Ne găsiți și pe:

Business

Curs online în domeniul investiții la bursă

Publicat

pe

Ediția cu numărul 11 a cursului de investiții la bursă, INVESTEO PRO, va începe săptămâna viitoare, joi, 9 septembrie 2021, la ora 18:30.

Acesta este un curs online, de grup, care se adresează în special începătorilor în investiții și le propune participanților o călătorie de 7 săptămâni prin lumea fascinantă a investițiilor la bursă.

Cursul este bazat pe experiența proprie a trainerului și mai ales pe lecțiile învățate de acesta, în cei aproape 5 ani de experiență proprie la bursă.

Un aspect demn de menționat este faptul că acest curs se concentrează pe piața de capital romanească și pe instrumentele disponibile aici (acțiuni românești, acțiuni internaționale, obligațiuni, titluri de stat, certificate, etf-uri).

În perioada 30 august – 5 septembrie, prețul cursului este redus cu 20% iar codul de reducere va fi comunicat prin email celor care se înscriu pe www.investeo.ro și comandă mini-cursul gratuit disponibil la această adresă.

Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail aruconde.srl@gmail.com precum și pe pagina cursului www.investeo.ro.

Business

bizz.club timișoara. „Plăcinta de marketing digital! Drumul de la idee la conversie!“ cu Constantin Paraschiv

Publicat

pe

 Marți, 25 Ianuarie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în cadrul căreia Constantin Paraschiv, CEO BIZILIVE TV, ne-a vorbit despre „Plăcinta de marketing digital! Drumul de la idee la conversie!”.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

 După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight împreună cu Antrenor Emerit, Sensei Ion Vîlceanu, de la YING-LONG Sport Center.

El ne-a prezentat cum artele marțiale pot să-i ajute atât pe antreprenori, cât și pe familiile lor, să își dezvolte o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

La clubul sportiv YING-LONG poți învăța Dezvoltare Psihomotrică, SpoChan, Programul Micul Samuri și Karate – Do Goju Ryu. Pentru mai multe detalii, scrieți un email la yinglongsportcenter@yahoo.com.

La momentul de training, Constantin Paraschiv, CEO BIZILIVE TV, ne-a vorbit despre „Plăcinta de marketing digital! Drumul de la idee la conversie!”.

El ne-a arătat câteva elemente importante din „plăcinta” de marketing a unei afaceri și cum să fie împărțite cheltuielile de marketing astfel încât beneficiile să fie cât mai mari:

• Facebook Ads – 30%

• Google PPC – 30%

• Affiliate – 10%

• Email Marketing – 10%

• SEO – 10%

• PR Marketing – 10%

De asemenea, ne-a prezentat 7 principii pe care să se bazeze video-urile tale din strategia de marketing.

El a mai scos în evidență faptul că marketingul prin video contribuie la convertirea a peste 60% din potențialii tăi clienți.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Business

DGFP Timișoara anunță: Spațiul Privat Virtual, obligatoriu de la 1 martie 2022

Publicat

pe

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara reamintește contribuabililor că, potrivit OG nr. 11/2021 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală şi reglementarea unor măsuri fiscale, începând cu data de 1 martie 2022, pentru transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente  către organele fiscale,  înrolarea în Spațiul Privat Virtual (SPV) devine obligatorie pentru următoarele categorii de contribuabili:

–        persoane juridice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică;
–        persoane fizice care desfășoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent în una din formele prevăzute de OUG nr. 44/2008 privind desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale, cu modificările și completările ulterioare .

Înregistrarea în serviciul „Spațiul Privat Virtual” se face accesând pagina principală a ANAF (www.anaf.ro), secțiunea „Servicii Online”, „Înregistrare/Înrolare persoane fizice și juridice în SPV”.

Totodată, potrivit actului normativ menționat mai sus, în situația în care începând cu 1 martie 2022 contribuabilii/plătitorii nu își îndeplinesc obligația comunicării prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distantă a cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente și le vor depune în format letric, organul fiscal central nu le va lua în considerare, procedând la notificarea acestora cu privire la obligativitatea comunicării prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distantă.

Înrolarea în Spațiul Privat Virtual (SPV) oferă persoanelor fizice și juridice toate facilitățile comunicării la distantă a actelor administrative fiscale emise în formă electronică, precum și a altor informații și înscrisuri în legătură cu situația financiară și fiscală proprie a acestora.

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

bizz.club Timișoara. Cum să dai Culoare Vieții de Antreprenor cu Adriana Dobriceanu

Publicat

pe

Marți, 18 Ianuarie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în cadrul căreia Adriana Dobriceanu, CEO Rofix Color Design, ne-a vorbit despre „Cum să dai Culoare Vieții de Antreprenor”.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight împreună cu Nicolas Valentin Neculai, de la Continental Berries SRL.

El ne-a povestit despre noile investiții pe care le face pentru creșterea zonei în care se află și ne-a arătat cum construiește un parc unic în România pentru a dezvolta un ecosistem de care să se bucure românii. Parcul se va numi BerryLand unde membrii bizz.club sunt invitați în momentul în care va fi deschis.

Nicolas ne-a mai arătat cum a crescut business-ul și cum după ce a venit din Spania a reușit să aducă valoare zonei din care face parte.

 La momentul de training, Adriana Dobriceanu, CEO Rofix Color Design, ne-a vorbit despre „Cum să dai Culoare Vieții de Antreprenor”.

Într-un interviu moderat de Călin Iepure, Adriana ne-a vorbit despre cum a ajuns să fie un antreprenor de succes, de la o tânără ambițioasă care își punea foarte multe ținte și își dorea să schimbe lumea.

Ea a creat o echipă puternică și a ajuns la o cifră de afaceri impresionantă, aici în Timișoara.

Adriana ne-a povestit și despre cum poți să-ți alegi partenerii de afaceri potriviți, și totodată ne-a spus că urmează să lanseze la nivel național și să reprezinte Benjamin Mur, unul dintre cei mai puternici producători de culori din Statele Unite ale Americii.

 La momentul „Cartea Săptămânii”, Laszlo Fodor ne-a vorbit despre cartea „Lifespan” (David Sinclair), o carte care îți arată cum poți să trăiești mai mult și cum să-ți prelungești viața, apoi a făcut o frumoasă paralelă despre ce înseamnă creșterea antreprenorială și a companiei tale, având grijă de respectarea principiilor din această carte.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite