Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Business

Incalzitoare electrice pentru terasa: confort pe timp de frig

Publicat

pe

Cu venirea primăverii, ne dorim să petrecem mai mult timp în aer liber și să ne bucurăm de serile calde și plăcute. Cu toate acestea, uneori vremea poate fi imprevizibilă și temperaturile scad, iar confortul nostru poate fi afectat. Încălzitoarele electrice de terasă pot fi o soluție excelentă pentru a menține o temperatură plăcută și confortabilă atunci când petrecem timp afară în sezoanele mai reci. În acest articol, vom explora beneficiile și avantajele încălzitoarelor electrice de terasă, precum și lucrurile importante de luat în considerare ca sa ai parte de confort pe timp de frig.

Tipuri de încălzitoare electrice de terasă

Dispozitivele de încălzire sunt proiectate să furnizeze căldură rapid și eficient, astfel încât să poți continua să te bucuri de spațiul de exterior, indiferent de condițiile meteorologice.

Încălzitoarele electrice sunt populare pentru că sunt ușor de utilizat, eficiente din punct de vedere energetic și nu necesită combustibil sau ventilație specială. Există mai multe tipuri de încălzitoare electrice de terase, dintre care cele mai comune sunt:

Încălzitoarele de perete: Acestea sunt montate pe perete și funcționează prin încălzirea aerului din jurul lor. Acestea sunt disponibile în mai multe dimensiuni și puteri, în funcție de dimensiunea terasei și necesitățile tale de încălzire.

Încălzitoarele tip masă: Acestea sunt concepute pentru a fi montate tip masă și sunt ideale pentru încălzirea picioarelor. Acestea sunt mai eficiente decât încălzitoarele de perete, deoarece încălzesc direct zona dorită, în loc să încălzească întreaga încăpere.

Încălzitoarele independente: Acestea sunt cele mai versatile încălzitoare electrice și pot fi plasate oriunde pe terasă. Acestea sunt disponibile în mai multe dimensiuni și puteri.

Toate variantele pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii, pentru a menține temperatura dorită pe terasă.

Avantajele utilizării încălzitoarelor electrice de terasă

Încălzitoarele electrice de terasă sunt o opțiune excelentă pentru a extinde perioada de utilizare a terasei în timpul anului. Acestea oferă numeroase avantaje, printre care se numără:

Sunt ușor de utilizat: Încălzitoarele de terasă electrice sunt ușor de utilizat, pur și simplu le conectezi la o priză electrică și le pornești. Ca o recomandare tehnică, în cazul instalării mai multor aparate de încălzire este de ajutor conectarea lor la o sursă separată de energie (în special dacă există și alți consumatori pe terasă, precum o pergolă retractabilă sau accesorii)

Fără fum și mirosuri neplăcute: Încălzitoarele electrice nu emit fum sau mirosuri neplăcute, ceea ce le face mai primitoare pentru utilizatorii terasei.

Flexibilitate: Încălzitoarele electrice de terasă sunt ușor de mutat și de amplasat oriunde ai nevoie de căldură suplimentară, fără a fi necesară instalarea unui sistem permanent.

Factori importanți de luat în considerare atunci când alegeți un încălzitor electric de terasă

Atunci când alegi un încălzitor electric de terasă, există mai mulți factori importanți de luat în considerare, printre care se numără:

Puterea încălzitorului: Puterea încălzitorului electric de terasă determină cât de multă căldură poate produce. Aceasta este măsurată în Watt și poate varia de la câteva sute de Watt până la peste 3000 – 3500 de Watt, în funcție de modelul ales și de dimensiunea terasei. Este important să alegi un încălzitor electric de terasă care să aibă suficientă putere pentru a încălzi toată suprafața.

Dimensiunea terasei: Dimensiunea terasei este un alt factor important de luat în considerare atunci când alegi un încălzitor electric. Dacă terasa este mai mică, atunci un încălzitor cu o putere mai mică sau dimensiune mai mică8 poate fi suficient. Dacă terasa este mai mare, atunci ar trebui să optezi pentru un încălzitor electric mai puternic sau mai multe încălzitoare pentru a asigura o încălzire uniformă a întregii zone.

Tipul de încălzitor electric: Există numeroase tipuri de încălzitoare electrice de terasă. Cu picior sau fără, tip masă sau suspendate – e important să alegi tipul de încălzitor care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale, și cu terasa.

Ce este cel mai important este sa nu ignori utilitatea acestor tipuri de produse. Incalzitoare electrice pentru terasa ofera confort pe timp de frig si prelungesc considerabil perioada de utilizare a terasei, indiferent de destinatia terasei tale! Echipa Sun Leader este alături de tine cu sprijin și suport!

Business

bizz club pregătește extinderea în noi orașe din țară și din străinătate

Publicat

pe

Şedința săptămânală Bizz Club Timişoara a debutat cu prezetarea ofertei de petrecere de sfârşit de an pentru membrii şi invitații lor.

Evenimentul va avea loc la Colosseum Timişoara Ballroom, în data de 14 decembrie, manageri de eveniment fiind Iszabella Takacs şi Olimpiu Bulzan.

Denisa Hârza a vorbit apoi despre schimbările legislative care au avut loc în ultimul an la Oficiul pentru Registrul Comerțului.

Momentul de educaţie a fost susținut de Răzvan Curcubătă, tema fiind implementarea de obiceiuri noi şi productive.

Călin Iepure, CEO Bizz Club România, a dezvăluit că este în pregătire deschiderea unor cluburi noi în alte oraşe din țară dar şi din Europa.

„bizz.club este cea mai extinsă și activă comunitate românească de business networking dedicată antreprenorilor, managerilor și liber-profesioniștilor care au ca scop creșterea personală a lor și a afacerilor lor, a declarant, pentru Timiș Press, Călin Epure, CEO Bizz Club România.

În anul 2020, brandul s-a extins și international, deschizând astfel un club francizat în Madrid.

„În prezent, bizz.club are 12 cluburi (România și internațional), aproximativ 350 de membri, 40 de mentori și a organizat peste 8.500 de întalniri, peste 100 de evenimente de business, 5 ediții de bizz.camp și 6 ediții de gale naționale bizz.club“, ne-a declarat Laszlo Fodor – proprietar Bizz.club România.

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Bizz club Timișoara. Instrumente de digitalizare a proceselor de bussines cu Dorin Andreica

Publicat

pe

Articol de Olimpiu Bulzan

Sedinta de marți a Bizz Club Timişoara a debutat cu o prezentare a instrumentelor de digitalizare a proceselor în bussines, prezentată de Dorin Andreica, managing partener la Soft Net Consulting.

A continuat Călin Iepure, CEO al Bizz Club România, care a prezentat BIZZ.CONECT Game – un joc prin care participanții fac networking intenționat pentru a se cunoaşte mai bine şi a se sprijini reciproc.

Membrii Bizz.Club Timişoara vor avea parte şi săptămâna aceasta de două evenimente online.

Marți, de la ora 19.00, Mentorare: Cum să-ți remodelezi creierul pentru a face mai mulți bani, cu Monica Ion

Planificare, cashflow și profitabilitate

Vineri, 15 septembrie 2023, de la ora 18.00

Educație: Cum să folosesti profitabil facebook în afacerea ta?*, cu Paul Ardeleanu

Social Media For Brands

P.S. Inspirational Meeting Card of the week: Vezi lucrurile la timpul prezent, chiar dacă ele există în viitor – Larry Ellison, co-fondator

Citeste mai mult

Business

bizz.club Timișoara. „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”

Publicat

pe

Antreprenorii din Timișoara și nu numai sunt invitați la o întâlnire specială a BIZZ.CLUB Timișoara, în 4 iulie 2023, de la ora 8.00 la Banu Sport (Str. FC Ripensia, nr. 33)

La această întâlnire, invitat special este Pasca Sergiu, CLUB MANAGER & COACH Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara, FIRST LEAGUE ROMANIAN BASKETBALL TEAM LA Baschet SCM Timisoara.

Tema antrenamentului și momentului educațional este „DE LA UN JOC LA VIAȚA REALĂ – Cele 5 abilități din BASCHET care se aplică în ANTREPRENORIAT”.

„Vom explora practic modul în care abilitățile dezvoltate în baschet pot fi transferate și aplicate în lumea antreprenorială, oferindu-vă o perspectivă unică asupra modului în care sportul și afacerile se pot completa reciproc.

Pentru moment special de Spotlight, Sergiu ne va împărtăși experiențele sale remarcabile în domeniu“, anunță organizatorii.

Sergiu va fi intervievat de Călin Iepure, CEO BIZZ.CLUB Romania.

Ținută recomandată pentru acest eveniment este cea adecvată pentru activități sportive, trening și adidași confortabili.

Parteneri media ai evenimentului TIMIS PRESS, Qub TV și Renasterea banateana.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite