Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Din țară

Cum să ai o terasă pentru toate cele 4 anotimpuri? Închiderea terasei cu sticlă

Publicat

pe

Nu trebuie sa renunti la terasa ta iarna pentru ca vremea nu e la fel de placuta ca vara. Cu solutii inteligente si fiabile, poti avea o terasa 100% functionala in orice anotimp. Descopera de ce iti recomanda specialistii Sun Leader închiderea terasei cu sticlă, ca să ai o terasă pentru toate cele 4 anotimpuri!

Terasa poate fi un colt de rai. Este o adevarata oaza de relaxare care poate fi amenajata cu diverse elemente si detalii care sa aduca natura mai aproape. Petrecerea timpului in acest spatiu special se transforma intr-o experienta cu adevarat memorabila, daca folosesti accesoriile potrivite.

Daca ai un spatiu comercial dedicat HoReCa sau primesti vizitatori in mod regulat, sigur esti interesat sa gasesti solutii pentru inchiderea terasei tale. Astfel, numarul de clienti se va mentine chiar si atunci cand vremea nu este favorabila. Daca cauti o solutie perfecta pentru pergole retractabile si inchideri de terase, Sun Leader este constructorul pe care trebuie sa il iei in considerare. Iata si cum:

–  Investeste in solutii rezistente pentru acoperirea terasei, pentru ca aceasta sa fie intotdeauna practica si functionala. Copertinele, marchizele si prelatele sunt materiale de calitate mai slaba; cauta sisteme mai rezistente care ofera protectie eficienta, cum ar fi pergolele retractabile.

–   Instaleaza un sistem de inchidere pe terasa ta, astfel incat sa se poata folosi atat vara, cat si iarna sau in sezoanele de tranzitie. Astfel, prelungesti sezonul de terasa de la 5 luni la 12 luni pe an.

Daca doresti sa obtii un succes pe termen lung, adopta solutii moderne care sa se adapteze pentru a nu necesita investitii suplimentare in viitor.

Obtine mai multi vizitatori pentru locatia ta!

Ti-ar placea sa poti folosi terasa indiferent de conditiile meteorologice? Nu trebuie sa ignori spatiul exterior in sezonul rece, deoarece pregatirea corecta a terasei aduce beneficii multiple, nu doar pentru relaxare, ci si pentru afacerea ta in HoReCa.

Dacă vrei să ai mai multi vizitatori la locatia pe care o administrezi, ia in considerare inchiderea terasei cu sisteme glisante din sticla! Ce avantaje aduc aceste sisteme in industria HoReCa și cum se pot personaliza?

  • Transforma terasa intr-un spatiu cald si confortabil tot anul, complet amenajata si functionala.
  • Protejarea terasei imbunatateste fluxul de clienti si prelungeste viata afacerii

Obtine o terasă mai confortabilă, acasă la tine!

Si atunci cand iti construiesti terasa la casa/ apartament, trebuie sa acorzi aceeasi importanta sistemelor folosite! O terasa care functioneaza optim iarna la fel ca vara poate fi obtinuta folosind materiale rezistente, de calitate. Va arata bine si va fi protejata in mod eficient.

Daca vrei sa iti transformi terasa in zona perfecta pentru sezonul rece, alege inchideri din sticla securizata. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de tipuri, astfel incat sa te poti bucura de functionalitate maxima după placul tau. De la sistemele automate din sticla pe care sa le controlezi usor cu telecomanda pana la sticla fixa sau glisanta, balustrada din sticla si usi din sticla – toate acestea iti ofera posibilitati multiple de personalizare a terasei tale. Cu aceste sisteme, terasa se poate transforma usor intr-o incapere auxiliara si spatioasa sau intr-un veritabil Wintergarden.

Folosind sticla glisanta si un acoperis retractabil, terasa se poate deschide si inchide in functie de vreme si anotimp. Acest lucru va oferi siguranta atat la interior, cat si la exterior, precum si confort total indiferent de conditiile meteorologice.

Acum nu trebuie sa mai uiti de terasa ta in sezonul mai rece. O pergola retactabila acoperita, sticla glisanta si sisteme de incalzire sau izolare termica vor transforma terasa intr-un spatiu 100% functionabil pe tot parcursul anului. Nu mai trebuie sa lasi temperaturile extreme sa iti strice momentele petrecute pe terasa ta, ci poti avea o terasă pentru toate cele 4 anotimpuri.

Din țară

INFORMARE DIN PARTEA WEBUILD SPA MILANO, SUCURSALA ROMANIA – BUCURESTI

Publicat

pe

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, WEBUILD SPA MILANO, SUCURSALA ROMANIA BUCURESTI , Str. Gara Herastrau nr. 2, et.9, sect 2 ,Bucuresti, intentioneaza sa solicite  de la A.N. „Apele Romane” Administratia Bazinala de Apa Banat, aviz de gospodarire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea ORGANIZARE DE SANTIER PENTRU LUCRARI DE CONSTRUCTII ” deservește investiția „MODERNIZAREA LINIEI FEROVIARE CARANSEBEȘ – TIMIȘOARA – ARAD” LOT3 TIMIȘOARA EST – RONAȚ TRIAJ GR.D  , amplasate in TIMISOARA, TIMIS

Aceasta investitie este constructie nouă

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa Str. Gara Herastrau nr. 2, et.9, sect 2 ,Bucuresti dupa data de  19.12.2023.

Citeste mai mult

Din țară

OPORTUNITATE. Peste 5.000 de posturi de soldat/gradat profesionist în Armată

Publicat

pe

Ministerul Apărării a început procesul de selecție pentru ocuparea a peste 5.000 de posturi de soldaţi profesionişti, la care pot participa bărbați și femei, chiar și fără experiență militară.

Înscrierile pentru cele 5.093 de posturi de soldat/gradat profesionist, care formează cel mai numeros corp de personal militar și execută misiuni specifice luptătorilor şi specialiştilor militari, au început luni, 12 februarie, și se vor încheia la 1 martie, arată Ministerul Apărării pe site-ul propriu.

Principalele condiţii pe care trebuie să le îndeplinească, cumulativ, un candidat sunt: cetăţenia română şi domiciliul stabil în România, vârsta între 18 și 45 de ani, cel puțin 10 clase de liceu sau 11 de învăţământ profesional absolvite, să fie declarat „Admis” la probele de selecţie, care constau în evaluarea capacităţii motrice, evaluarea psihologică şi un interviu, să fie declarat „Apt” la examinarea medicală. Candidații selectați vor participa apoi la un program de instruire gratuit cu durata de până la 10 săptămâni, cazarea, masa şi echipamentul fiind asigurate, de asemenea, gratuit.

Programul de instruire este focusat pe formarea deprinderilor de bază pentru militari în ceea ce priveşte instrucţia de front (…). Ulterior, în funcţie de armă şi specialitate militară, soldaţii parcurg un program de specializare.

Anul trecut au ieşit din sistem aproape 7.000 de angajaţi. Din 2007, de când serviciul militar obligatoriu a fost suspendat, armata este formată exclusiv din profesionişti.

Citeste mai mult

Din țară

Mai multe afecțiuni afecțiuni duc la suspendarea permisului de conducere

Publicat

pe

Persoanele care suferă de afecțiuni cardio-vasculare, diabet, insuficiență renală gravă și tulburări psihice nu vor mai putea să conducă autovehicole pe drumurile publice.

Doar în cazuri excepționale, permisul de conducere auto poate fie eliberat sau reînnoit persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare. Dar numai după ce afecțiunea a fost tratată și doar în baza unui aviz eliberat de un medic specialist.

Persoanele care au probleme cu aparatul respirator, nu vor mai avea dreptul de a conduce. Aceștia pot redobândi permisul auto doar dacă primesc acceptul medicului specialist.

În cazul persoanelor cu insuficiență renală gravă, permisul poate fi păstrat numai pe baza unui aviz medical autorizat. Și cu condiția efectuării unor controale medicale periodice.

Nici cei cu tulburări psihice sau cu dependență de droguri, medicamente sau alcool, nu au dreptul de a conduce. Iar dacă se constată una dintre aceste afecțiuni ulterior dobândirii permisului, acesta va fi suspendat automat.

De asemenea, conform legii, persoanele care suferă de diabet zaharat nu pot conduce o mașină.

Însă, dacă urmează un tratament medicamentos și se angajează să țină sub control hipoglicemia, își pot păstra permis auto.

Totodată, cei în cazul cărora există suspiciuni de sindrom de apnee moderată sau severă trebuie să efectueze o consultație de specialitate. Și doar dacă obțin un aviz medical autorizat își pot păstra permisul de conducere.

Pentru a avea drept de conducere, șoferii trebuie să aibă o acuitate vizuală binoculară de cel puțin 0,5, când se utilizează ambii ochi. În cazul în care nu se încadrează în aceste limite, nu vor avea dreptul de a conduce un vehicul pe drumurile publice. Decât dacă această problemă se rezolvă prin ochelari de vedere sau lentile de contact.

Nici persoanele care au probleme cu auzul și suferă de hipoacuzie profundă bilaterală nu pot conduce vehicule din categoria A sau B, decât dacă acesta dispune de oglinzi mai mari.

Codul Rutier interzice și persoanelor care au boli cardiovasculare să dețină permis de conducere auto. Totuși, în cazul în care afecțiunea a fost tratată și un medic cardiolog a acordat aviz favorabil, atunci șoferul își poate păstra permisul.

În această categorie intră afecțiuni precum bradiaritmiile, tahiaritmiile, simptome de angină, implantare de stimulator cardiac permanent, operație de bypass coronarian cu grefă, transplant de cord etc.

În schimb, nu se pot elibera sau reînnoi permisele de conducere în cazul unei boli vasculare periferice, cardiopatie valvulară, etc.

Permisele de conducere nu sunt eliberate sau reînnoite celor care prezintă afecțiuni sau anormalități ale aparatului locomotor.

Persoanele cu dizabilități pot primi dreptul de a șofa numai cu avizul unei unități de asistență medicală autorizate. Iar în anumite cazuri va fi necesar și susținerea unei probe practice de conducere.

De asemenea, avizul acordat trebuie să precizeze ce tip de modificare este necesară la vehicul.

Depresia este o altă afecțiune care, indirect, te poate lăsa fără carnet. Majoritatea medicamentelor utilizate în tratarea acestei afecțiuni conțin substanțe cu efect psihoactiv sau psihotrop.

Aceste medicamente alterează capacitatea șoferului de a reacționa și îi scade atenția. De aceea, lege interzice conducerea unei mașini celor care folosesc astfel de tratamente.

Șoferii prinși sub influența acestor substanțe riscă să ajungă la închisoare. Conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive atrage suspendarea automată a dreptului de a conduce și se pedepsește cu până la 5 ani de închisoare.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite