Ne găsiți și pe:

Secretul succesului

Feng Shui pentru succes. Există un flux de energie care aduce abundență

Publicat

pe

Un lucru pe care oamenii de succes îl au în comun este claritatea. Dacă ai claritate, ai acces la o sursă inestimabilă de motivație.

Dar ce înseamnă să ai claritate? Înseamnă să știi ce vrei, dar și de ce vrei ceea ce vrei. Astfel, în mintea ta va apărea stilul tău ideal de viață pentru că știm că energia merge acolo unde atenția noastră merge. Vei primi ceea ce gândești. Dacă emoțiile tale merg când în sus, când în jos, te învârți într-un cerc, nu poți avansa. Pentru a obține ceea ce dorești e important să ai o direcție, să nu îți schimbi prioritățile.

Dacă nu știi ce vrei, poți începe cu ceea ce nu vrei în ceea ce privește relațiile tale, cariera, sănătatea, banii, aspectul fizic, etc. și apoi reformulează. Vizualizează, cu cât mai multe detalii, cum se simte viața ta cu toate lucrurile pe care ți le dorești în ea. Cu cât știi mai clar ceea ce vrei, cu atât ești mai aproape de el. Vei observa că atunci când știi ce vrei, vei vedea în jurul tău lucrul dorit. Dacă de exemplu, îți dorești un anume model de mașină, vei observa în trafic tot mai multe mașini din cel model.

Dar să știi ceea ce vrei nu este suficient pentru a-l și obține. Ai nevoie de acțiunea potrivită, poate și de noi abilități. Bunăstarea noastră vine întotdeauna prin intermediul celorlalți. Cu cât generezi mai multe soluții pentru ceilalți, cu cât aduci mai multă valoare, cu atât vei câștiga mai mult. Pentru a efectua schimbări în mediul corporativ sau acasă, trebuie să începi cu tine însuți.

Există un flux de energie care aduce abundență. Folosirea Feng Shui pentru a atrage lucruri către tine înseamnă eliminarea blocajelor și îmbunătățirea acestui flux de energie. Dezordinea este o energie stagnantă care nu lasă loc pentru creștere. Tendința de a păstra lucrurile pentru că „într-o zi s-ar putea să ai nevoie de ele” indică o lipsă de credință în fluxul de energie care îți aduce abundență. Mesajul către Univers este că nu ai încredere în ce-ți va oferi și fluxul de energie este slăbit foarte mult.

Sectorul de nord-est este sectorul cel mai prosper în acest an, datorită prezenței stelei 9 care aduce prosperitate în viitor. Folosește această zonă a casei tale pentru a face planuri pe termen lung, pentru a-ți împărtăși ideile sau atunci când ai nevoie să vezi oportunități, soluții sau să dobândești noi abilități. Folosește zona pentru a crea relații bune pe termen lung, parteneriate.

Performanța muncii și bogăția în afaceri pot fi crescute și prin decongestionare și stabilirea ordinii pe biroul tău, Qi-ul productiv nu poate curge dacă toate acele „lucruri” de pe birou blochează mișcarea și îți încurcă mintea. Eliberează complet biroul și  pune înapoi numai articolele care sunt folosite în fiecare zi, limitează-te la un singur proiect și eventual câteva lucruri pozitive, care îți îmbunătățesc cariera, care te motivează. Alte articole ar trebui plasate în altă parte, folosește dulapuri pentru dosare, sertare pentru depozitare. Asigură-te că zona este curată și lipsită de dezordine, dar și că exprimă vizual energia prospețimii și a succesului.

Un alt sector pe care îl poți folosi atunci când ai nevoie de un mentor, de cineva care să îți arate calea, este sectorul sudic. Stai în această zonă atunci când cauți ajutor sau ghidare. Folosește această zonă cu intenția ta, planifică aici acțiunile care să te ducă mai aproape de scopul tău.

Pentru o evaluare completă Feng Shui, trebuie să consulți un profesionist. Este mult prea complex pentru a fi abordat complet într-un articol, îți oferă doar câteva exemple de tehnici pe care le poți încerca, astfel încât să vezi dacă Feng Shui este pentru tine. Noi te așteptăm cu drag.

Articol de Claudia Irhasiu și Radu Irhasiu, specialiști Feng Shui

Secretul succesului

Un timişorean – locul trei în lume la masaj

Publicat

pe

Timişoreanul Cosmin Adrian Simu a luat medalia de bronz la Campionatul Continental de Masaj, care a avut loc, zilele trecute, în Grecia, la Atena.

Majoritatea sportivilor din Timişoara îl cunosc şi au apelat la terapeutul Cosmin, despre care se spune ca are „mâini de aur”.

Cosmin are un cabinet particular în Timișoara unde ajută pacienții prin chiroterapie, masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj cu vaccum, reflexoterapie, presopunctură și alte proceduri specifice pentru acestei ramuri.

Cosmin Adrian Simu este apreciat în comunitatea de pe Bega și pentru actele de caritate pe care le face. Amintim doar că tratamentele pentru copii și seniori de peste 70 de ani le face gratuit.

Recent el a fost numit directorul regional al Asociației de Masaj și Terapii Complementare Giurgiu, oraș în care s-a născut. Cu toate acestea el își va desfășura cu preponderență activitatea, în continuare, în orașul de pe Bega.

Campionatul Național de Masaj este în primul rând o competiție, dar în același timp și o oportunitate pentru participanți de a găsi inspirație profesională și de a crea legături între ei.

Prin participarea la această la această competiție mondială, terapeuții au posibilitatea să-și îmbunătățească tehnicile, și să-și aducă un important aport de imagine activității desfășurate de ei.

de Olimpiu Bulzan

 

Citeste mai mult

Secretul succesului

bizz.club Timișoara. Invitat special: Călin Traian Pascu, CEO Foto Noble Madrid

Publicat

pe

Marți, 12 aprilie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara cu „casa plină”, în cadrul căreia l-am avut ca invitat special pe Călin Traian Pascu, CEO Foto Noble Madrid, „Visător la 24 de ani, Antreprenor în Madrid acum”.

La momentul de Spotlight, Călin Iepure ne-a prezentat evenimentul anului, bizz.camp 2022, iar în curând vom anunța în întreaga comunitate cum te poți înscrie și tu.

La momentul de educație, Călin Pascu ne-a împărtășit din experiența lui și cum a ajuns un antreprenor de succes în Madrid, conducând un business în domeniul fotografiei.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul timisoara.bizz.club la ședința de săptămâna viitoare!

Citeste mai mult

Secretul succesului

bizz.club Timișoara. Cum să folosești Fereastra JOHARI în Networking, cu Marius Darie

Publicat

pe

Marți, 27 aprilie, a avut loc o nouă ședință bizz.club Timișoara, în cadrul căreia invitatul nostru special Marius Darie, CEO MindDetox, JMT Mentor, ne-a vorbit despre „Cum să folosești Fereastra JOHARI în Networking”.

La începutul ședinței, toți participanții s-au prezentat pe ei și business-urile lor din perspectiva a ceea ce oferă unic clienților lor, apoi a avut loc schimbul de referințe și prezentarea de carte.

După deschiderea ședinței și prezentarea participanților a urmat momentul de Spotlight susținut de Loredana Trocan, de la Hansen Timișoara.

Ea ne-a prezentat produsele și serviciile Hansen, brand cu parteneri internaționali și o vechime de peste 20 de ani. Hansen este un distribuitor de piese de mobilier cu un design plăcut și ergonomic, cu scopul bunăstării clientului din toate punctele de vedere. De asemenea, oferă și servicii de consultanță în alegerea celor mai bune piese de mobilier în funcție de nevoile specifice ale clientului. Mai multe detalii aici: https://www.hansen.ro/

La momentul de training, Marius ne-a vorbit despre Fereastra JOHARI în Networking.

Cuvântul magic al întâlnirii a fost încrederea, un termen foarte utilizat privind relațiile dintre noi. Pentru Marius încrederea înseamnă „zic ce fac și fac ce zic”.

Apoi ne-a prezentat Modelul Încrederii: Fereastra JOHARI. Acest model are 2 componente: ce văd eu la mine și ce văd alții la mine. Dacă punem sub formă de axe, se formează 4 cadrane al acestui model al încrederii:

 Ce văd eu la mine și ce văd alții la mine – Arenă: Comunicare deschisă

 Ce nu vad eu la mine și ce văd alții la mine – Puncte oarbe: Auto-descoperire

 Ce văd eu la mine și ce nu văd alții la mine – Mască: Zona Ascunsă

 Ce nu văd eu la mine și ce nu văd alții la mine – Potențial: Necunoscut

Apoi Marius a făcut împreună cu noi un exercițiu de networking folosind modelul Johari. Fiecare dintre noi am avut de ales 6 puncte forte care ne reprezintă dintr-o listă, apoi am înmânat această listă celui care credem că ne cunoaște cel mai bine, iar el la rândul lui a scris 6 puncte forte care că ne reprezintă.

Elementele comune din cele 2 liste reprezintă arena (ce văd eu la mine și ce văd alții la mine). Elementele care se află doar în lista mea sunt din zona mască (ce văd eu la mine și ce nu văd alții la mine). Elementele aflate doar în lista celuilalt sunt punctele oarbe (ce nu văd eu la mine și ce văd alții la mine). Iar elementele ce nu se află în nicio listă reprezintă cel mai mare potențial, care este încă necunoscut.

Acest exercițiu este foarte util pentru obținerea unui feedback clar și pentru consolidarea încrederii în relațiile noastre.

Dacă vrei și tu să participi la astfel de sesiuni valoroase, înscrie-te acum GRATUIT pe site-ul https://timisoara.bizz.club/ la ședința de săptămâna viitoare! De ce să faci asta?

✅ Vei afla informații cel puțin la fel de interesante (Educație);

✅ Te vei putea prezenta pe tine și afacerea ta (Networking);

✅ Vei putea cere recomandări exact pe nevoile tale (Sprijin reciproc).

Beneficiile unei astfel de comunități asupra creșterii tale și a afacerii pe care o conduci s-ar putea să te surprindă permanent, iar drumul tău spre succes va fi mai scurt!

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite