Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Business

3 Motive pentru care sa ai mobilier de rattan pe terasa. Amenajari exterioare cu Sun Leader

Publicat

pe

Știi că toate drumurile te conduc acasă! Indiferent dacă tocmai te-ai întors dintr-o zi stresantă la serviciu, ai călătorit mult sau ai alergat prin oraș, tot acasă ți-este cel mai bine. Iar dacă locuiești la curte/ la țară, casa și terasa sunt confidentul ideal în zilele obositoare. De aceea, iată 3 Motive pentru care sa ai mobilier de rattan pe terasa, si sa realizezi amenajarile exterioare cu Sun Leader.

O terasă mai confortabilă acasă sau la locația pe care o administrezi, cu mobilier de rattan confortabil

Imaginează-ti că o ceașcă bună de cafea te așteaptă pe masa de pe terasă, că pisica sau câinele încă nu a reconditionat canapeaua totul după bunul plac, iar copiii încă nu au ajuns acasă. Acest gând poate rămâne mult timp reflectat în minte și în realitatea de zi cu zi, dacă remodelezi terasa cu un mobilier confortabil.

În calitate de administrator care gestionează restaurante, cafenele sau alte tipuri de locații de agrement/comerciale, acest subiect poate fi de interes și pentru tine! Dacă simți că ai nevoie de ceva nou pentru a atrage mai mulți oameni și a-i menține pe terasă, ai putea lua în considerare investiția în mobilier de terasă nou.

Mobilierul din rattan pe terasă, mai ușor de întreținut?

Sunt atât de multe tipuri de mobilier de terasă pe piață, din care cu siguranță nu poți să alegi. Atunci când te gândești să achiziționezi mobila confortabila pentru terasa, ia în considerare următoarele aspecte:

– Rezistență ridicată la umiditate și temperatură ridicată în timp

– Flexibilitate, dar si confort

– Posibilitati multiple de aranjare, culori diverse

– Piese usoare pe care le poti muta rapid

– Un design potrivit pentru orice mediu, orice terasă

– Eleganta si stil

– Materiale usor de curatat

Toate aceste calități de mai sus sunt îndeplinite de mobilierul din rattan sintetic, o alegere potrivită pentru orice tip de terasă! Prin urmare, dacă îți dorești un mobilier rezistent in timp dar în același timp flexibil și confortabil, piesele din RATTAN SINTETIC sunt alegerea perfectă. Piesele de mobilier din rattan sintetic sunt elegante și stilizate, potrivindu-se cu ușurință în orice mediu sau pe orice tip de terasă.

Diversitate, rezistență și eleganță – mobila de terasa din rattan, pentru amenajari exterioare

Dacă acasă este locul în care te simți cel mai confortabil și de unde pleaca starea ta de bine, atunci acasă este locul unde trebuie să inițiezi schimbarea! Un set de canapele mai confortabile, o masa de bistro pentru terasa – pot transforma terasa într-un spațiu mai confortabil și atrăgător pentru tine și pentru oaspeții tăi.

Ce tipuri de piese de mobilier de terasa găsești la Sun Leader? Plecând de la completa designul grădinii/curții sau casei cu elemente atractive și elegante, Sun Leader îți propune doar mobilier elegant, modern și echilibrat. De la mese pentru terase, fotolii, scaune, canapele sau balansoar; iti oferim aproape orice piesă realizata din rattan sintetic.

Este important să alegi piese de mobilier care să îndeplinească cerințele tale specifice. De exemplu, dacă vrei să creezi un spațiu de relaxare, un fotoliu confortabil și un sezlong pot fi alegerea perfectă. În schimb, dacă ai nevoie de un spațiu pentru a servi mesele, o masă și câteva scaune sunt mai potrivite. De aceea, specialiștii Sun Leader caută mereu să personalizeze terasa așa cum ai nevoie!

Ținand cont de cele 3 motive pentru care sa ai mobilier de rattan pe terasa, esti pregatit/a acum sa faci amenajari exterioare cu Sun Leader! Bucură-te de tot ceea ce natura are de oferit și petrece mai mult timp pe terasă!

Business

Bizz.club Timișoara. Cauzele eșecului în planificare, cu Emil Huzum

Publicat

pe

O nouă ședință Bizz Club Timișoara a avut loc, marți, 2 aprilie, la Hotel Zet din Timișoara.

Mircea Dobre şi-a prezentat firma – Harmony Home Care – o societate comercială care are ca şi obiect de activitate îngrijirea seniorilor care au nevoie de suport.

Momentul de educatie a fost susținut de Emil Huzum care a dezvăluit cauzele eşecului în planificare.

La ședința Bizz Club de marți au participat colegii de la filiala din UK.

Citeste mai mult

Business

Bizz Club Timișoara. Managementul riscurilor în organizații și avantajele folosirii panourilor fotovoltaice

Publicat

pe

Ședința Bizz Club Timişoara care a avut loc la Zet Hotel, a debutat cu prezentarea firmei Home Confort Energy.

Constantin Pătăşanu, unul dintre managerii societății, a prezentat avantajele folosirii panourilor fotovoltaice livrate şi instalate cu profesionalism de Home Confort Energy.

Momentul de educație a fost susținut de Răzvan Curcubătă, coach, trainer şi speaker motivațional. El a vorbit despre managementul riscurilor în organizații.

La sfârşitul şedinței a fost anunțata lansarea clubului BIZZ.CLUB Botoșani și un eveniment, marca BIZZ.CLUB la Baia Mare!

Săptămâna aceasta va fi organizat un singur eveniment prin zoom:

Vineri de la ora 15.00 DE LA MEMBRU BIZZ.CLUB LA PERFORMER ÎN BUSINESS, cu Mădălina Sandu

EVENIMENTELE BIZZ.CLUB din următoarele săptămâni:

* 26 martie 2024 – Lansare BIZZ.CLUB Botoșani https://botosani.bizz.club/lansare-botosani

* 28 martie 2024 – BIZZ.CONNECT Baia Mare https://baiamare.bizz.club/evenimente/bizzconnect-baia-mare

* 5 aprilie 2024  – BIZZ.CLUB CONNECT Constanța https://constanta.bizz.club/bizzclub-connect

* 11 aprilie 2024 – BIZZ.CLUB Galați  https://galati.bizz.club/evenimente/influenta-networking-ului-in-afaceri

* 17 aprilie 2024 – Întâlnirea Francizaților Sighișoara

* 18 – 21 aprilie 2024 – BIZZ.CAMP 2024 Sighișoara https://bizz.club/bizzcamp-bootcamp-2024

* 25 aprilie 2024 – BIZZ.CONNECT Bacău https://bacau.bizz.club/afacere-clasica-sau

* 19 mai 2024 – Lansare BIZZ.CLUB London

* 21 mai 2024 – Lansare BIZZ.CLUB Suceava

Cardul de inspirație de sāptămâna aceasta este:

Networkingul este o cultivare a unei relații reciproc avantajoasă, o relație dă-și-ia, câștig-câștig… Iar rezultatul final poate fi dezvoltarea unui grup mare și divers de oameni care ne vor recomanda continuu și cu bucurie altor parteneri de afaceri, în timp ce facem același lucru pentru ei. – Bob Burg_

Daca doriți să aflați cât mai multe răspunsuri, la întrebările legate de panourile fotovoltaice, o puteți face pe pagina: https://www.hcenergytm.com/

Olimpiu Bulzan, manager Colosseum Timișoara Ballroom

Citeste mai mult

Business

Branding si inteligența artificială la Bizz Club Timișoara

Publicat

pe

Sedința săptămânală a Bizz Club România a debutat cu prezentarea membrilor prezenți şi a invitaților.

Adriana Roman a prezentat firma Brand Influence, adresandu-se antreprenorilor care inteleg importanta unui brand personal.

Cine esti tu ca brand? este o intrebare esentiala in branding deoarece ne invita sa privim spre cine suntem ca oameni si ca experti, care e misiunea noastra, cum ne pozitionam diferit in piata si, in esenta, ce reprezinta brandurile noastre pentru oameni.

Brandingul, ca proces, este o calatorie de explorare a propriei relevante.

A fi relevant pentru o nisa, a cunoaste, in detaliu, publicul caruia ne adresam sunt elemente pe care fiecare antreprenor trebuie sa si le clarifice.

Asta pentru a eficientiza intreg procesul ulterior de marketare a brandului.

Care sunt beneficiile crearii unui brand personal?

– creste increderea publicului in brand

– realizezi mai facil parteneriate

– sustii dezvoltarea profesionala

– cresti nivelul de autoritate

– extinzi vizibilitatea de brand, a declarat Adriana Roman.

Momentul de educație a fost susținut de Cristian Predescu, general manager la Supermedical, care a vorbit despre a patra revoluție industrială – transformarea digitală şi inteligența artificială.

Olimpiu Bulzan, manager Colosseum Timișoara Ballroom

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite