Ne găsiți și pe:

Fotbal

O nouă înfrângere pentru Poli

Publicat

pe

Poli avea nevoie de un rezultat pozitiv la Ploiești, în fața unei echipe superioare ca lot. După 90 de minute cu un fotbal bun, Petrolul s-a impus meritat cu 1-0. Nicio surpriză, gazdele continuă lupta pentru promovare, oapeții pe cea spre salvarea de la retrogradare.

Ploieștenii au început mai bine, au avut ocazii bune, au contruit frumos în fața unei echipe care a fost de multe ori în corzi. Arnăutu a deschis scorul în minutul 23, deviind un șut al lui Marinescu, iar Poli a scăpat ușor până la pauză, 1-0. Totuși, Axente a trimis mingea în bară în minutul 45, iar Scutaru a reluat din foarfecă în brațele portarului advers.

În partea secundă, Petrolul cu ocaziile, Poli cu apărarea. Pe final, Axente a avut șansa egalării, dar era prea mult după un meci prost făcut de elevii lui Foale. Violeții rămân pe locuri retrogradabile, iar săptămâna viitoare joacă la Buzău.

Petrolul: R. Avram – Bărboianu, Al. Olaru, Ant. Manolache, Ţicu – Al. Munteanu, Laur. Marinescu (cpt.), Cioinac, Bg. Gavrilă – Younes, Arnăutu

Rezerve: Cezar Lungu,Mihăescu, Sîrghi, D. Meza Colli, Şt. Blănaru, Ianis Stoica, D. Enache
Antrenor: Flavius Stoican

 ASU Politehnica: M. Contra – C. Jurj, Scutaru (cpt.), Coadă, Cherecheş – Dros, Bg. Vasile – D. Radu, Ignea, Schieb – Mir. Alexe
Rezerve: Murariu – Vidrăşan, F. Trip, Ad. Ungureanu, C. Popescu, Zabun, Alin Manea

Antrenor: Antonio Foale

PETROMAN MIRCEA

Fotbal

Final de an glorios pentru Poli. Suporterii au omagiat Revoluția

Publicat

pe

Final de sezon perfect pentru Poli care a mai bifat o victorie, iar echipa traversează cea mai bună perioadă de când au promovat în liga secundă, astăzi obținând a cincea victorie din ultimele șapte partide.

În tribune, suporterii au omagiat împlinirea a 30 de ani de la începutul Revoluției prin bannere cu inscripții specifice.

A fost 1-0 cu Pandurii Tg. Jiu la finalul unui meci epuizant. Golul a venit în prelungiri, minutul 97, din gheata lui Axente, care a transformat un penalty obținut de Ioan Mera.

Trebuie spus că suporterii alb-violeți au făcut o atmosferă superbă și au pregătit mult acest joc, omagiind prin bannere, steaguri și o coregrafie deosebită, jertfa timișorenilor de acum 30 de ani.

A fost o victorie chinuită, care a venit foarte greu, dar e bine că a venit. Oricum, Poli a dominat clar partida, a ratat o căruță de ocazii , dar a venit și răsplata.

ASU Politehnica: Mutariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Dros, Vidrăsan – C. Popescu (F. Trip 77′), Ignea, Zabun (Ad. Ungureanu 72′) – Axente
Antrenor: Octavian Benga

PETROMAN MIRCEA

Citeste mai mult

Fotbal

Grupele EURO 2020. Tragerea la sorți a avut loc la București

Publicat

pe

La București s-au tras la sorți grupele pentru EURO 2020.

În cadrul Centrului Expozițional Romexpo au avut loc tragerile grupelor sub comanda multor oficialități din cadrul UEFA , dar și unii fotbaliști de marcă retrași din activitate, Casillas, Sivebaek, Ricardo Carvalho, Desailly, Lahm, Zagorakis, Joao Mario, Poborsky , Ruud Gullit, Arshavin, Totti.
Turneul va fii găzduit în premieră de 12 orașe din țări diferite: București, Budapesta, Londra, Roma, Baku, Bilbao, Glasgow, Copenhaga, Londra, Munchen, Amsterdam și Sankt Petersburg.
Grupa A : Italia, Turcia, Tara Galilor, Elveția
Grupa B : Rusia , Danemarca, Finlanda, Belgia.
Grupa C : Olanda, Ucraina, Austria , Câștigător Baraj D.
Grupa D : Anglia , Croația, Cehia , Câștigător Baraj C.
Grupa E : Spania, Suedia, Polonia, Câștigător Baraj B.
Grupa F : Germania, Franța, Portugalia, Câștigător Baraj A.
Ultimele echipe calificate se vor cunoaște după barajele din 26 și 31 martie 2020.
PETROMAN MIRCEA

Citeste mai mult

Fotbal

Poli vine cu un punct de la Cluj

Publicat

pe

Ultima etapă a turului ligii secunde de fotbal,  pe Cluj Arena, Universitatea și Poli au terminat nedecis, 0-0, iar Poli rămâne singura echipă cu doar 10 goluri primite in prima parte a campionatului, o performantă realmente deosebită.

Jocul a inceput cu o ratare imensaă a lui Florescu, acesta putând deschide scorul in secunda 22, dar șutul său a trecut puțin pe langă poartă. Bănățenii au arătat ca sunt în joc și tânărul Popescu a luftat în careul mare la o fază în care a fost la un pas să deschidă scorul. Meciul a avut ritm, s-a jucat intens și în viteză chiar dacă ocazii mari nu au mai fost până la pauză.

În partea secundă,  Goga a ratat incredibil din 6 metri, iar Zăbun a trimis mingea în bară din 8 metri, la o centrare bună a lui Vidrașan. Finalul se joacă pe contre, cu un plus pentru Cluj, iar Goga are o nouă ocazie, în minutul 75, dar Murariu a respins excelent. S-a încheiat 0-0, dar în ciuda scorului meciul a fost foarte bun pentru liga secundă, iar Poli încheie turul cu 25 de puncte și este neînvinsă în ultimele 5 jocuri, timp în care a primit un singur gol.

ASU Politehnica: Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Chereches, Bg. Vasile, Ignea, Dros, C. Popescu, Axente, Ad. Ungureanu. Au mai jucat: Vidrasan, Zabun si Trip.

Antrenor: Octavian Benga

În runda viitoare, prima a returului, ASU Politehnica va juca în deplasare cu CS Mioveni.

PETROMAN MIRCEA

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite