorii din Timișoara și nu numai sunt invitați la o întâlnire specială a BIZZ.CLUB Timișoara, în 4 iulie 2023, de la ora 8.00 la Banu Sport (Str. FC Ripensia, nr. 33)

La această întâlnire, invitat special este Pasca Sergiu, CLUB MANAGER & COACH Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara, FIRST LEAGUE ROMANIAN BASKETBALL TEAM LA Baschet SCM Timisoara.

Tema antrenamentului și momentului educațional este „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”.

„Vom explora practic modul în care abilitățile dezvoltate în baschet pot fi transferate și aplicate în lumea antreprenorială, oferindu-vă o perspectivă unică asupra modului în care sportul și afacerile se pot completa reciproc.

Pentru moment special de Spotlight, Sergiu ne va împărtăși experiențele sale remarcabile în domeniu“, anunță organizatorii.

Sergiu va fi intervievat de Călin Iepure, CEO BIZZ.CLUB Romania.

Ținută recomandată pentru acest eveniment este cea adecvată pentru activități sportive, trening și adidași confortabili.

Parteneri media ai evenimentului TIMIS PRESS, Qub TV și Renasterea banateana.

Citeste mai mult

Business

bizz.club timișoara. Cum ne protejăm afacerea prin utilizarea serviciilor juridice cu Alin Tegzeș

Publicat

pe

Marți, 23 mai 2023, a avut loc o nouă ședință BIZZ.CLUB Timișoara, în cadrul căreia Alin Tegzeș, avocat, ne-a vorbit despre „Cum ne protejăm afacerea prin utilizarea serviciilor juridice”.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight susținut de Sergiu Maris, de la Sosetaria.ro. Sergiu a ajuns ownerul acestei afaceri prin cumpărarea ei, pe care a crescut-o pe partea de online. El ne-a povestit care sunt avantajele lor competitive și totodată faptul că se feresc de a comercializa marfă din China, alegând alternative mai calitative, un punct forte în acest business.

La finalul prezentării, membrii BIZZ.CLUB prezenți au primit un cod de reducere pe care îl pot folosi în achiziționarea produselor Sosetaria.ro.

La momentul de educație, Alin Tegzeș, Avocat, ne-a vorbit despre „Cum ne protejăm afacerea prin utilizarea serviciilor juridice” și de ce este foarte importantă educația juridică și antreprenorială la pachet.

De asemenea, el ne-a spus care sunt acele momente în care trebuie să apelăm la servicii legale și de ce merită să avem un avocat de business cu care să colaborăm și cum să comunicăm cu acesta.

Pe lângă aceste informații valoroase, ne-a împărtășit și câteva tips & tricks despre cum se pot reduce costurile cu avocații prin utilizarea de abonament sau prin colaborarea cu avocați care să fie specializați strict pe nevoia pe care o avem într-o anumită situație.

În concluzie, ne-a lăsat cu următorul gând: „Never lose money”, prima regulă a lui Warren Buffett. E important ca prin colaborarea cu avocatul să ne organizăm astfel încât să nu pierdem bani.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite