Ne găsiți și pe:

Business

Laptopul Samsung Galaxy Chromebook la vânzare din luna aprilie

Publicat

pe

Samsung Galaxy Chromebook are în sfârșit o dată oficială de lansare. Va fi disponibil la vânzare din 6 aprilie la un preț începând de la 999 USD. Laptopul Samsung este disponibil în culoarea Mercury Grey, sau un Fiesta Red mai îndrăzneț, care arată portocaliu strălucitor din unele unghiuri.

Este primul laptop Chromebook cu un display OLED 4K de 13,3 inch și un stilou S Pen. De asemenea, are un procesor mai puternic decât majoritatea Chromebook-urilor, un cip Intel Core i5 de generația a 10-a. Include 8GB RAM (LPDDR3) și un SSD de 256GB. Un Chromebook este un dispozitiv (tabletă sau laptop) care rulează sistemul de operare Chrome. Primele Chromebook-uri au fost produse de Acer și Samsung în 2011. Sunt foarte populare în SUA.

Când a prezentat pentru prima dată dispozitivul în ianuarie, Samsung a spus că vor fi disponibile configurații suplimentare, cu până la 16GB RAM, 512GB și un SSD de 1TB. Conform site-ului TheVerge, compania Samsung pare să fi lansat acum doar modelul de bază ca singura variantă disponibilă.

Laptopul cântărește puțin peste 1kg și este alimentat de o baterie de 49,2Wh care poate dura până la 9 ore cu o singură încărcare. Alte caracteristici la Galaxy Chromebook includ Wi-Fi 6, două porturi USB Type-C și difuzoare stereo de 2W. Are și o mufă pentru căști de 3,5 mm. O cameră foto de 1MP în față și o cameră foto de 8MP în spate (în modul flip).

Nu există multe companii care au încercat să vândă Chromebook-uri la acest preț. Doar Google a încercat dispozitivele Chrome cu un preț de 999 USD, atât Pixelbook 2017, cât și Pixel Slate 2018. Nici unul dintre aceste produse nu a primit o actualizare la același preț. Poate fi un semn că nu au avut succes. Pixelbook Go, lansat toamna trecută, începe de la 649 USD.

Dispozitivul Samsung va fi mult mai scump decât alți concurenții excelenți, cum ar fi Asus Chromebook Flip C434 care începe de la 549 USD, ca să nu mai vorbim și de o serie de ultrabook-uri Windows mai ieftine. În trecut, accesibilitatea a fost unul dintre cele mai puternice argumente pentru cumpărarea unui Chromebook. Deci, deși este cu siguranță un dispozitiv pitoresc cu hardware de înaltă performanță în interior, va trebui să fie un laptop excelent pentru a justifica acest preț.

Sursa Foto: Dieter Bohn/The Verge

Afaceri de succes in Timisoara

bizz.club timișoara. Cum atragi rapid bani în afacerea ta cu Adi Ploscaru

Publicat

pe

Marți, 24 ianuarie 2023, am avut o nouă sesiune de mentoring bizz.club, împreună cu mentorul nostru pe Finanțarea Afacerilor, Adi Ploscaru, care ne-a vorbit despre „Cum atragi rapid bani în afacerea ta”.

În cadrul acestei ședințe, Adi ne-a împărtășit soluții de finanțare rapidă a afacerii, cum să ne pregătim pentru „întâlnirea” de finanțare și cum să ne creștem șansele de finanțare.

Înainte de toate trebuie să ne gândim din start la un mix optim de finanțare, nu doar la o singură soluție de finanțare.

Soluțiile rapide de finanțare ce sunt la dispoziția companiilor sunt:

– Creditul furnizor

– Avansurile de la clienți

– Vânzarea activelor proprii

– Creditarea bancară / microcreditarea

– Banii de la proprietari / familie & apropiați

Mai departe, Adi ne-a oferit câteva sugestii în ceea ce privește pregătirea „întâlnirii” cu finanțatorul:

– Creează o poveste în jurul afacerii tale și implică finanțatorul ca fiind un personaj cheie din aceasta

– Fii într-o formă bună

– Fii punctual

– Fă-ți apariția la momentul potrivit

Cât despre indicatorii de performanță (KPIs) top 5 pe care îi analizează toți finanțatorii sunt:

– Cifra de afaceri

– Capitalizare

– Lichiditate

– Marja de profit (EBITDA)

– Capacitate de rambursare a datoriei

Fiecare punct din fiecare etapă de mai sus au fost dezvoltate și argumentate cu informații suplimentare de cătra Adi Ploscaru, iar la final a răspuns la întrebările adresate de toți membrii prezenți, oferind soluții și răspunsuri utile pentru antreprenorii din bizz.club.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, click pe BUTONUL alăturat și înscrie-te GRATUIT la următoarea ședință din zona ta! De ce să faci asta?
Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Lorenzo Cristian ne învață principiile gândirii magice în afaceri

Publicat

pe

Timişoreanul Lorenzo Cristian, unul dintre cei mai importanți magicieni din țară a fost prezent la prima şedinţă a anului a Bizz Club Timisoara.

Iată principiile propuse de Lorenzo:

Fii sufletul petrecerii – sa te diferențiezi pe piață cu ceva special!

Depăşirea maestrului – e bine să creşti cu mentori dar apoi trebuie să-ți găseşti calea ta!

Transformă frustrările în motivație!

Cercul magic – contextul în care stai, oamenii de care te înconjori sunt foarte importanți!

Marketingul puternic face diferența – poți să ai cel mai tare produs dacă nu îl faci cunoscut în piață

Cere sfatul unor profesionişti

Nu sabota vârful ci susține-l!

Sădeşte semințe!

Prețul filtrează clientul.

Brandul personal e ceva în care merită investit!

Nu copiez dar mă inspir şi personalizez maxim pentru mine!

Intuiția bate soarta!

Nu te baza doar pe logică! Creativitatea şi gândirea laterală fac diferența şi în bussines şi în magie!

Citeste mai mult

Afaceri de succes in Timisoara

Bucuria alergării și satisfacția rezultatelor la Bizz Club Timişoara

Publicat

pe

Astazi a avut loc prima şedință Bizz Club Timişoara din noul an.

După cuvântul de deschidere a co-ownerului Laszlo Fodor a urmar prezentarea membrilor şi invitaților prezenți. Viktor Biro a prezentat apoi Plandurance – un plan de consultanță şi antrenamente pentru cei care îşi doresc să aibă o formă fizică bună, să slăbească sau să performeze în sport.

„Perseverența şi ambiția sunt printre cele mai importante calități pentru a reuşi, dar ne bazăm şi pe măsurători şi eveluări, folosindu-se de tehnologie“, a precizat Victor Biro.

„Suntem diferiți, iar acest lucru pare câteodată tragic, de fapt este minunea creației sau evoluției, dacă vreți. Bucuria cunoașterii de nou, a unei descoperiri, poate fi câteodată greu de transmis prin cuvinte. Așa vedem și noi avantajele și beneficiile pe care metoda de antrenament de alergare bazat pe puls cardiac. Acesta este motivul pentru care, în loc să vă plictisim cu detalii tehnice, vă lăsăm o relatare pe care o considerăm deosebit de bine transmisă de către colegul nostru. Totodată te invităm să încerci și tu metoda, să acumulezi experiență folosind-o și am fi onorați dacă acest drum l-ai parcurge alături de noi“, spun cei de Echipa Plandurance România.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite