Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Sport

Protest la Timișoara. Suporterii echipelor de fotbal deplâng lipsa infrastructurii sportive

Publicat

pe

Suporterii echipelor de fotbal din Timișoara, Drukeria, organizează, joi, un protest față de lipsa infrastructurii sportive din Timișoara, după ce au lansat o petiție pe aceeași temă, care a fost semnată de 1.700 de persoane.

Protestul se va desfăşura în centrul oraşului, unde sunt aşteptaţi sportivi şi susţinători ai sportului.

Întâlnirea va avea loc joi, la ora 17.00, în Piaţa Unirii. De aici, la 18.30, se va porni în marş pe traseul V. Alecsandri – Piaţa Libertăţii – Alba Iulia – Piaţa Operei – Primărie – bulevardul C.D. Loga – Consiliul Judeţean Timiş.

„Pe 25 mai ne dorim să ne adunăm cât mai mulţi timişoreni şi să ne spunem of-ul în stradă, în speranţa că împreună, prin vocile noastre, ne putem face auziţi şi lucrurile să se mişte în direcţia normală. Invităm toate cluburile sportive din oraş să adere la iniţiativa noastră, indiferent de ramurile sportive în care activează şi să încurajeze copiii, părinţii şi antrenorii să ni se alăture îmbrăcaţi în echipamentul lor, cu steaguri, mesaje sau orice materiale consideră că îi reprezintă. De asemenea, îndemnăm ca fiecare copil/sportiv să aducă o minge sau echipament din sportul pe care îl practică şi să transformăm zona centrală într-o mare arenă polisportivă. Lipsa infrastructurii sportive ne afectează pe toţi, indiferent că dorim să practicăm sport de menţinere, de masă sau sport de performanţă, de aceea ne-am bucura dacă aţi participa, în număr cât mai mare şi să fim împreună o voce puternică, aşa cum timişorenii au fost de atâtea ori, la nevoie“, au transmis reprezentanții Drukeria, într-un comunicat de presă.

O petiție cu titlul „Timișoara vrea respect“ a fost lansată online și a fost semnată de 1.700 de persoane.

Alte sporturi

Cupa Mondială de Rugby 2023. Irlanda a învins România

Publicat

pe

După opt ani, România este din nou prezentă la Cupa Mondială de Rugby 2023 ce are loc în Franța.

Pe Stade de Bordeaux, în fața a 41.170 de spectatori, selecționata stejarilor nu a putut ține ritmul cu echipa Irlandei, care este, în momentul actual numărul 1 mondial.

Scorul final a fost 82 la 8, dar până la urmă rămânem cu gândul că suntem și noi printre marile forțe ale lumii în acest sport.

Următorul meci al României este împotriva Africii de Sud pe 17 septembrie de la ora 16 tot la Bordeaux.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Alte sporturi

Începe Cupa Mondială de Rugby 2023

Publicat

pe

Începând de vineri și până pe 28 octombrie, cele mai puternice 20 de echipe naționale din lume se întrec, în Franța, pentru câștigarea Cupei Mondiale la rugby.

Printre acestea se află și România, „stejarii“ revenind la cel mai înalt nivel după o pauză de 8 ani.

Cupa Mondială debutează vineri seara cu meciul dintre gazda Franța și Noua Zeelandă.

Partida se va juca pe Stade de France începând cu ora 22:15, putând fi vizionată și în România de posturile care vor transmite competiţia.

Nationala României joacă primul joi mâine de la ora 16.30 la Bordeaux. Din grupa noastră mai fac parte Scoția, Irlanda, Africa de Sud și Tonga.

Echipa Timispress va fi prezentă la acest mondial, de unde va relata cele mai tari meciuri.

Mircea Petroman

Citeste mai mult

Fotbal

Femeie din Pișchia amendată pentru că a abandonat un cățel la marginea comunei

Publicat

pe

O femeie din Pișchia, județul Timiș, a fost amendată de polițiștii locali după ce a abandonat un cățel la marginea comunei.

Conform Inspectoratului de Poliție Timiș, în  4 septembrie 2023, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Timiș au  identificat o femeie în vârstă de 61 de ani, din comuna Pișchia, județul Timiș, care în urma cu câteva zile a abandonat un exemplar canin la marginea comunei.

„Față de aceasta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 3000 de lei potrivit  art. 26, din Legea 205/ 2004 privind protecția animalelor, republicată“, transmit polițiștii.

În prezent, exemplarul canin în cauză se află în afara oricărui pericol, urmând a fi încredințat spre adopție unei familii iubitoare de animale.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite