Ne găsiți și pe:
pergole retractabile

Actualitate

Vino la cel mai mare seminar de dezvoltare personală al anului 2016 din Timișoara! Este gratuit

Publicat

pe

“Cam 95% din comportamentul nostru, din sentimente şi reacţii au la bază obiceiurile.” – Maxwell Maltz

 

Destinul vieții tale e ascuns în „agenda” ta zilnică. În obiceiurile tale! Vino să descoperi cum să faci și să desfaci obiceiurile care îți vor defini  viitorul vieții tale, la cel mai mare seminar GRATUIT dedicat resetării obiceiurilor – Habit Reset:

 

http://www.beniaminmuj.ro/habit_reset

 

Vei pleca de la seminar cu idei și metode clare despre:

 

✔ Cum să rupi lanțul obiceiurilor nepotrivite.

✔ Cum să consolidezi și să fii consecvent obiceiurile bune.

✔ Ce se întâmplă la nivelul minții și corpului tău.

✔ Bune obiceiuri ale oamenilor de succes în domeniile:

– sistem de gândire

– financiar

-sănătate

– comunicare și relații

– organizare

– îngrijirea mediului

 

Acum ai ocazia să înveți principii și metode pentru a deprinde obiceiuri care să te conducă la destinația dorită de tine!

 

Pe 20 iulie, la ora 18:00, la Hotel Lido – în Timișoara – ai ocazia unică de a participa GRATUIT la un seminar de 3 ore în care vei învăța într-o manieră interactivă despre cum obiceiurile fac diferența între o viață trăită la întâmplare și una trăită intenționat!

 

DESPRE SPEAKERI:

 

Beniamin Muj este antreprenor, speaker, trainer și coach, expert în comunicare, dezvoltare personală și leadership, cu o experiență de peste 15 ani în antreprenoriat și leadership în diverse organizații. Pasionat de potențialul pe care omul îl are ca ființă creatoare – creată în mod desăvârșit de Dumnezeu, misiunea lui este de a ajuta oamenii să facă din viața lor o capodoperă trăită creând și împărtășind semenilor valoare.

 

Călin Iepure este Professional Public Speaker, Trainer și Antreprenor. Misiunea lui Călin este aceea de a-i ajuta pe oamenii de business să aibă un impact real asuprea celor din jur. Face acest lucru atât prin discursurile, trainingurile, workshopurile, team-buildingurile, evenimentele, sesiunile de mentorare și consultanță pe care le organizează, cât și ca antreprenor în patru companii și asociat în zeci de proiecte.

 

Gina Benyo este expert Lean, cu o vastă experiență în organizarea și optimizarea proceselor. Misiunea ei este să implementeze obiceiuri de ordine la locul de muncă astfel încât productivitatea să fie maximă.

 

Sarah Harvat este absolventă a Ingineriei Mediului, foarte dinamică și cu un mare bagaj de voluntariat! Pasiunea ei cea mai mare este mediul înconjurător și animalele. Sarah consideră comunicarea cea mai importantă armă pentru a schimba lumea de aceea își dorește să învețe și pe cei din jurul ei că printr-o bună comunicare se pot rezolva multe conflicte.

 

 

Locurile disponibile la acest seminar sunt limitate (doar 300!).

 

Rezervă-ți locul aici: http://www.beniaminmuj.ro/habit_reset

 

 

Citeste mai mult
Click pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din țară

ATENȚIE șoferi! Drumul Giarmata-Pișchia-Alioș, blocat de transportul agabaritic

Publicat

pe

Convoiul, cu o masă totală de 788 tone, o lungime de 120 metri, lățime de 6 metri și înălțime de 5,4 metri parcurge traseul: Nădlac DN 7 – DN 7G – A1 – nodul rutier Giarmata.

Astfel, drumul Giarmata-Pișchia-Alioș (prelungire a tronsonului Zăbrani – limită județ Timiș) va fi blocat astăzi, 24 februarie, între orele 9.00 – 18.00.

Autoritățile recomandă celor aflați în trafic în această zonă să recurgă la rute ocolitoare.

Un transport agabaritic record va traversa localitățile Gearmata, Pișchia și Alioș

Citeste mai mult

Social

Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Publicat

pe

Dragobetele, sărbătoarea tinereţii, a veseliei şi a iubirii, are loc în fiecare an în 24 februarie.

În funcţie de regiune, obiceiul Dragobetelui poate avea şi alte denumiri precum „Cap de primăvară”, „Logodnicul sau Însoţitul Păsărilor”, „Dragostitele”, „Ziua Îndrăgostiţilor”, „Sânt Ion de primăvară” sau „Granguru”.

Conform unor legende populare, Dragobetele era considerat fiul babei Dochia, un tânăr chipeş care obişnuia să seducă toate femeile ce îi ieşeau în cale. Totuşi, în prezent, Dragobetele reprezintă pentru români simbolul autohton al dragostei, fiind identificat cu zeul dragostei din mitologia romană, Cupidon, şi cu zeul iubirii în mitologia greacă, Eros.

Dragobetele a fost marcat, de-a lungul timpului, de numeroase tradiţii şi superstiţii, de la jurământul fraţilor de sânge, „zăpada zânelor” strânsă de tinerele necăsătorite pentru proprietăţile ei magice, sărutul obligatoriu în fiecare cuplu care doreşte să îşi menţină iubirea, până la interzicerea plânsului, care ar atrage necazuri în următoarele luni.

Tradiţii

În această zi bărbaţii trebuie să fie în relaţii cordiale cu toate femeile. În caz contrar, aceştia ar fi avut parte de o primăvară plină de ghinion şi un an greu.

Pentru că iubirea dintr-un cuplu să rămână vie de-a lungul anului, tinerii trebuie să se sărute în ziua de Dragobete.

Tot în această zi, ţesutul, cusutul şi toate treburile grele de pe lângă gospodărie sunt interzise. Totuşi, este permisă curăţenia, deoarece se consideră că aceasta este aducătoare de prospeţime şi de spor.

În ziua de Dragobete plânsul le este interzis tinerilor şi tinerelor. În caz contrar, aceştia vor avea parte de necazuri şi supărări în lunile următoare.

În unele regiuni din ţară, ajunul de Dragobete este tratat la fel ca noaptea de Bobotează, când tinerele care doresc să îşi afle ursitul îşi pun sub pernă busuioc sfinţit.

Citeste mai mult

Din țară

Un transport agabaritic record va traversa localitățile Gearmata, Pișchia și Alioș

Publicat

pe

Un transport agabaritic record pentru România cu greutatea de 788 tone, se va efectua în perioada 23 februarie 2025 – 4 martie 2025 începând cu ora 09:00 AM, pe ruta:

Nădlac 1 PTF – DN7 – Nădlac 2 PTF – DN7G – A1 – Giarmata – DJ691 – Pieschia – DJ691 – Alios – DJ691 – Neudorf – DJ682 – Lipova (str. Timișorii – pod Lipova – DN7) – DN7 – Ilia – A1 – Grind – DN68A – Săcămaș – DN7 – Termocentrala Mintia.

Convoiul agabaritic va transporta o turbină către Termocentrala Mintia (județul Hunedoara), termocentrală aflată în plin proces de retehnologizare.

Convoiul are o lungime totală de 120 m, lățime de 6 m, înălțime de 5,4 m și greutate 788 tone.

Transportul face parte dintr-un contract ce cuprinde peste 250 de componente care au început să fie livrate la Mintia încă din luna iunie 2024 și au termene fixe de instalare pe fundații.

Guvernul României a declarat proiectul „Centrala electrică MASS Mintia” ca proiect de importanță națională în domeniul energiei electrice. Această decizie subliniază angajamentul autorităților de a asigura securitatea energetică a țării, de a moderniza Sistemul Energetic Național (SEN) și de a sprijini dezvoltarea economică prin investiții strategice.

Noua centrală, amplasată în județul Hunedoara, va funcționa pe baza unor tehnologii moderne și eficiente, utilizând turbine cu gaz și abur, cu o capacitate instalată totală de 1,770 MW. Prin această investiție, estimată la 1,4 miliarde de euro, se vor crea sute de locuri de muncă și se va contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, aliniindu-ne obiectivelor europene de decarbonizare. Centrala va produce anual aproximativ 12,159 GWh de energie electrică, având o durată de viață proiectată de 30 de ani.

Citeste mai mult

Articole recente

TIMIȘOARA Vremea

Cele mai citite